#1 2011-05-26 12:33:38

cosmo_girl666
Friends with Benefits
From: ЛеГлОто На Деймън....
Registered: 2008-11-09
Website

Re: Вeрни ли сте на вашия партньор? (само за жени)

В един момент от живота си срещате интересен мъж и сте смутена. Коленете ви се подкосяват, объркана сте. Кой ли не познава това вълнение? Случва се и когато сте сигурна в себе си, или когато вярвате, че малкият флирт не е толкова лошо нещо. Дали ще си позволите повече, зависи от желанието. Колко далеч ще стигнете или ще запазите верността си, ще проверите с този тест. Отбележете един от отговорите и сумирайте резултата.

1. На гости сте със гаджето си. Непознат, привлекателен мъж ви кани на танц и ви предлага среща на другия ден. Как ще постъпите?
А) приемам с удоволствие – 5 точки
Б) не съм категорична, колебая се, но за всеки случай си давам телефонния номер – 3 точки
В) отказвам веднага – 0 точки

2. Ако ви се е случвало да прекарате отпуската сама, без приятеля ви, искало ли ви се е да заминете някъде сама, за да „се случи нещо по-различно“?
А) бих искала да замина, но едва ли ще имам възможност – 3 точки
Б) не съм си и помисляла за такова нещо – 0 точки
В) всяка отпуска си планирам сама, за да бъде „по-различна“ – 5 точки

3. Преживявате ужасен скандал с любимия. Как постъпвате след това?
А) заключвам се в стаята си и страдам или отивам да споделя с приятелка – 0 точки
Б) за такива случаи имат телефони на стари приятели, които са готови да ме утешат – 5 точки
В) мечтая за мъж, който ме разбира и винаги ще бъде мил с мен – 3 точки

4. Важно ли е за вас да бъдете харесвана от мъжете?
А) всяка жена иска да бъде хубава, но не държа на всяка цена да ме харесват – 0 точки
Б) радвам се като забелязват възхитените погледи на мъжете, но по-важно е да ме харесва половинката ми – 3 точки
В) старая се винаги да се обличам красиво и секси – 5 точки

5. Какъв цвят предпочитате?
А) червен – 5 точки
Б) жълт – 3 точки
В) черен – 0 точки

РЕЗУЛТАТИ:

20 до 25 точки:
Вие сте гений на флирта! От време на време прекрачвате забранената зона и това ви доставя удоволствие. Мислите ли обаче как се чувства партньорът ви при такива ваши „забежки“ ? Поставете се на негово място. Това, което е „отвън“ не е по-различно от това „вътре“.

10 до 19 точки:
Вашите чувства често се раздвояват. Бихте желали да останете вярна на партньора си, но понякога си мечтаете за малко приключения. Може би защото той не ви желае достатъчно силно? При всички случаи вие си оставате повече на вълна мечти.

0 до 9 точки :
Вие сте толкова вярна на съпруга си, че чак той не би могъл да желае по-вярна „половинка“ от вас. Внимавайте, обаче, да не му стане „скучно“. Малко шеги или закачки по пътя на съвместния живот, а също и невинен флирт не са равни на изневяра, а само предизвикват вълнение.

[img]http://prikachi.com/images/634/5202634F.gif[/img][img]http://prikachi.com/images/635/5202635f.gif[/img]
It's a joke not a dick,don't take it so hard.
[img]http://prikachi.com/images/822/5094822m.gif[/img]

#2 2011-05-26 12:38:37

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

И без да си правя теста знаех какъв ще е резултата само по заглавието и все пак:

0 до 9 точки :
Вие сте толкова вярна на съпруга си, че чак той не би могъл да желае по-вярна „половинка“ от вас. Внимавайте, обаче, да не му стане „скучно“. Малко шеги или закачки по пътя на съвместния живот, а също и невинен флирт не са равни на изневяра, а само предизвикват вълнение.

ПОЗНАВАМ СЕ ОТЛИЧНО. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-05-26 13:02:51

Sevi7yYy_65
Member
From: Само за ВИП фенчетаа (*)
Registered: 2010-03-21

10 до 19 точки:
Вашите чувства често се раздвояват. Бихте желали да останете вярна на партньора си, но понякога си мечтаете за малко приключения. Може би защото той не ви желае достатъчно силно? При всички случаи вие си оставате повече на вълна мечти.

Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]

#4 2011-05-26 13:47:53

mishitu_
Member
From: Hawaii
Registered: 2009-11-15

[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]

#5 2011-05-26 13:55:06

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

10 до 19 точки:

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#6 2011-05-26 14:39:34

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

И без да си правя теста знаех какъв ще е резултата само по заглавието и все пак:

0 до 9 точки :

#7 2011-05-26 19:57:30

Miimsiity
Member
Registered: 2010-09-25
Website

0 до 9 точки :

Не очаквах и друго smile мразя изневерите smile

Защ0 д0ри и за миг нє м0жах да си сваля усмивката,
д0кат0 разбивах на тъп0т0 к0пєлє тъпата мутра в мивката.. ^^

#8 2011-10-12 07:54:59

chipmunkie
Member
Registered: 2010-04-18

ами няма да решавам теста,но все пак да отбележа, че аз съм му напълно вярна. Но на него не му вярвам, защото е женкар  smirk

#9 2011-10-13 16:14:42

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

0 до 9 точки :

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook