#1 2011-10-25 17:42:54
- DarkMan
- Member
- Registered: 2011-10-24
Re: Съвет
Здравейте! Реших да споделя във форума едно доста странно нещо, за което искам съвет от вас и което се случва от доста време, но започна да ме засяга в последно време. И така един мой приятел, с който се знаем от 11 години вече зарибява 5 или 6 момичета едновременно и работата е там, че все се чуди коя да си избере. Все повтаря искам тази, нее, искам онази и т.н. Та преди няколко дни ходихме заедно на фитнес, така де аз отидох преди него и във фитнеса имаше едно доста симпатично момиче горе-долу на мойте години и може да се каже, че проявих ГОЛЯМ интерес към нея. Дойте тоя откачения ми приятел иии още с влизането си се започна "оо МАРМАЛАДКЕ(мармаладка за да не казвам истинското име) кво става как сме а-у" и аз изгледах като изпаднал от луната. В последствие се оказа, че се познават. Веднага го попитах от къде я познава, от къде е на колко е абее сещате се основните неща и тогава ми каза, че и с нея се зарибява.. стана ми някво такова странно. Попитах го най-накрая коя избира, защото това момиче направо ме заслепи.. той ми каза, че още не е решил, че си ги обича всичките ии аз му казах да избира, защото това момиче ми е харесало. Тогава той ми каза, че тя иска сериозни връзки и че е няква свестна(а аз попринцип искам сериозна връзка)ии ми светнаха очичкита и съвсем шегувито му подхвърлих че ще му я откарадна ей така просто на майтап да му видя реакцията и той някво се садна и вика, че не се знае, защото може и нея да си избере. Като цяло това е случката, та мисълта ми е да ме съветвате какво да правя, смисъл такъф - дали да се пробвам с въпросната МАРМАЛАДКА, или да оставя фр-то ми да си ги лъже всички. Благодаря предварително!
#2 2011-10-25 17:49:31
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Е, ти пък какво се съобразяваш с тоя твой приятел?
Като си си я харесал потърси и скайп/фейсбук и й пиши. Опознайте се, излезте .. И опитай да и кажеш какво чувстваш. Ако и тя го изпитва - супер, ако не.. Не е супер.
Няма смисъл да чакаш отговора на приятеля ти. Той като не може да си избере, а ти можеш и искаш сериозна връзка - Опитай се, нищо не губиш.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#3 2011-10-25 17:53:46
- lovelyy_94
- Member
- Registered: 2010-11-30
Действай.Щом те е пленила от първия път в който си я видял значи си заслужава и не трябва да я изпускаш.По думите ти си личи че момичето е свясно,а днес такива момичета рядко се срещат.Ако оставиш приятеляти да ти я отмъкне ще съжаляваш дълго време.
Така че УСПЕХ! :p
#4 2011-10-25 17:56:35
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Действай.Щом те е пленила от първия път в който си я видял значи си заслужава и не трябва да я изпускаш.По думите ти си личи че момичето е свясно,а днес такива момичета рядко се срещат.Ако оставиш приятеляти да ти я отмъкне ще съжаляваш дълго време.
Така че УСПЕХ! :p
#5 2011-10-25 17:58:38
- thefernandosun
- Member
- From: BARCELONA
- Registered: 2011-01-04
Давай не го оставяй да ти я вземе...
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu68/loveus5/tumblr_lvdypj2nTT1qj7wmwo1_500_large-1-1-1-1.jpg[/img]
`Не можеш да загубиш нещо,което никога не си имал...`
#6 2011-10-25 18:02:38
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Няма какво даго чакаш тоя твой приятел даси гледа работата търсия в скайп и фейис излезте опознайте се кажи и какво чустващ и др каквото се сетиш но не отлагай непременно я потърси
♔...................†...........♔
#7 2011-10-25 18:07:08
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Бъди по нахакан и момичето ще е твое.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#8 2011-10-25 18:37:22
- DarkMan
- Member
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Виждам че сте ме разбрали, обаче забравих да спомена факта, че фрто ми каза, че момичето го харесва.. поради тази причина мисля да изчакам известно време.. на какво мнение сте
#9 2011-10-25 18:54:20
- poxleitner
- Member
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Виждам че сте ме разбрали, обаче забравих да спомена факта, че фрто ми каза, че момичето го харесва.. поради тази причина мисля да изчакам известно време.. на какво мнение сте
Да,изчакай да видиш какво ще стане с тях двамата и така,
стискам палци нищо да не се получи между тях. (:
#10 2011-10-25 18:57:11
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
А не се ли замисли,че твоя така наречен "приятел" може да те е послъгал относно това,че Мармаладка го харесва.Опитай си шанса,който съдбата ти предоставя,защото в най-скоро време може да е късно и ще съжаляваш.Ехоо все пак веднъж живеем.Според мен приятеля ти не е искрен тоест зарибява се с 5/6 момичета,ноо не ми се вярва да ги харесва всичките.Дано съм помогнала.
Открих сродната си душа. Той - не!
#11 2011-10-25 19:06:48
- DarkMan
- Member
ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИТЕ ОТГОВОРИ ! Ама не мисля че има защо да ме лъже, пък и съм сигурен, че той си пада по 2 от тях - едната е МАРМАЛАДКА, а за другата съм сигурен, защото в периода от 1 седмица ми каза, че я е сънувал 3 пъти.. тази дето я сънува не съм сигурен, че тя го харесва, но за МАРМАЛАДКА и за още 2 съм на 100% че го харесват, защото си личи по самия начин, по който се държат с него..
#12 2011-10-25 19:18:51
- poxleitner
- Member
Един съвет от мен не се издавай на приятелят си,че харесваш момичето ако те разбере той може нарочно да тръгне с нея напук на теб може да ти се пише за приятел но по някой път не може да се има много доверие.Ако те пита нещо от сорта харесваш ли я излъжи го нещо,че въобще не ти пука за нея и така.Той да си ходи с тази дето я е сънувал,въобще каквото си иска да прави..
#13 2011-10-25 19:20:32
- DarkMan
- Member
Хахаа има нещо вярно веднъж вече си патих от един такъв "приятел".. ще послушам съвета ти БЛАГОДАРЯ !
#14 2011-10-27 18:24:42
- DarkMan
- Member
Хораа.. днес очакванията ми бяха оправдани.. разгледах телефона на фр-то ми ии набарах някви смс-и, единия от които ме накара да се чувствам гадно.. смс-а беше написан в 7.30 тази сутрин, а френда ми беше отговорил на момичето в 15.23.. текста беше следния: не спирам да си мисля за теб ПАТЛАДЖАНЕ (примерно име на френда). Той естествено и беше отговорил, че и той си мисли за нея, което не е така.. Е кажете ми дали пък няма да се съберат..
#15 2011-10-27 19:12:23
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Хораа.. днес очакванията ми бяха оправдани.. разгледах телефона на фр-то ми ии набарах някви смс-и, единия от които ме накара да се чувствам гадно.. смс-а беше написан в 7.30 тази сутрин, а френда ми беше отговорил на момичето в 15.23.. текста беше следния: не спирам да си мисля за теб ПАТЛАДЖАНЕ (примерно име на френда). Той естествено и беше отговорил, че и той си мисли за нея, което не е така.. Е кажете ми дали пък няма да се съберат..
А, дали той я закача само защото се опитва да те дразни или просто не иска ти да му я отнемеш?
#16 2011-10-27 19:29:16
- DarkMan
- Member
Той идея си няма, че си падам по момичето..
#17 2011-10-27 20:02:57
Приятелят ти ми изглежда като егоист и човек, който благодарение на всички тези неща, които прави си подхранва голямото его. Според мен още в началото, когато си го разпитал за нея, макар и да са били основните неща, той е разбрал, че си я харесал малко или много. Не му споделяй нищо относно нея, или чувствата ти. Дръж се нормално. И в никакъв случай не чакай. Докато чакаш, да видиш какво ще стане, всичко ще е минало пред очите ти, преди да си се усетил и ще си загубил. Дори и въпросното момиче да го харесва, това не означава, че не може и да го отхареса, ако успееш да я впечатлиш повече от него. Намери я в скайп, фейсбук .. няма значение. Излезте. И определено общувай с нея като за начало така, че приятелят ти да не знае за това. Ако се окаже, че харесва приятелят ти, направи така, че да си повече от него. Бъди самоуверен, нахакан и всичко останало, което е той и което съответно е хаесала в него, с тази разлика, че ти ще и покажеш, че искаш само нея, а не още десет преди и след нея. Момичетата оценяват това. А и приятелят ти няма как да те бие по - точки , точно в тази сфера.
#18 2011-10-27 20:09:53
- DarkMan
- Member
БЛАГОДАРЯ Leonore. ! Обаче има още 1 проблем.. не знам какво харесва в него Смисъл такъф, вярно че е по-висок от мен ама е слаб ии моето тяло е много по-оформено от неговото. Абсолютно никаква идея нямам какво харесва в него :X
#19 2011-10-27 20:16:36
Добре, може би казах малка глупост в предният си коментар. По - скоро, може би исках да кажа, че не трябва да му отстъпваш по нищо, а не, да се опитваш да го копираш по някакъв начин. Все пак, момичето трябва да хареса теб, или поне една част от теб, а не едва ли не, някакъв двойник на приятелят ти. Ако тя го харесва ( така и не каза, дали е така ) , ти трябва да се държиш двойно по - целенасочен към нея. Да си по - упорит, дори нахален на моменти. По - уверен, знаещ какво иска и какво прави. Другото идва в последствие. Когато се опознаете поне малко, сам ще разбереш интересите й, които ще ти помогнат още повече да я спечелиш. Показвай й, че я искаш за себе си, но й бъди и един вид приятел.
#20 2011-10-27 21:29:01
- Black Diamond
- Member
- From: Пловдuв
- Registered: 2008-11-28
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=2955 (exclaim) л
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро