#1 2011-10-11 16:45:15

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

Re: Момичето с което се запознах в училище.

Не знам как да го нарека но за мен си е ацки големият проблем,така преди  да почнем училище точно на 15 септември се сприятелих с едно момиче и нали веднага станахме приятелки и решихме да седим всеки ден заедно на чиновете в даскало и ето проблемът ми: страшно много ме разконцентрирва особено на тестовете,иска аз да и решавам теста и ми се моли дано са еднакви групите,че да преписва и т.н през обикновените часове дава ми един гръб и край се едно седя сама на този чин и все нещо да ни дадат някакъв въпрос или да решим еди какво си тя направо се приближава до мен и не ми остава капка въздух просто тя ме използва за да има по високи оценки а аз да имам някакви си тройки,двойки заради нея!

Говорила съм с нея МНОГО пъти намеквала съм и също,но просто нищо не помогна,другото решение е да се преместя на друг чин но това е просто невъзможно.И в други неща имаме проблеми с нея но това си е вече големият(по-горе написаното) Просто тя ме отдели от другите ми приятели и сега съм с някаква си смотла,която не ме оставя на мира!

Дано ми помогнете някакъв съвет ли/как да постъпя или как да и обясня всичко какво мисля../

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#2 2011-10-11 16:53:31

sunshine < 3
Member
From: New York City Baby.
Registered: 2011-10-02

Защо не и го кажеш директно!

#3 2011-10-11 16:55:11

poxleitner
Member

М не мислиш ли,че доста грубо ще се получи(без това се държа малко по-гадно с нея тъй,че това ще е черешката на тортата)

#4 2011-10-11 16:56:17

sunshine < 3
Member
From: New York City Baby.
Registered: 2011-10-02

М не мислиш ли,че доста грубо ще се получи(тя без това се държа малко по-гадно с нея тъй,че това ще е черешката на тортата)

(y)!

#5 2011-10-11 16:57:41

lowet0o
Fashion girl*

И аз съм така ! Нямам търпение другата година приятелката ми да дойде в даскалото ми  heart . А за този проблем освен да си траеш или пък я бутай малко на страни и си крий листа ..  laugh

--------------------
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2aiqnyeoP1rq17szo1_500.png[/img]

#6 2011-10-11 16:58:57

poxleitner
Member

И аз съм така ! Нямам търпение другата година приятелката ми да дойде в даскалото ми  heart . А за този проблем освен да си траеш или пък я бутай малко на страни и си крий листа ..  laugh

Ами бутам си листа/тетрадката на странни но просто тя е толкова нагла,че ми го взима!

#7 2011-10-11 17:01:01

SweetY =] KittY
Stay Strong.
From: L.A., baby
Registered: 2010-04-08

Казваш и го направо. Каквото иска да прави.. Да реве, ако иска й на коленте да ти се моли.. Зарязваш я. То така накрая заради нея ще завършиш с 2. О_о ( не ме разбирай погрешно ). Махаш се от нея. Отиваш на друг чин. Не й говориш. А ако искаш оставаш с нея на чин, ама като правите тест си го криеш и изобщо не й обръщаш внимание. И да те моли да й решиш някоя задача, казваш и ' НЕ ' или не й отговаряш.. В скраен случай казваш на госпожата. 

[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about..
[/*]
[/list]

[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]

#8 2011-10-11 17:07:03

kkalippso
Member
From: ~ ••• ~ При Карлсон на покрива

Не търпя такова поведение, но все пак ти, си си ти. Изглежда ми, че тя вече е преминала границата, няма какво да се стараеш да не нараниш чувствата й, достатъчно си го правила вече, тя нахалства доколкото разбрах, така че, според мен - кажи й го направо, ако не те слуша изкрещи й го, поговори с приятелките се, обясни им каква е била/ все още е ситуацията, помоли ги да ти простят, ако има за какво. Може да греша като ти предлагам та направиш така - прецени. Дано да съм помогнала и моля те напиши какво е станало - да знаем дали сме помогнали.. smile

"Истинската литература, която ни носи емоции и е в състояние да ни отведе в други светове е тази, която разказва история чрез словото, а не онази, която анализира авторовия замисъл при написването на историята. Художественият текст е като вицовете - ако трябва да се обяснява допълнително, значи не е достигнал целта си да бъде разбран само и единствено чрез съдържанието си."
---------------------------------------------- е казал някой,  някога, някъде

#9 2011-10-11 17:11:21

lovable_smilee
Member
From: Veliko Tarnovo
Registered: 2011-09-09

Побутни я малко и й кажи че няма да й даваш да преписва. Ако пък ти се разсърди и ти каже че вече няма да сте приятелки голяма работа - тя само те използва smile

Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33

#10 2011-10-11 17:25:05

isityyyy
Hathaway babyy ^^
From: N.Y <3
Registered: 2010-05-01
Website

И аз имах такава приятелка. Нещата се събираха в мен от доста дълго и най накрая не издържах, избухнах и и каза всичко . ;д

[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]

Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .

[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]

#11 2011-10-11 17:45:59

SuperHiro^^
Member
From: In the middle of nowhere...
Registered: 2011-02-13

Не бъди мила. Се пак тя те използва. Просто и кажи да вземе да учи и че не можеш вече да ѝ даваш да преписва и... готово въпросът е решен. Тя сама ще се отдръпне ако те използва само за да преписва от теб! Дано имаш куража да ѝ го кажеш smile

Any idea what it is?!
[img]http://i53.tinypic.com/30c3wbk.gif[/img]

#12 2011-10-11 17:59:34

SweeT_BunnY
Member
From: London, UK
Registered: 2010-02-08

Ауе к'во се занимаваш с тая ощее... Направо се мести директно на друг чин и си намери нова приятелка. laugh

[img]http://prikachi.com/images/442/5059442C.gif[/img]

- Ask.fm

- Tumblr

#13 2011-10-11 18:09:17

deya1234
Member
Registered: 2011-01-10

знаете ли как да си постна клипче дет се повтаря непрекъснато на стената на този линк http://xfactor.novatv.bg/video/view/201 … %8F%D0%BD/ там накрая дет поли генова казва толкова малък а толкова секси и там където рафи се плези и усмивка

Бъди себе си !

#14 2011-10-11 18:13:54

poxleitner
Member

Не търпя такова поведение, но все пак ти, си си ти. Изглежда ми, че тя вече е преминала границата, няма какво да се стараеш да не нараниш чувствата й, достатъчно си го правила вече, тя нахалства доколкото разбрах, така че, според мен - кажи й го направо, ако не те слуша изкрещи й го, поговори с приятелките се, обясни им каква е била/ все още е ситуацията, помоли ги да ти простят, ако има за какво. Може да греша като ти предлагам та направиш така - прецени. Дано да съм помогнала и моля те напиши какво е станало - да знаем дали сме помогнали.. smile

Много си права. Ами ще поговоря с нея без това във петъка имаме и тест тъкмо. (: и след това ще напиша какво е станало.

#15 2011-10-11 18:14:26

poxleitner
Member

знаете ли как да си постна клипче дет се повтаря непрекъснато на стената на този линк http://xfactor.novatv.bg/video/view/201 … %8F%D0%BD/ там накрая дет поли генова казва толкова малък а толкова секси и там където рафи се плези и усмивка

Това не е по темата,ако обичаш не спами! -.-

#16 2011-10-11 18:16:02

poxleitner
Member

btw благодаря на всички за съветите/коментарите.
Помогнахте ми! (:

#17 2011-10-11 18:16:29

kpucuxwestwick
Member
From: София
Registered: 2011-02-01

Настина ако толкова много ти вреди най-добре се отдели от нея не страни от другите nod

[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey

#18 2011-10-11 18:21:47

poxleitner
Member

Настина ако толкова много ти вреди най-добре се отдели от нея не страни от другите nod

Първо ще се опитам поне малко да я променя да не е такава..но не мисля,че ще успея но истината е,че тя доста много ми вреди(много си права!) А забравих да кажа тя идва от друго даскало и се премести точно в моето и тя ми сподели веднъж,че в другото училище е нямала приятели просто всички са я игнорирали..Вече намерих причината - защо са я игнорирали.

#19 2011-10-11 18:31:47

lowet0o
Fashion girl*

Много си права. Ами ще поговоря с нея без това във петъка имаме и тест тъкмо. (: и след това ще напиша какво е станало.

Казвай без да премълчаваш , ако има проблем да сее изнасяя !!!

--------------------
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2aiqnyeoP1rq17szo1_500.png[/img]

#20 2011-10-11 18:37:48

poxleitner
Member

Казвай без да премълчаваш , ако има проблем да сее изнасяя !!!

Имам голям мерак да и се развикам през часа ако ме попита нещо,и моля се само да не са еднакви групите. ;д

#21 2011-10-11 18:51:24

weezy_FTW
Member
From: Miami, FL
Registered: 2011-01-07

шш ей, спри се .. ти да не живееш за да и угаждаш?!
Абе да си гледа работата сама .. ти си гледай твоята и тва е!
Да не ти пука за нея щом толкова те нерви и дразни и използва, като не сте в толкова приятелски взаимоотношения остави я да се справя сама ..
В крайна сметка, тегли и една майна и си карай соло wink laugh

#22 2011-10-11 19:12:09

poxleitner
Member

шш ей, спри се .. ти да не живееш за да и угаждаш?!
Абе да си гледа работата сама .. ти си гледай твоята и тва е!
Да не ти пука за нея щом толкова те нерви и дразни и използва, като не сте в толкова приятелски взаимоотношения остави я да се справя сама ..
В крайна сметка, тегли и една майна и си карай соло wink laugh

МНОГО вярно! : ))

#23 2011-10-11 19:37:02

daydreamer3
Member
From: Варна*

Това не е по темата,ако обичаш не спами! -.-

Аман от идиоти.

#24 2011-10-12 13:56:43

rosi15
I want to be your obsession
From: Somewhere only we know <3
Registered: 2009-12-15

Ауе к'во се занимаваш с тая ощее... Направо се мести директно на друг чин и си намери нова приятелка. laugh

Ъ да, то намирането на приятели става за 1 минута. o.O ;д и все пак я изолирай. Всички ти казаха точно какво да правиш, не бъди милата. nod

[img]http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0k08sFdaX1qj73e2o1_500.gif[/img]

#25 2011-10-12 14:06:07

poxleitner
Member

Ъ да, то намирането на приятели става за 1 минута. o.O ;д и все пак я изолирай. Всички ти казаха точно какво да правиш, не бъди милата. nod

Разбира се! М ще разбере тя,че ме е дразнила ацки много,но със сигурност ще се осъзнае  доста късно..

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook