#1 2011-11-29 11:27:51

miss_cutie_bich
Member
From: Burgas
Registered: 2011-02-25
Website

Re: Защо,не иска да ми предложи..обичам го!

такам..искам да попитам..харесвам момче и той много ме харесва..даже повече от това мисля,че съм влюбена в него..по цял ден мисля за него не си го избивам от главата,но не това е проблема..той се страхува да ми предложи,защото имал мн за учене,нямал време тъй като е в друго даскало и е трудно но + това и е от по-срамежливите и аз вече не мог а да крия чуствата си пред другите околу нас просто незнам искам да не се притеснява от последствията като станем гаджета ако изобщо станем? speechless

#2 2011-11-29 11:51:14

Billy_and_Tomy!
Member
From: София
Registered: 2009-10-20

Ми може би не иска да ти предложи, защото не иска сериозна връзка. Някои момчета харесват дадено момиче, ама не му предлагат. Може би е просто моментно увлечение. Ако си сигурна, че те харесва излезте някой път заедно и си поговорете питай го защо се срамува... А ако пък наистина има много да учи, което не ми се вярва за момче, се постарай поне петък и събота да излизате заедно smile  Накратко опитай се да прекарвате повече време заедно.

[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]

#3 2011-11-29 12:13:21

natali.14
Изгонен(а)
Registered: 2011-11-07

може би се страхува от мнението на другите

#4 2011-11-29 12:15:11

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Глупости, глупости, глупости !
Ако чувствата на човека са достатъчно силни, ако наистина и истински те иска, той ще направи така, че да те има. Без значение когото и каквото и да било.
Прави си изводите.

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#5 2011-11-29 12:16:53

natali.14
Изгонен(а)

Ако чувствата на човека са достатъчно силни, ако наистина и истински те иска, той ще направи така, че да те има. Без значение когото и каквото и да било.
Прави си изводите.

Това да не е някаква сапунка laugh .Сигурно не иска хората да си направят грешно впечатление |-)

#6 2011-11-29 12:18:24

audrey
Member
Website

Прави си изводите.

Това да не е някаква сапунка laugh .Сигурно не иска хората да си направят грешно впечатление |-)

Така ли ? Ами ако ти си влюбена в някого, ще се откажеш ли от него само заради ГРЕШНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ХОРАТА ?!?!

cap ou pas cap ?

#7 2011-11-29 12:33:24

buboline
Member
From: Велико Търново
Registered: 2009-12-20
Website

имал да учи ?! момче ?!! я стига,ами замисляла ли си се че просто може да не те харесва,и да овърта,да се чуди как да ти каже без да те нарани .. хм
а пък не знам,може и аз да съм с грешка smile

СЪВЕТ ОТ МЕН

не бъди с твърде срамежлив човек,понеже тези хора малко или много се влияят от хорското мнение wink от личен опит го знам

успех  kiss

[img]http://line.romanticcollection.ru/lo/14_31_4E0B8440_RstelaPiPRsteliyn_7_comic.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/772/3439772y.gif[/img]

#8 2011-11-29 12:34:43

natali.14
Изгонен(а)

Прави си изводите.

Така ли ? Ами ако ти си влюбена в някого, ще се откажеш ли от него само заради ГРЕШНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ХОРАТА ?!?!

Не го прави на такъв филм laugh .Винаги има причина да се откажеш от ''любимия''.Едва ли са толкова вкюбени,че да избягат и да се оженят lipssealed .Айде без толкова преовиличаваня.

#9 2011-11-29 12:36:02

audrey
Member
Website

Не го прави на такъв филм laugh .Винаги има причина да се откажеш от ''любимия''.Едва ли са толкова вкюбени,че да избягат и да се оженят lipssealed .Айде без толкова преовиличаваня.

Айде, моля ти се, научи се да пишеш първо.
Като се влюбиш, пак ще си говорим (:

cap ou pas cap ?

#10 2011-11-29 13:06:43

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Ако  наистина  те  обича  щe  направи  всичко  възможно  за  да  ти  предложи, без  значение коклко  има  да  ''учи'' !
Той може  дате  харесва,  но  от  типа: Да има  неква  там  да  си  губя  времето!
Може  да  греша  неви  познавам  лично , но  това  е  моето мнение. Успех.

smile  smile  kiss  kiss

♔...................†...........♔

#11 2011-11-29 13:13:37

natali.14
Изгонен(а)

Айде, моля ти се, научи се да пишеш първо.
Като се влюбиш, пак ще си говорим (:

ми дано не стане скоро

#12 2011-11-29 13:17:50

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Как ще го обичаш като вие нищо общо (физически) нямате?
Де да знам, прегръщали ли сте се, виждали ли сте се? Или ей така по Скайпа ти е казал, че те харесва.
Хубаво, добре, харесваш го, обичаш го, все тая.. излезте (сами) и си изяснете всичко, има ли възможност да сте заедно, има ли чувства към теб, наистина ли това са причините поради които не можете да сте заедно, или си взима ученето като тъпо извинение. Научи какви всъщност са намеренията му.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#13 2011-11-29 13:46:08

mimety12
Member
Registered: 2011-10-27

Може да го е страх да не те нарани.Също може да го е страх да имате сериозна връзка! sad

Nina Dobrev and Paul Wesley obicham gi i dvamata!!:*

[img]http://i1106.photobucket.com/albums/h361/salvatore-gilbert/Stelena.gif[/img]

#14 2011-11-29 13:58:57

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Прави си изводите.

Аз съм съгласна с audrey щом не ти предлага просто защото имал да "учи" много ли или там каквото е значи чувствата му не са достатъчно силни. Ако иска да бъде с теб ще намери време, дори и да се виждате за час-два.

BTW Натали ли си не те знам каква си.. ама първо порасни виж какво е любовта и тогава говори.. и се научи да пишеш правилно..

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#15 2011-11-29 17:18:49

sunny13
Bitter*
Registered: 2009-07-26

Или го е страх от мнението на другите.. или просто те разиграва... smile

"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."

#16 2011-12-16 09:39:12

zwezddiichkkatta_
Member
From: Враца.
Registered: 2011-10-18

Амии и аз бях така.. Както си пишехме в скайпа и аз изведнъж изтърсих "Ъъъ..Искаш ли да ходим? ; д .." .. Той се шокира естествено.. Ноо прие!! ;дд  :p .. Така, че..Ако не ти се чака и не можеш да чакаш - направо го питай.. Пък, ако откаже ще си останете просто най-добри приятели.. Ии той ще знае, че го хар. и ще го има в предвид .. ;д :p  kiss

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook