Pages: 1
#1 2011-10-23 15:04:58
- lovable_smilee
- Member
- From: Veliko Tarnovo
- Registered: 2011-09-09
Re: Историята на вампир (продължение)
Тъкмо си помислих, че всичко това е било сън, но изведнъж почувствах жажда….за кръв. Огледах се. Видях шишета от минерална вода пълни вътре с кръв. Без да знам какво правя, веднага тръгнах натам и изпих всичките до едно. После станах и отидох в банята да се измия. Щом се видях в огледалото не можех да повярвам че това съм аз – косата ми не беше вчесана и цялото ми лице беше в кръв. Веднага започнах да си мия и да си мисля как мога аз да пия кръв.
- Спокойно, ще мине с времето…. – чух тих, познат женски от хола. Но това не можеше да бъде, тъй като между банята и хола имаше още три стаи, а и аз си падам малко глухичка.
- Не, спокойно не полудяваш. Всичко си е нормално …. Засега… - обади се отново този познат глас, като се облегна на вратата на банята.
- Коя си ти? – попитах уплашено аз
- Името ми е Ив и съм вампир, точно като теб. Спасих те от един стар вампир, който изглежда не се беше хранил от седмици.
- Баща ми? И как така аз съм вампир?
- Мм, не знам дали това е било баща ти, защо не!?
- Просто съм изненадана….
- Имаш ли брат? – прекъсна ме тя – Не нямам!
- Е, вече имаш – като ми показа момче някъде около моята възраст – Казва се Том и го открих близо до гората – каза тя. Е, щастливо ви приятелство или там както искаш го наречи…Аз изчезвам!
И преди да се усетим тя вече беше изчезнала и двамата бяхме останали заедно и се спогледахме. Изведнъж момичето дойде отново и каза:
- О, и да ви посъветвам, отидете на училище….все пак трябва да се образоваме, нали?
И след тези думи тя отново изчезна. Знаех, че ако седя така на едно място, нищо нямаше да направя, та реших официално да се запозная с новия си „брат“.
- Здравей! Приятно ми е, аз съм Наталия. – казах аз и му се усмихнах
- Здрасти! Аз съм Том както вече разбра – и след това пак ми се усмихна и видях каква сладка усмивчица имаше.
- Та…как попадна тук? – попитах аз
- Това е наистина дълга история – започна той – лутам се от 200 години и незнам къде да отида. Преди няколко дни срещнах друг, по-силен от мен вампир, който ми заби нож в гърдите и паднах, но сега съм добри – каза след като ме погледна как се изплаших.
- Ох, ами съжалявам за теб…
- Не се притеснявай. – каза и ми се усмихна отново с тази сладка усмивка. – Ами ти – как попадна тук?
- Аз ли? Ами аз от съвсем скоро станах …. вампир и….
- О, ти си от „децата“, ясно!
- Не, вече не съм дете….
- Неее! – засмя се той – Така наричаме ние вампирите, които са отрано трансформирани.
- Оу, извинявай! – казах аз леко засрамена – Та наистина ли ще ходим на училище, не мога да повярвам, че би трябвало да започна отначало, а тръгвам отново!!
- Хей, аз сега ще карам училище за тридесет и седми път от както съм вампир – засмя се Том – Така че не се оплаквай, ти си още на първия!
- Хаха – засмях се и аз – Добре, аз отивам да спя, че ми се доспа
- Да, добре, лека нощ! – каза той и се покачи на покрива на къщата ми.
- Ти, няма ли да си лягаш?
- Аз сега нямам нужда – рече спокойно той – Когато си водил битка или си много тежко ранен, може да поспиш 3-4 часа, а както е в твоя случай – ти още имаш човешка кръв във вените си и се нуждаеш от сън за още 2-3 дена
- Добре! – казах аз малко объркана от новия свят в който се намирах – До утре!
На следващия ден, рано сутринта чух шум и станах да видя от къде идва.
Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33
#2 2011-10-23 15:06:40
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Ъъъ, Продължение !?
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#3 2011-10-23 15:11:30
- lovable_smilee
- Member
- From: Veliko Tarnovo
- Registered: 2011-09-09
Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33
#4 2011-10-23 15:12:00
- SweetY =] KittY
- Stay Strong.
- From: L.A., baby
- Registered: 2010-04-08
Е как така продължение ?
[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about.. [/*]
[/list]
[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]
#5 2011-10-23 15:19:32
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Обикновено продълженията се постват в темата,която е създадена първа.Тоест продължението трябва да е тук:
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=20458
Открих сродната си душа. Той - не!
#6 2011-10-29 16:12:35
- Alexs_wee
- Member
- From: HuManoId cItY, Германия
- Registered: 2011-09-10
некст
[img]http://prikachi.com/images/810/4626810I.gif[/img]
Pages: 1