#1 2011-11-10 15:30:03

xxx_gerka_xxx
Member
Registered: 2011-11-10

Re: Офффф

Имах приятел, с който се разбирах отлично .. или поне така изглеждаше.. Аз съм на 14,а той на 19г. ( И сега да уточня, че просто леко ме дразни факта, че някой щом чуе това и си казва - Ми тя вече не е девствена .. и т.н. Ама това, че съм тръгнала с някого не означава, че съм тръгнала с него да правя секс и т.н., просто е по - зрял, по - голям от мен.Няма нищо лошо в това! И дори това, че го обичам адски много, не ми е попречило да направя нещо ,,нередно'', защото все пак .. НЕ СЪМ КИФЛА ! ) .. И така де, да се върна към темата .. Всичко си беше много добро .. Той си ходеше на работа .. можехме да се виждаме само Неделите, защото тогава почиваше .. ( Не беше кой знае какъв проблем ,намирахме начини да прекарваме деня си заедно smile ) Всичко беше прекрасно .. Той твърдеше, че ме обичаше .. и аз го обичах!   sun  Обикаляхме си насам натам, ходихме на интересни места .. ( исторически и такива ) Връзката ни беше сериозна без да правим секс ( Твърдят, че секса крепи една връзка и я прави сериозна, но май според мен не е така, защото аз съм на мнението, че двама човека трябва да се обичат, да си имат доверие, да си подкрепят и да са нещо като добри приятели ) smile Така и беше при нас! Бяхме добри приятели... Но се случваха и някои лоши неща ( не с нашата връзка ,а с него - с мен .. и т.н. ) Крепяхме се до едно време, но след това започнах да му давам съвети.. ( на работата му го третираха като някакъв роб .. работеше от сутрин до вечер .. въобще  = кръгли идиоти бяха шефовете му .. подлагали са персонала си на психически турмоз .. абе изроди ) Накрая му казах да се стегне ( той беше нещо от сорта на добрите момченца ,не смееше и гъг да ми каже, на никой никога не се беше противопоставял и за това всички го тъпчеха както си знаят те .. ) Казах му да се вземе в ръце, да спре да прави това, което му заповядват другите .. Казах му,че не трябва да е такъв .. трябва поне малко да се научи да се противопоставя на другите .. И така няколко седмици си говорихме по тази тема .. Накрая аз заминах надалеч за няколко дена .. и единствената ни връзка с него беше по телефона ..  (mp) На втория ден се чухме .. и той ми изръси ,че е напуснал работа .. ( Първоначално се зарадвах ,но после се запитах какво ще прави той .. как ще намери работа по специалността си в нашето малко градче .. а и той няма никаква подкрепа от никого .. майка му е в друг далечен град, а дядо му само го третираше .. добре ,че живееше отделно от дядо си ..!!  )   Та  така де... Каза ми м,че напуска .. След време, когато се върнах .. аз пък не можех да излизам всеки ден ,,за това оставаха пак неделите .. Той вече взе да си излиза с неговите си приятели .. и т.н. .. Някак си ми ставаше тъпо, но за това нещо не съм му споделяла. . Така де,ама стана време да си търси работа ..Търси си, но не можа да намери тук .. и му предложиха да замине за София да работи там .. Той мисли едно известно време .. питаше ме дали да заминава. . з му казах ,,ЩОМ СЕ НАЛАГА ОТИДИ, но се върни '' .. Вътрешно просто се сривах .. просто ми се искаше да му кажа ОСТАНИ, МОЛЯ ТЕ..но просто обстоятелствата бяха такива .. Както и да е ... тук стана дълга историята вече ..
   Е, ето че и той замина .. Тръгна .. взе си нещата .. и си замина .. ( Обеща ми, че там ще стои само 4/5 месеца и докато си стъпи на краката , ще се върне тук .. и всичко ще си бъде както преди .. - на мен ми се струваше пак някак си гадно, но той ме успокояваше ,че щом има свободен ден ще си идва и пак ще заминава и така,докато накрая не се върне ) ( ИЛИ ПОНЕ АЗ ТАКА ГО РАЗБРАХ ) .. Но ето,че той замина .. Аз изпаднах в някаква криза .. Случваха се лоши неща в моя квартал .. Депресирах се .. Нуждаех се от някого .. ( той ми беше единствен приятел ) .. така де .. Започнах училище .. ,но все още не го чувах .. Не знаех къде е , какво прави, с кого е .. и т.н. 17 дена някъде сигурно не сме се чули - писали ... Той се включи .. пообщувахме .. и така ( пак всяка вечер си писахме, но не се засичахме в skype .. та за това ми хрумна да му пиша през деня във facebook,, а той на мен през нощта ) Беше хитро ,, но и глупаво .. ; ( С всеки изминал ден ми ставаше все по - гадно и по - гадно.. Абе както и да е .. Разделихме се .. после пак се събрахме ..после пак се разделихме .. и накрая той ми каза нещо от рода.. ВИЖДАМ ,ЧЕ СЕ ИЗМЪЧВАШ .. МОЖЕШ ДА МЕ ЗАРЕЖЕШ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ .. АЗ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ и т.н. .. ( защото аз постоянно му повтарях ,че ми е гадно ..имаше моменти , в които го отбягвах .. и т.н. ; леко дори се държах с него като с някой чужд човек ) .. ОБСТОЯТЕЛСТВА!!!!  Та .. той продължи да ме иска .. както и аз .. но аз си падам по - голям инат от него .. и ми дойде наскоро идеята да го накарам да ме намрази .. НАЛУМКАХ СЕ С АЛКОХОЛ .. и му казах  cry  че аз ще го нараня .. че много ще го бооли .. че е бокклук ..абе всичко най - гадно .. първо и той ме критикуваше за някои работи .. но после ми каза, че каквото и да правя .. ме иска само за него си ,че ме обича .. и че не му пука дали го боли или не .. искал да сме заедно .. казах му да си помисли добре .. той твърдеше ,че иска да е с мен .. каквато и да съм .. и ето,че онзи ден видях, че се е обвързал с някаква друга .. ядосах се .. нарязах се като някакво животно .. и от няколко дена вече съм ходещ труп .. знам ,че казах, че ще го нараня .. но той знаеше ..че няма да е така .. АЗ ГО ОБИЧАМ .. направих лапешка работа ,разбирам .. ама какво да направя .. просто нямам други избори .. ;хх Сега ми се ще да си го върна .. да е тук ,а не в тази тъпа столица !! Всичко се промени .. аз се промених .. той се промени .. стана като някой мъжка путка ! ( на мен така ми изглежда) Въобщеееее... мразя го и го обичам ..

