#1 2011-10-22 17:46:00

isabelles
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2011-01-27

Re: История за едно момиче без майка

Здравейте,
Hа 18 съм и съм сирак.Когато съм била на 2 годинки "майка ми" е напуснала мен и баща ми.Не си спомням тази жена,с две думи може да се каже,че НЕ Я ПОЗНАВАМ.Баща ми не иска да говорим за нея защото я мрази.Все пак ни е напуснала без да каже нищо.Сега тя си има нов съпруг и дъщеря.Сигурна съм,че тя не ме е обичала,ако ме обичаше щеше ли да ме остави и никога да не ми каже - Обичам те дъще.Искам сега да й кажа някои неща - Благодаря ти,че те нямаше когато ми беше адски трудно и имах нужда от подкрепа,така разбрах колко са големи човешките възможности и колко силна е волята им!Благодаря ти,че те нямаше,за да се радваш на успехите ми,нямаш заслуги за тях!Благодаря ти,че сега си толкова далеко от мен и не можеш да видиш колко съм щастлива!Благодаря ти за това,че си се ме създала с татко - един уникален и истински човек на когото се възхищавам и когото адски много обичам и уважавам за това,че винаги е бил до мен подкрепяйки и защитавайки ме за разлика от теб!АЗ СЪМ ТОВА,КОЕТО СЪМ ЗАЩОТО ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Това е животът ми! Дано да ви хареса. smile
Все още не мога да осъзная как може да има такива майки които изоставят децата си и никога не им показват колко важни са за тях.

#2 2011-10-22 17:56:49

smile95
Member
Registered: 2011-09-14

Здравейте,
Казвам се Ния,на 18 съм и съм сирак.Когато съм била на 2 годинки "майка ми" е напуснала мен и баща ми.Не си спомням тази жена,с две думи може да се каже,че НЕ Я ПОЗНАВАМ.Баща ми не иска да говорим за нея защото я мрази.Все пак ни е напуснала без да каже нищо.Сега тя си има нов съпруг и дъщеря.Сигурна съм,че тя не ме е обичала,ако ме обичаше щеше ли да ме остави и никога да не ми каже - Обичам те дъще.Искам сега да й кажа някои неща - Благодаря ти,че те нямаше когато ми беше адски трудно и имах нужда от подкрепа,така разбрах колко са големи човешките възможности и колко силна е волята им!Благодаря ти,че те нямаше,за да се радваш на успехите ми,нямаш заслуги за тях!Благодаря ти,че сега си толкова далеко от мен и не можеш да видиш колко съм щастлива!Благодаря ти за това,че си се ме създала с татко - един уникален и истински човек на когото се възхищавам и когото адски много обичам и уважавам за това,че винаги е бил до мен подкрепяйки и защитавайки ме за разлика от теб!АЗ СЪМ ТОВА,КОЕТО СЪМ ЗАЩОТО ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ - БЛАГОДАРЯ ТИ!

Това е животът ми! Дано да ви хареса. smile
Все още не мога да осъзная как може да има такива майки които изоставят децата си и никога не им показват колко важни са за тях.

Вече може да се очква всичко от всеки както виждаш има милиони гладувашти деца заради свойте родители защото са ги оставили и толкова как да се изразя затворили се в себе си хора заради теи постъпки на хората.По този начин хората стават 1 вид агресивни и гледат себе си и не им пука от нищо и никого и дръг вид затворени в себе си сдухани хора но те не са сдухани заради самите себе си ами за това което са получили от свойте родители

Човек е щастлив, когато притежава това, което сам обича, а не това което другите харесват.

[img]http://avatars.kaprizen.com/0l55etqdiue84fa32csv.jpg[/img]

#3 2011-10-22 17:59:44

lovable_smilee
Member
From: Veliko Tarnovo
Registered: 2011-09-09

Не че има опасност тя да го види в такъв сайт, обаче не си ли много строга. Не че я защитавам или че подкрепям това което е направила, защото наистина е ужасно, но постави се на нейно място. Искам да кажа, че тя може да не се е чувствала добре с баща ти и той да не е бил правилния. smile Не си мисли че я подкрепям или нещо ама все пак е малко гадничко " Благодаря ти, без теб станах по-добър човек" ..

Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33

#4 2011-10-22 18:02:42

isabelles
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2011-01-27

Не че има опасност тя да го види в такъв сайт, обаче не си ли много строга. Не че я защитавам или че подкрепям това което е направила, защото наистина е ужасно, но постави се на нейно място. Искам да кажа, че тя може да не се е чувствала добре с баща ти и той да не е бил правилния. smile Не си мисли че я подкрепям или нещо ама все пак е малко гадничко " Благодаря ти, без теб станах по-добър човек" ..

Ако тя не се е чувствала добре с баща ми е можела да иска развод,не да си вземе пътя !

#5 2011-10-22 18:31:40

Manx
Member
Registered: 2010-05-10

Не че има опасност тя да го види в такъв сайт, обаче не си ли много строга. Не че я защитавам или че подкрепям това което е направила, защото наистина е ужасно, но постави се на нейно място. Искам да кажа, че тя може да не се е чувствала добре с баща ти и той да не е бил правилния.  Не си мисли че я подкрепям или нещо ама все пак е малко гадничко " Благодаря ти, без теб станах по-добър човек" ..     
Извинявай ама на нея ако не и е било хубаво с баща й не е казано да остави и детето си .. с две думи майката оставя детето си на произвола на съдбата

#6 2011-10-22 18:40:59

LqLq96
Member
From: Miami,Fl
Registered: 2011-09-29

Историята ти е много тъжна, но за жалост има много деца с твоята история  sad  И между другото много ми хареса иронията с която е написано   smile

Бивш Профил:sweet_ashley sun
[img]http://prikachi.com/images/460/3910460j.jpg[/img]
Pitbull heart  heart  inlove  inlove  kiss  kiss  star  sun

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook