#1 2011-10-17 17:45:06

sunshine < 3
Member
From: New York City Baby.
Registered: 2011-10-02

Re: Коса.

А искам да ме посъветвате как да ми е чисто права косата дори и да е такова времето дъждовно,да духа силно вятъра,и т.н защото всеки път когато отивам за училище косата ми от права става къдрава най-много на две три места да ми е права нищо повече а хем пресата ми е керамична,слагам и кристали за изправяне на косата,хем фризьорката ми го даде или пък с лак за коса пръскам един пласт и после пресата и така цялата коса но нищо не се получава все е някаква начупена,къдрава и просто все едно не съм я изправяла..само дето я горя - просто за нищо. ;x

#2 2011-10-17 18:01:28

lovable_smilee
Member
From: Veliko Tarnovo
Registered: 2011-09-09

Ами, твоята преса да не би да е с няколко представки?? Защото и аз като тебе имам този проблем - косата ми не се поддава изобщо, но аз лично имам преса с няколко представки, а една фрр има само за изправяне и косата ми става wink нзз може би няма да е лошо да пробваш и с такава

Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33

#3 2011-10-17 18:01:35

D i f f e r e n t
Member
From: My worLd..
Registered: 2011-09-08

Ами аз като тръгвам за даскало си връзвам косата на опашка ( на мен НЕ ми се пречупва ) и като отида си я пускам. А и дори да се пречупи по - добре пречупена малко отколкото къдава (: бту на мен от лак за коса ми се къдри о.О /
Надявам се да съм помогнала (:

[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo

#4 2011-10-17 18:09:50

sunshine < 3
Member

Ами, твоята преса да не би да е с няколко представки?? Защото и аз като тебе имам този проблем - косата ми не се поддава изобщо, но аз лично имам преса с няколко представки, а една фрр има само за изправяне и косата ми става wink нзз може би няма да е лошо да пробваш и с такава

А не пресата ми  е без представки само за изправяне е и е керамична - и нямам си и на идея защо така се получава.

Ами аз като тръгвам за даскало си връзвам косата на опашка ( на мен НЕ ми се пречупва ) и като отида си я пускам. А и дори да се пречупи по - добре пречупена малко отколкото къдава (: бту на мен от лак за коса ми се къдри о.О /

Благодаря ти но и да я връзвам става още по-зле. ;x

#5 2011-10-17 18:16:17

D i f f e r e n t
Member
From: My worLd..

Благодаря ти но и да я връзвам става още по-зле. ;x

Ами не знам аз като си изправя сутрин косата чак когато тръгвам я връзвам за да мове да е " изстинала " ;д и не ми се пречупва или като трябва да изляза навън в междучасията пак си я завръзвам , а ако вали слагам качулка ;д

[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo

#6 2011-10-17 18:18:22

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

Моята коса е същата и тя.Инат повече и от мен самата..  laugh Аз съм се отказала вече то само си губиш 1 час за тоя дето духа и преминах на пяна за къдрене. laugh

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

#7 2011-10-17 18:22:55

poxleitner
Member

И аз имам същият проблем косата ми е просто ужасна и сега
само я къдря с маша  и това е колкот да не е без хич.
ag.gif

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#8 2011-10-17 18:39:48

monnssy
ChokoLate Cat
From: Manhattan, New York
Registered: 2009-06-09

Мини я със сешуар със студен въздух и четка след като я изправиш.

..

I'll love you till the end of time
I'll wait a milion years.
Promise you'll remember that you're mine

#9 2011-10-17 18:42:10

sunshine < 3
Member

Мини я със сешуар със студен въздух и четка след като я изправиш.

О това трябва да се пробва дано ми помогне! И мерси все пак,че ми каза. smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook