#26 2011-11-03 17:30:38

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Re: Честит ми рожден ден !

Абе аре бе.И кфо от тфа...да си бяхте направили и вие тогава такава тема.МЕН ако питате всеки заслужава поне по едно Ч.Р.Д да му кажеш.ПОставете се на нейно място,ами ако така ви пишат и на вас на вашия рд. Няма ли да ви е гадно?!?!Няма да те изяде,ако и напишеш едно "Ч.Р.Д" Да,добре вас са ви "забравили" и на мен никой не ми е честитил от сайта,ама не се оплаквам и не се сърдя и цупя на другите.Споко не се впрягайте толкова  laugh (f)

Много мразя някой да говори без да е информиран, знаеш ли ?
Така, че млъкни.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#27 2011-11-03 17:37:38

cute__girL
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2011-10-29

Честит рожден деен  party  party  party

[img]http://prikachi.com/images/529/3801529M.gif[/img]

#28 2011-11-03 20:35:26

rosi15
I want to be your obsession
From: Somewhere only we know <3
Registered: 2009-12-15

Абе аре бе.И кфо от тфа...да си бяхте направили и вие тогава такава тема.МЕН ако питате всеки заслужава поне по едно Ч.Р.Д да му кажеш.ПОставете се на нейно място,ами ако така ви пишат и на вас на вашия рд. Няма ли да ви е гадно?!?!Няма да те изяде,ако и напишеш едно "Ч.Р.Д" Да,добре вас са ви "забравили" и на мен никой не ми е честитил от сайта,ама не се оплаквам и не се сърдя и цупя на другите.Споко не се впрягайте толкова  laugh (f)

И къде се впрягам бе мойто момиче? Какво ме интересува, че и забравили рд-то и по този начин да си чистити.Пхах и къде се сърдя?За какво са ми 2 страници с 20 ЧРД, честит рожден ден от хора които не познавам?Пък тя вече: ау колко сте мили, оу колво ви благодаря!Нека види колко смешна е отстрани. И абсолютно не, не мога да съм на нейното място и да ми стане както ти каза 'гадно', че ми пишат 'такива неща' /истината/ по простата причина, че имам сиво същество за разлика от други тук. smile
(f)  (f)  kiss

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0k08sFdaX1qj73e2o1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook