#26 2011-11-15 10:30:35
Re: Изблик на ярост
Прочетох първите три реда и спрях, по простата причина, че дори само това ми бе достатъчно, за да разбера за какво иде реч. Банално, клиширано, изтъркано, написано наистина в изблик на ярост. Попринцип видях и друг твой коментар в тази кетегория, и мога да кажа, че явно разбираш от писане, затова искам вмомента само да отбележа, че ще критикувам темата, не начина по който е написана. Все пак, дори не го прочетох цялото, както казах по - горе.
Първото което е, тази тема е позната на целият свят до болка, от всеки един вид човек. Не знам какво удоволствието ви достя, да пишете само подобни клиширани глупости. Бях се изразила негавитно и в една друга, подобна тема. Това, което си написала може и да е вярно, но е и грозно, жалко и под нивото ти. След като не харесваш този тип хора, тогава ги игнорирай. Мен също ме дразнят ужасно много на момент и си признавам, че въобще не съм им почитателка, но през целият си живот до сега, не съм се изповядвала относно тях нито веднъж, нито пък съм ги клеветяла открито, без причина. Ако някой тръгне да ме напада, естествено, ще отвърна, без дори да ме интересува какъв е, но в твоя случей, както споменах вече, това е жалко. Най - малкото което е, с това ти показваш, че ти пука и те ти влияят. Хората, които толкова много не харесваш, ти човъркат в здравето, едва ли не, а ти им го позволяваш. Според мен, просто има какво още да учиш. Другото, което искам да кажа е, че не можем всички да сме еднакви, в крайна сметка. Трябва да има от всичко, иначе живота нямаше да е интересен, нали ? Така че, мисли от тази страна на нещата, защото не си заслужават подобни излагации и нерви, повярвай ми.
#27 2011-11-15 10:35:23
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
Leonore благодаря ти.. точно от това, което ми каза имах нужда.. Тази тъпотия я написах, когато едно момче от класа ме ядоса яко.. знам, че е боклук, сега потвърдих мислите си. Благодаря ти
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#29 2011-11-15 12:36:09
- nani_tyyy
- Member
- From: Rupetland ^^
- Registered: 2010-01-28
Прочетох го и стигнах до заключението, че си изключително консервативна личност! Всеки има правото да бъде какъвто иска, да изглежда както иска и да се държи както иска, стига да е готов да си понесе последствията. И точно в тази възраст, в която си ти (и аз също) е времето за това. Сега трябва да експериментираме с грима, цвета на косата си и високите токове. Сега трябва да се научим какво ни харесва, какъв е стилът ни като цяло (не само на обличане, а и на поведение). И още нещо - какъв точно ти е проблема с хомосексуалистите?! Те не са хора, така ли?! Те не се обичат, точно както хеторосексуалните?! Добре, щом казваш...
[img]http://prikachi.com/images/515/5501515R.jpg[/img]
#30 2011-11-15 13:08:51
- moni4ka_21
- Member
- From: Nostalgia
- Registered: 2008-12-30
Прочетох само до гейове и лесбийки. Те хубаво са жалки хората, но какво общо имат тези с различна сексуална ориентация Ние също сме хора, както всички други, борим се за права, за нормално отношение и т.н. Трябва да си доста консервативна личност, за да живееш в 21 век и все още да смяташ това за жалко, странно, грях и т.н. Засегнах се лично от творбата ти, не защото приличам на това, което си описала, точно обратното е - съгласна съм с теб за някои от нещата. Но съм бисексуална и не смятам това за жалко поведение. Точно обратното, трябва се смелост да кажеш на най-добрата си приятелка, на семейството и близките си, на цял един форум, че си с различна сексуална ориентация. Имай повече уважение, и ние сме хора, същите като теб.
Draco Dormiens Nunquam Titillandus.
#31 2011-11-15 14:04:52
- zelenojelence
- Member
- Registered: 2009-01-25
Не мисля, че това може да се наречe творчество изобщо. Всеки си избира как да изглежда и какво да прави. Нямаш право да ги съдиш защото все пак те пропиляват собствения си живот, а не твоя. И едва ли целия сайт се интересува от ненавистта ти към масовата част от новото поколение в България.
The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]
#32 2011-11-15 14:19:56
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
От първия ред спрях да чета и разбрах що за човек си.
Коя по дяволите си ти, та ще съдиш хората за сексуалната им ориентация?!
Много се ядосах, честно.Аз лично подкрепям хората с различна ориентация, било то гейове, лесбийки или бисексуални.Не смятам, че ти имаш право да ги съдиш.
Ако мислиш, че на тях им е лесно, всеки ден да понасят подигравките на консервативни ъх, личности като теб - грешиш.Мисля, че сериозно трябва да се замислиш над това, какво е да си различен.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#33 2011-11-15 14:24:19
- - cloud
- Member
- Registered: 2010-07-04
Не мисля, че това може да се наречe творчество изобщо.
Съгласна съм.
И, моля ви, спрете да пишете за такива глупости само, за да получите, едва ли не, признание за негативните си емоции. Защо някой не седне и не напише нещо позитивно, свързано с красотата на природата, на човека, на всичко около нас...Вероятно е имало и такива, но едва ли някой е обърнал внимание, много по - интересно е да се прочете пост бликащ с негативизъм.
А ако наистина мислиш, че хората с различна ориентация не знаят какво правят и заслужават реакцията на обществото, която получават...не мисля, че можеш да се разграничаваш от хората, за които си писала. Любовта между обратните е толкова истинска, колкото всяка друга съществуваща на света.
Миличка, не ми се сърди, не искам да приемаш поста ми навътре, не се опитвам да те поучавам.
believe. [img]http://i145.photobucket.com/albums/r212/Mimorii/gif/CAT.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lr5xdqzN0D1qfehcto1_500.gif[/img]
#34 2011-11-15 16:40:05
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Поредната такава тема.. Банално! И половината такива теми са просто мнение.. Да, но не сте се замислили дали ще обидите някой. Т'ва за ориентацията на хората.. Не трябваше да го пишеш. Наистина има такива хора, но все пак и те са хора.. И аз не си падам много по тях, но не ги и мразя. А ти така си ги оплюла. Ако ти беше такава, нямаше да ти е лесно, повярвай ми. Някой неща са доста пресилени, но има и доза истина.. Но тази истина я чета за пореден път.. Ясно, че всеки се дразни от кифлите. Доста глупаво от твоя страна, да споделиш това с нас, но това си е изцяло твое решение.. Доста възмутително.. Замисли се.
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#35 2011-11-15 16:53:46
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
абе хора, толкова ли не разбрахте? още в самото начало споделих, че по по грешка мога да обидя някого.. не е нарочно, това просто ми излезе изпод ръката.. а не сте ли се замисляли изобщо, че и аз трябва да си имам причина да се държа така? защо веднага казвате, че съм ви ясна що за стока съм? та вие дори не сте ме виждали на живо, не сте разговаряли с мен, че да казвате вече.. лично се извинявам на moni4ka_21 съжалявам, моля за прошка.. не е нарочно, НЕ желая да се карам с нищо и никой от сайта за глупости, съжалявам, че пуснах темата, напълно съм съгласна пълен боклук е (както казах още в самото начало) но НЕ съм консервативна личност, просто семейството ми е такова, че сме си изградили определени норми и тези неща не че са забранени, но се считат за простотии.. както и да е, извинявам се на всички в сайта, моля темата, ако я види някой модератор (защото на мен не ми се занимава) или да я кошне или да я изтрие от лицето на капризен, пък аз ще си се погрижа за унищожаването на оригинала.. всъщност това го написах защото един съученик вчера ме вбеси.. и то до такава степен, че просто започнах да праскам глупости наляво и надясно.. още веднъж СЪЖАЛЯВАМ за всичко и се извинявам на всички.. до виждане.. няма да отговарям на повече мнения и въпроси
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#36 2011-11-15 17:11:45
Момичето разбра грешката си, още след моя коментар и няколкото преди мен. Няма нужда вече всички, да повтаряте едно и също. Достатъчно и се върна за убидите, не ставайте и вие големите разбирачи като нея в началото, след като не харесвате подобно държание.
И между другото, мисля, че темата трябва да се заключи.
#37 2011-11-15 17:12:02
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Всеки си има такива моменти, разбирам те, но просто не трябваше да изразяваш така чувствата си ( да пускаш този текст ). Peace. (:
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#38 2011-11-16 14:52:30
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Имам въпрос. Защо, за Бога, тази глупост е в Лично Творчество?
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]