- Index
- » Кош
- » Малко помощ
Pages: 1
#1 2011-12-06 17:54:19
- barbiereal
- Member
- Registered: 2011-03-05
Re: Малко помощ
С едно момче се сваляме по точно , той ме сваля но както и да е сигурна съм в това но искам и вашето мение. С него се познаваме от близо 2 учебни години в началото нищо особедно но се почнаха закачките,пощипванията от негова страна писанията в скайп ,намеквания за излизане ма кафе не веднъж . Но аз тогава се дърпах даже и сега ,а го харесвам много ,мисля че и той мен но нищо никoй не прави в случая.Не сме били много добри приятели даже почти не се познаваме ,но привличането се усеща .Като ме види и се прави на тежкарче ,че много разбира (да уточня говорели сме си на живо )аз го усехщам просто вижда се ,закача ме ,някой път пусне някоя закачка ... но нищо не прави а виждам ,че ме иска а аз се правя на недостъпна е гледам го и той ме гледа но .А в скайп изобщо не искам да му пиша,искам нещо на живо ако може съвет , историята ми е доста дълга това е само малка част от написаното тук .. И така кажете си мението,и дайте някакъв съвет по опитните мацки !Благораря !
#2 2011-12-06 18:08:19
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Ами намекниму , че го харесваш и виж дали ще ти отвъне със същото , но нз дали ще се получи щом не сте близки, а се познавате от толкова време , но както и да е пробвай се пак несе дърпай чак толкова защото може да помисли , че го отбягваш и неискаш да говориш с него, несе давай лесно , но несе и превземай много .Покажиму , че имаш интерес към него и той ще започне по - често да ти пише , може и гаджета да станете .
Успех дано всичко се развие добре !!!
♔...................†...........♔
#3 2011-12-06 18:09:37
Не че съм опитна, но и да кажа моята мисъл! Виж щом се харесвате взаимно и той не прави първата крачка, що не я направиш ти?! Знам, че не е хубаво момичетата да правят първата крачка. Може би закачай се и ти. Се едно флиртуваш с него. По Сакайп на живо. Щом не предприема нищо, направи го ти! Ако и на твоите намеци не разбере, просто ще има да си чакаш. (:
[img]http://data.whicdn.com/images/64738406/large.gif[/img]
Не живей според стандартите или очакванията на другите! Запомни, че този, който следва тълпата, обикновено се загубва в нея!
#4 2011-12-06 18:23:14
- ecei
- Е ' Т И °
- From: College Princeton °
- Registered: 2010-12-25
Ами какво можеш да направиш..Щом те закача,щите..Някой път мини покрай него кажи му - Ей,днес си много хубавичак или нещо такова и го щипни по дупето(аз така правя..хихи )Или го щипни за бузките.. И му пиши в скупе,за да го опознаеш и после като те пита да излезете се съгласи. Излезте,говорете си..И накрая го гушни,целуни го..Щом усещаш..значи наистина има нещо..Само не се притеснявай,действай и това е. ((: Пожелавам ти успехх.. : )
† † † † † † † † † † † † † † † † † † †
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Малко помощ