#1 2011-10-11 14:32:36

barbiereal
Member
Registered: 2011-03-05

Re: Действителноста

Здравейте,много ще се радвам,ако отделите няколко минути да прочетете какво съм написала(или по точно какво става с днешните тинейджъри)
Като за начало не искам да обиждам или да засегна някого с написаното тук .Пиша този "роман'' с цел да се осъзнаем  макар и да не стане,поне да се замислим какво правим и ЗАЩО?

МОМИЧЕТАТА:кукли звучи сладко нали!, напудрени ,с боядисани,удължени коси ,малки или 'големи''-ц***те отвън,дупето излязло,абе елементарни красавици с,които всеки би си легнал !Както ги наричат днес с една дума КИФЛИ.Състав:голям обем на косата ,високи токчета поне 10 см. удължена коса тонове грим къси деколтета намусени физиономии ,моделски снимки .. и какво ли още не ..това сме ние днешните момичета ,а и да не забравяме лягаме си с момчетата да не кажа мъже защото мисля ,че няма .ЗАЩО ,защото мислим ,че  първият който срещнем е единствен и така с всеки докато не ни лепнат прякор к**ва.На 13 сме още нямаме цикъл а вече имаме зад гърба си 2 аборта и то от какво от 'слабия ни ангел'' И повярвайте 70% от момичетата не могат да излязат на улицата без да са гримирани и с изправена коса,да не говорим ако не са разголени..(погребение) Замисляме ли се след време ,някога ще имаме ли деца след този безразборен с**с по на 13-14 години и етикетите като: 'А тая е боклук , махни я .. вчера спах с нея .. '' С тези алкохоли и цигари харесва ни ,когато сме в компания и си пийваме по малко няма лошо да ,но да се напиеш като свиня и то момиче ,да се напушиш и да си на 7мото небе 'прекрасно'' нали! Много сме красиви като сме се целунали с момиче и като сме облекли най прилепналата и къса рокля и прашките ни се показват.Оооо ,  да момчетата умират за това но за кратко.Хора кажете ми  защо се превърнахме в такива лигли много ни знаят устата а акъла не ,защо като видим на улицата момиче с не изправена коса без грим (добре изглеждащо)му се присмиваме и казваме ,че е смотано ЗАЩО! Надявам се ,че все още има свестни на тая земя и нека сме опазим .
МОМЧЕТАТА:те са най яките пиченца нали такива сладки като ти се усмихнат и се разтапяш .... Те си мерят на кой му по голям по малък 15 16 годишни  такива работи ли трябва да мислите бе.Ами то и те станаха момичета и те  се обезкосмяват  с оформени вежди .... Само знещи да е**т и да зарязват без да се замислят какво ни причиняват .Питам се останаха ли мъже в този свят ,които колкото и смешно да звучи да копаят ,дали знаят да хванат мотиката, да секат дърва да режат.. да вършат мъжка работа.Мисля че няма,има само купонджи,барманчета и кви ли още не тежкарчета . И така още много може да пиша по темата ,но се спирам.Не знам как ще помогна с това но поне нека се замислим какви ги вършим и докога ще продължава това.На тези които го прочетоха им БЛАГОДАРЯ! Нека бъдем единни и това нещо да престане > Всеки си има мнение моето е такова

#2 2011-10-11 14:45:18

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Вярно е.
Само не знам, защо си цензурирала - цикъл?Няма нищо срамно в тва! ;Д

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#3 2011-10-11 14:48:34

sladur4ety_23
Member
Registered: 2009-09-23

Евала!!  (y)  smile

#4 2011-10-11 14:54:43

h0neyLemonade
Nσt Pretty Enσugh
From: Rosewood
Registered: 2010-07-20

БРАВО !! (y) цг

[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]

#5 2011-10-11 15:35:38

the_cool_girl_97
Member
From: Middle Earth
Registered: 2010-07-02
Website

евала.. супер е smile аз всъщност съм от много малкото останали момичета, които не си изправят косата, не се гримират и се обличат нормално. всъщност никой не смее да ми се присмива - винаги успявам да отстоявам своето и както е израза - правя ги на 2 стотинки или ги "завирам" в миши дупки  chuckle  blush

[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]

#6 2011-10-11 15:37:12

xXx_yOur_gurL_xXx
Member
From: Стара Загора
Registered: 2010-12-31

Само пропусна да кажеш , че момчетата харесват точно такъв вид момичета кифли ;х ;д .. Иначе браво , всичко е много вярно!

http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]

#7 2011-10-11 16:07:02

- cloud
Member
Registered: 2010-07-04

Ох, започвам да се отчайвам от вас вече...
Не го казвам с лоши чувства, не ме разбирай погрешно, моля те.

believe. [img]http://i145.photobucket.com/albums/r212/Mimorii/gif/CAT.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lr5xdqzN0D1qfehcto1_500.gif[/img]

#8 2011-10-11 16:10:20

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Само знещи да е**т и да зарязват без да се замислят какво ни причиняват.

Някои дори и това не знаят как да правят като хората..  laugh  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#9 2011-10-11 16:30:34

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

Много вярно,дори мога да дам пример от моят град едно момиче,
което са и лепнали прякор - Курвата.

Колкото и странно да звучи тя пак си продължава да е тази кучка за която я мисли целият град.

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#10 2011-10-11 16:39:10

lovable_smilee
Member
From: Veliko Tarnovo
Registered: 2011-09-09

Много е вярно това което написа smile И със сигурност има още много по тази тема...

Never Fly Faster Than Your Guardian Angel Can Fly! ~~ <33

#11 2011-10-11 16:50:46

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Не казвам, че не е вярно, но намали малко процентите.. Много правописни грешки (като "алкохоли" laugh ) и пунктуационни грешки.
Не слагай всички момичета под един знаменател!
Изброените по-горе неща от теб са много верни, за тези, които следват тази "мода".
Другото което е - момчетата са станали чисти женчовци. Жените им вършат цялата работа ( с изключения на някои истински мъже )
А жените от своя страна търсят вниманието на мъжете, като буквално се разголват публично. И почти всичко това идва от фолкпевиците, които един вид вкараха тази "мода" и децата започнаха да им подръжават... Не е било нарочно, но децата подръжават на по-големите, особено, ако си имат идол или любимец от сферата на медията.

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#12 2011-10-11 17:40:19

dream_99
Member
From: { { Sofia } }
Registered: 2011-09-25

БРАВО !
Почти всички неща са верни ...  smile

[list=*]
[*][img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_lwbb0cqIdj1qdi1fko1_250.gif[/img],[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lwbb0cqIdj1qdi1fko4_250.gif[/img][/*]
[/list]

#13 2011-10-11 18:59:56

weezy_FTW
Member
From: Miami, FL
Registered: 2011-01-07

много, много, много вярно ..
обаче "ние" е много общо все пак има и такива .. нормални момичета (все още)

#14 2011-10-13 12:57:56

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01

Само знещи да е**т и да зарязват без да се замислят какво ни причиняват.

Някои дори и това не знаят как да правят като хората..  laugh  laugh

+1 Браво! Напълно съгласна съм.Вече напълно се отчайвам.И това,че момчетата само такива харесват е вярно,но само за комплексарчетата и "мъжките кифли", които си мислят,че като се хванат или изчукат някоя кифла вече са големите пичове.Аз не се гримирам,косата ми е къдрава,но рядко се изправям и се обличам нормално.Но не се оплаквам от липса на внимание.А пък колко пъти съм ставала свидетел на хора,които от рано си съсипват живота с алкохол,цигари,наркотици,безразборен с
*кс.. lipssealed Едно момче беше в Пирогов,защото се беше напил яката в учебно време,а беше 6 клас.Едно момиче сега е 7ми клас почна 1 кутия цигари,всеки ден бира, трева 1път или повече в месеца,дори наскоро ми каза че се е боцкала,почти не влиза в часовете.Толкова е умна,а си съсипва живота.Незнам дали е продължила да се боцка,защото вече не дружа с нея.Има едни,които са 6ти клас вече са се ебали,радвам се че не ги познавам лично.А пък като видя някои,които На втория ден вече се ''обичат'' , на третия ''не могат един без друг'' ,а на четвъртия...вече са с друг.Наскоро едно момиче се посрами пред цял град,като си качи една снимка в фасебоок.Оуу..пък толкова ще се радвам ако закрият фасебоок,писна ми да гледам някви разголени курвички,които си мислят,че като се снимат провокативно,вече са голямата работа.И когато някоий се опита да ми вкара акъл в главата да си мислят,че им завиждат.
ПС:Няма да пиша повече,защото ще трябва да напиша цял роман за да изпиша всичко.И едва ли ще се промени нещо.Само едно нещо бих им казала: САМИ СИ СЪСИПВАТЕ ЖИВОТА.СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ОСТАРЕЕТЕ,НЯМА ВИНАГИ ДА СТЕ ВИНАГИ "КРАСИВИ" И СЕКСИ.ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО СТЕ ЗАГУБИЛИ.ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМАТЕ СЕМЕЙСТВО.ЕДВА ЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕТЕ И 30ГОДИНИ.ЩЕ УМРЕТЕ ОТ СПИН ИЛИ РАК ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА БОЛЕСТ. lipssealed

[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

#15 2011-10-13 18:24:53

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Как ми е писнало от такива теми, просто си нямате на представа. Всеки втори вече пуска подобни саморазсъждения в интернет, за да се покаже колко добре е запознат с реалността и на колко по - голямо интелектуално ниво е. Ха - ха.
Аз също не харесвам подобни хора, но не ги съдя толкова непокрито и самоуверено, сякаш демонстрирайки, че аз съм повече от тях и всеки друг, който не е пуснал подобна изтъркана тема. Всички знаем на изуст това, което си написала, не сме глупави. Няма нужда да ни изнасяш уроци от живота. Нещата които мислиш за толкова големи истини, са станали до болка банални и глупави. Ако си мислиш, че като нахраниш половината от населението и то в интернет, ще промениш нещо, жестоко се лъжеш. Освен това, всеки има правото да живее живота си така, както той смята за добре. И, между другото с това, което направи, падна на нивото на хората, които имаш едва ли не за разни дебили, които са жалки олицетворения на момичета и момчета.  Първо виж собствения си живот и тогава нареждай другите под път и над път. Комплексари.

#16 2011-10-13 19:00:42

milinkaaa_77777
Member
Registered: 2010-04-27

Оф, положението cтава банално наиcтина...ем хубаво-аз cи изправям коcата, на руcи кичури cъм ( и без това имам еcтеcтвено руcи вежди и не ми отива тъмна коcа!), обичам виcоките токчета...и това ме прави кифла, нали? Да, ама не! Който cи иcка така ще живее живота cи! Ако някой не ти хареcва, го игнорирай! Cтига cте намирали кусури на хората!

[img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/1289/1289188w5dt59l90y.jpg[/img]
[img]http://s7.rimg.info/a766ed5cff6abf23d5bb22fd26c65d51.gif[/img]

#17 2011-10-13 19:51:36

barbiereal
Member

Leonore.Както и другите които бяха след нея ,както на вас ви е омръзнало да четете такива теми така и на мен ми писна от подобни коментари личи си че и вие сте от типа кифли не ви познавам не ми и трябва но ... вие  си знаете най добре.Всеки има право на мислене мен какво ме интересува че има подобни теми аз не съм чела и съм решила да напиша кво ви бърка незнам мн се  дразня на такива дето единият почнал да оплюва и след него 100 .И да и да има такива теми какво нещо промени ли се НЕ . Тъче по кротко нали са сещате всеки има право на мнение иникoй няма право да критикувя другия първо се вище сами  след тва мен или някой друг ..
smile

#18 2011-10-13 20:18:57

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Осъзнаваш ли колко жестоко си противоречиш ? И не ме определяй каква съм, след като сама си каза, че не ме познаваш. Постави огромен брой хора под общ знаменател, изтъкна всичките им недостатъци, които доказаха едва ли не, защо са в групите на кифлите, лиглите и всички останали, а сега ми казваш, че всеки имал право на мнение и никой няма правото да критикува другият. Хах, миличка, не знам за каква реалност и действителност пишеш, но самата ти си яко заблудена. След като никой няма правото да критикува другия, защо тогава ти го правиш ? След като ние трябва да гледаме себе си и тогава другите, защо ти първо гледаш всички останали и на последно място себе си ? И да, нищо не се промени и няма да се промени, независимо от твоята тема и многото подобни преди нея. Това го казахме още двама човека преди теб, но явно дори не можеш и да четеш правилно. И да отбележа, че не съм човек, който ще тръгне да обижда някой просто ей така, но когато си го просиш и се опитваш да изкараш другите такива и такива, само защото така ти изнася, няма как да стане. И след като ти веднага ме определяш каква съм, само по мнението ми, което на теб не ти се нрави, така и аз мога да те определя като ужасно ограничен, глупав и мислещ чрез разсъжденията на другите човек само по жалкият ти коментар. Била съм от типа кифли ! Хах .. не струваш.
И пак ще повторя. На мен също определени хора са ми антипатични, но не съм тръгнала да ги храня на ляво и на дясно без причина, за да се изтъкна колко съм ' различна ' , уж, нали ?

#19 2011-10-14 09:30:24

barbiereal
Member

МИСЛЕХ ДА СИ ЗАМЪЛЧА но ще кажа едно последно нещо всеки 2ри е такъв ,защо мислиш ,че слагам всички под един знаменател  повечето са такива ,да не казвам голяма дума но мн малко останаха свесни ,и да аз говоря за другите да но не е за определен човек тези 2 неща са коренно различни  .И едно последно нещо  каквито сме такива сме няма да се променим но да не спамим  вече казахме си и 2те мненията тъкаче край,няма смислъл да си хвърляме обиди и кой ккаво казал една на друга ..

Ако мислиш моето мнение или мислене за не добре ок няма проблем но недей да  правиш от мохата слон

#20 2011-11-12 17:49:00

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Браво , евала  направо  ти  свалям  шапка   smile  bow  heart

♔...................†...........♔

#21 2011-11-12 20:17:23

miss_hot
Member
From: New York, Manhattan
Registered: 2011-01-01

По-нагоре някой беше казал, че момчетата харесват точно такъв тип момичета.., Незнам, обаче аз не мисля така. Поне в нашия град всички отбягваме такива ''кифли'', а и аз не виждам нищо привлекателно в това да се мацат с 1000 тона грим, да си показват циците, които са ''мноого големи'', така си ги правят ; )) Не виждам нищо привлекатлно в това дупето да ти е отвън, лично на мен ми е един вид гнусно. Не виждам привлекатлност в това да си слагаш по една тубичка гланц за устни на устата, да ти стане леепкава и огромна като незнам си какво. Лично на мен ми е адски противно да гледам такива момичета, големи смешки са!

[img]http://i44.tinypic.com/68evfa.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook