#1 2011-11-12 08:19:50
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Re: Помощ? :)
Здравейте! Най-накрая и аз реших да пусна тема в този раздел, защото имам един проблем... по-точно два...
Много бих се радвала, ако ми помогнете...
Вчера бях на курс по Рисуване. Там бяха и едно момиче от моето училище (от моето училище е, обаче не е от моя клас, а от "А" клас : ) ). И момчето (което не е във нашето даскало, а в друго ), и такаа... ние започнахме да се закачаме (да правим щуротии, докато госпожата я нямаше) и не знам как изведнъж се подхвърли темата за гърдите ни... Аз се "прикрих" с ризата, с която бях облечена
и моята фр ми каза "За какво се прикриваш, като няма гърди?!" .. а момчето след нея "А така!". Стана ми малко неловко и гадно...
Да, наистина имам малки гърди, но някак си така ми стана гадно... Нали разбирате?... И започнах да си мисля, че това е причината да си нямам гадже (първото ми гадже беше на 13 това лято... но скъсахме... по-точно той скъса с мен и на мен ми стана ужасно гадно и ревах до припадък... писах му СМС-си, даже и другите го викаха, но той не отговаряше и казваше, че не искал да ме вижда и да ме чува - мразел ме) ... винаги съм се чудила защо повечето момичета (на моята възраст) си имат гадже?! А някои дори са по-грозни от мен... явно момчетата са повърхностни и гледат... (сещате се
)...В нашия клас всяка започва да се перчи коя има по-големи гърди, какъв сутиен носи... а аз седя и ги гледам и им се чудя на акъла?! ;ххх ... Винаги съм била с ниско самочувствие, заради това ...
Моля ви се, каже какво да правя...
#2 2011-11-12 08:25:34
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
И ти к'во гадже търсиш на 13,за какво ти е човек , който ще ти оценява външите "дарове".Честно не ви разбирам хора.
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#3 2011-11-12 08:28:19
- wiiki
- Member
- From: Небето ми е граница !!!
- Registered: 2011-09-24
за всичко си идва времето
Shut the fuck up.(:
#4 2011-11-12 08:29:51
Това са глупости. Много момчета не ги интересуват колко са големи гърдите на момичетата. По-скоро е заради ниското ти самочувствие.
+ това съм съгласна с x_alien_x -за какви гаджета говорим на 13 :}
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#5 2011-11-12 08:34:28
- lady_ss1
- Member
И ти к'во гадже търсиш на 13,за какво ти е човек , който ще ти оценява външите "дарове".Честно не ви разбирам хора.
Не е заради външността ми... а и аз не знам защо го правя, просто наистина от ниско самочувствие... Защото всички от познаните ми имат и аз покрай тях... Но ти си много права...
#6 2011-11-12 08:36:05
- lady_ss1
- Member
Това са глупости. Много момчета не ги интересуват колко са големи гърдите на момичетата. По-скоро е заради ниското ти самочувствие.
+ това съм съгласна с x_alien_x -за какви гаджета говорим на 13 :}
Благодаря ти, че изрази мнение... много си права... много хора са ми казвали, че имам ниско самочувствие и все мисля как да го оправя : (((...
#7 2011-11-12 08:40:54
- x_alien_x
- Member
- Registered: 2010-10-04
И аз съм с ниско самочувствие , ама к'во ми пука.Т'ва съм аз и няма да се променям за някой си пиклйо.
[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.[/*]
[/list]
#8 2011-11-12 08:43:19
+ това съм съгласна с x_alien_x -за какви гаджета говорим на 13 :}Благодаря ти, че изрази мнение... много си права... много хора са ми казвали, че имам ниско самочувствие и все мисля как да го оправя : (((...
Хмм... и аз бях така преди 1-2 години. Но един ден се събудих с мисълта "С какво другите са повече от мен?" и ето ме сега. Само, че внимавай да не си вдигнеш прекалено самочувствието, защото тогава пак няма да имаш приятели, нито пък гадже... Самочувствие без покритие е по-зле от никакво самочувствие.
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img]
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.
#9 2011-11-12 08:43:44
- lady_ss1
- Member
И аз съм с ниско самочувствие , ама к'во ми пука.Т'ва съм аз и няма да се променям за някой си пиклйо.
![]()
(y) Точно...
#10 2011-11-12 08:59:04
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Не всички гледат гърдите! В моето училище има едно момиче което е много грозно в лицето има гърди но не толкова големи нормални ,и вече това и е 5тото гадже . Просто си има съмочуствие би ти трябва да имаш несе притеснявай от никой и нищо. Има една поговорка: За всеки влак си има гара такаче един ден ще намериш правилното момче
♔...................†...........♔
#11 2011-11-12 09:07:17
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
И аз нямам „млекоцентрали“, обаче не ме засяга изобщо.
Има си време за всичко.Най-важно е ти да се харесваш, да не ти пука за другите.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#12 2011-11-12 09:08:03
- lady_ss1
- Member
Не всички гледат гърдите! В моето училище има едно момиче което е много грозно в лицето има гърди но не толкова големи нормални ,и вече това и е 5тото гадже . Просто си има съмочуствие би ти трябва да имаш несе притеснявай от никой и нищо. Има една поговорка: За всеки влак си има гара такаче един ден ще намериш правилното момче
Да
#13 2011-11-12 09:39:22
- krisinkaa_1997
- Member
- From: Стамболийски!
- Registered: 2010-05-07
И аз нямам „млекоцентрали“, обаче не ме засяга изобщо.
Има си време за всичко.Най-важно е ти да се харесваш, да не ти пука за другите.
Аз също нямам кой знае колко големи гърди.. Познавам момичета, които правят всичко възможно за да може бюстът им да изглежда огромен.. че направо по-голям от главата .. Носят по-малки сутиени .. а ако ги видиш по-бански .. затова съм напълно съгласна с littlepartofme ..
#14 2011-11-12 09:58:08
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Ти сериозно ли ??! Тая пък каква е че да ти казва това? И ти й се връзваш... Аз винаги съм имала големи гърди (не са много големи но за възрастта ми са си големички) и също си нямам гадже... Ако бях на твое място такава лекция щях да й изнеса на тая, че тя ще започне да се прикрива, сериозно, баси идиота е тая, а за момчето да не говорим, такива най ги мразя... Въобще да не се притесняваш че имаш малки гърди, аз бих предпочела да са ми малки, от колкото да не мога да се наведа като съм с блуза с по голямо деколте, ако ме разбираш .
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#15 2011-11-12 09:59:22
Първо - това с реването до припадък, за бившето ти гадже, е една от най - големите глупости, които сигурно си правела през живота си. Второ - ти си на 13, какви гърди ти се въртят в главата ? За всичко си има време, а пред теб точно това време и точно за това е много. И не се интересувай от мнението на другите, толкова много. Какво значение има, че разни си там, пикли, имали гаджета на по 12 и 13 години ? Абсолютно никакво. Мислят се вече за повече и от английската кралица, само защото са глупави, недоразвити и комплексирани момиченца. Няма и да споменавам, на какво нищо приличат повечето им гаджета. А, въпросното момиче, което те е обидило го е направо само, за да спечели точки пред въпросното момче. Убедена съм, че и тя е същата недоразвита кукличка, но в днешно време всички се имат за голяма работа и само чакат някой, който да им затвори големите усти. Не се притеснявай за излишни неща и когато някой те обжида се защитавай. Не прекалено, но достатъчно, за да не си им длъжна и, за да покажеш, че имаш достойнство, и никой няма правото да ти го потъпква.
#16 2011-11-12 10:11:23
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Напълно съм съгласна,въобще какъв е смисъла?!
.. и надали ще е "истинска" любовта ви.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.