#2 2011-11-10 15:47:53

amfet4e
Member
From: Ney York,New York
Registered: 2010-02-04

lipssealed мисля ,че знам какво ти е ;СС  hug

★ Merry ★

#3 2011-11-10 15:53:15

natali.14
Изгонен(а)
Registered: 2011-11-07

Кво е тва изобщо

#4 2011-11-10 15:54:52

just_incredible
Member
From: London
Registered: 2011-01-05

Всеки минава през подобни разочарования... и повярвай ми рязането,алкохол ии тем подобни глупости НЕ помагат ! Време .. от това се нуждаеш и всичко ще мине  smile 
Колкото до твоя .. не му падай на нивото пожелай му много щастие  и му бий шута.

#5 2011-11-10 16:37:07

polly..
Member
Registered: 2010-11-28

lipssealed мисля ,че знам какво ти е ;СС  hug

How long will I love you
As long as there are stars above you
And longer if I can
How long will I give to you
As long as I live through you
However long you say ! <3

#6 2011-11-10 16:43:04

weezy_FTW
Member
From: Miami, FL
Registered: 2011-01-07

Според мен се е обвързал напук на теб .. така де .. преди време е казал, че те иска, обича и т.н когато ти си казала, че той е боклук и пр.
Тоест, човечеца още мисли за теб и просто на него му липсва, така да кажем подкрепа ..
предполагам той няма познати тук, но намира тази подкрепа и доверие в това момиче.
офтопик: тОрмоз ; гъК ; друг избор 

#7 2011-11-10 17:16:46

unstoppable*
Member
From: София.

Познато чувство.

В живота си - винаги съм била честна спрямо всички.. Винаги съм ощетявала себе си, за да може на другия да бъде по - леко .. Винаги премълчавах, за да може всичко да бъде наред ....Винаги , винаги бях човечна и с нечовечните ..и , какво получих в замяна ? - Сила и търпение , за да мога да се раздавам и занапред ! Има хора, на които съдбата е отредила ..винаги да дават и никога да не получават...

#8 2011-11-10 19:16:59

SweetY =] KittY
Stay Strong.
From: L.A., baby
Registered: 2010-04-08

Вместо да пишете познато чувство, дайте своето мнение и помогнете на момичето. -.-'
Според мен не е трябвало да се вкарваш в такива филми. ( Говоря за това с рязането ). Обади му се, ако трябва и отиди до София, щом толкова го обичаш. Изяснете си нещата по някакъв начин. Искай отговори.. А за това с момичето.. Според мен го е направил на пук. Всъщност това все пак е фейсбук, нали ? Смисъл и аз мога да се обвържа с някой, ама той да не ми е никакъв. Това не е нещо чак толкова трагично. Ако нещата между вас не се получат го забрави. Просто приеми, че такъв е живота.. Ще има раздяли и ще се запознаваш с нови хора. Но, недей да преувеличаваш нещата. Просто така вредиш на самата себе си, а той не може да направи нищо. Ще срещнеш и други хора.. (:

[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about..
[/*]
[/list]

[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]

#9 2011-11-11 18:48:24

xxx_gerka_xxx
Member

smile Благодаря ви много за отговорите .. Да, знам .. чувството е наистина гадно .. И да знам, трябва да си изясня нещата с него веднъж завинаги .. Ще послушам съветите ви ! smile  bow

#10 2011-11-27 11:06:53

thetnt
Member
From: berlin
Registered: 2009-07-03

не е важно, кой какво ще каже, ако го харесваш бъди  с него, се пак те не излизат с него нали, а ти smile

WhO aRe yoU?
[img]http://store.picbg.net/pubpic/0B/1E/fd9753519f350b1e.jpg[/img][/url]

#11 2011-11-27 11:50:56

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

KittY"] Вместо да пишете познато чувство, дайте своето мнение и помогнете на момичето. -.-'
Според мен не е трябвало да се вкарваш в такива филми. ( Говоря за това с рязането ). Обади му се, ако трябва и отиди до София, щом толкова го обичаш. Изяснете си нещата по някакъв начин. Искай отговори.. А за това с момичето.. Според мен го е направил на пук. Всъщност това все пак е фейсбук, нали ? Смисъл и аз мога да се обвържа с някой, ама той да не ми е никакъв. Това не е нещо чак толкова трагично. Ако нещата между вас не се получат го забрави. Просто приеми, че такъв е живота.. Ще има раздяли и ще се запознаваш с нови хора. Но, недей да преувеличаваш нещата. Просто така вредиш на самата себе си, а той не може да направи нищо. Ще срещнеш и други хора.. (:

Съгласна.
А и т'ва любов на 14.. Нещо не ми се връзва. Още нищо не си видяла от живота, а се тормозиш заради простотии.
Добре, хубаво, обичаш го. Да приемем, че е така. Обаче щом е решил да продължи живота си в София, и ти нямаш възможност да отидеш с него защо не приключихте връзката си още веднага? Нямаше да ги има тия лапешки изцепки, и щеше да е по-лесно. А не сега да се чудиш как да преживееш деня..

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook