Pages: 1
#1 2011-09-12 10:41:46
- boxerr
- Member
- From: Plowdiw
- Registered: 2011-09-12
Re: Към Момчетата - Какви Момичета Предпочитате
Ем за Мен Едно Момиче е Да е умна Ако може да не е руса :Д да не ме излага пред другите хора ии най важното да ме обича !!
BMW///M3POWER !!
#2 2011-09-12 10:56:23
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
Предимно руси.С големи цици и готини задници (y)
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#3 2011-09-12 11:54:43
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
И ако може циците да са силиконови .. аа и да имат птичи мозък.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#4 2011-09-12 12:11:18
Абе не ми разбирам ва смомчетата. Защо всички гледате външния вид а не самия човек.. Много често външния вид подлъгва.
[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]
Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .
[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]
#5 2011-09-12 12:35:03
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
Абе не ми разбирам ва смомчетата. Защо всички гледате външния вид а не самия човек.. Много често външния вид подлъгва.
(y)
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#6 2011-09-12 12:41:55
- boxerr
- Member
- From: Plowdiw
isityyyy написа:
Абе не ми разбирам ва смомчетата. Защо всички гледате външния вид а не самия човек.. Много често външния вид подлъгва. Усмивка
МНОГО ПРАВИЛНО И АЗ ТЪРСЯ ЕДНО ТАКОВА МОМИЧЕ ВЪТРЕШНО ДА СЛАДКА И Т.Н МЕН НЕ МЕ ИНТ КОЛКО ЩЕ Е ЯКА ОТВЪНКА[/b]
BMW///M3POWER !!
#7 2011-09-12 12:42:03
- Brutallity
- Member
- From: София
- Registered: 2010-03-13
И ако може циците да са силиконови .. аа и да имат птичи мозък.
Точно.И да не ми противоречи
All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.
---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.
#8 2011-09-16 07:16:18
- the_cool_girl_97
- Member
- From: Middle Earth
- Registered: 2010-07-02
- Website
isityyyy написа:
МНОГО ПРАВИЛНО И АЗ ТЪРСЯ ЕДНО ТАКОВА МОМИЧЕ ВЪТРЕШНО ДА СЛАДКА И Т.Н МЕН НЕ МЕ ИНТ КОЛКО ЩЕ Е ЯКА ОТВЪНКА[/b]
радвам се, че е останал от този рядък вид момчета
[img]http://24.media.tumblr.com/029ba717573a7d8e9139644f40b50792/tumblr_mqwmeyLjNT1rx5m4to1_500.gif[/img]
#9 2011-09-19 17:44:08
Лично аз харесвам момичета които уважават и ценят.А ако говорим за повърхностните детайли... цветът на косата не ми е от голямо значение, не ги харесвам кльощави и не ми трябват големи цици... всеки си има гледна точка и вкус.А от към държание , не понасям лигави , надути и много мълчаливи.Когато едно момиче е прекалено мълчаливо е трудно да улучиш темата на разговор която я интересува.Представете си момчета... говорите и за всякакви неща и тя само да мълчи, това е доста кофти.
#10 2011-09-19 17:50:46
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
isityyyy написа:
МНОГО ПРАВИЛНО И АЗ ТЪРСЯ ЕДНО ТАКОВА МОМИЧЕ ВЪТРЕШНО ДА СЛАДКА И Т.Н МЕН НЕ МЕ ИНТ КОЛКО ЩЕ Е ЯКА ОТВЪНКА[/b]радвам се, че е останал от този рядък вид момчета
+1
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#11 2011-09-19 18:13:31
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
isityyyy написа:
Абе не ми разбирам ва смомчетата. Защо всички гледате външния вид а не самия човек.. Много често външния вид подлъгва. Усмивка
Бтв смея да кажа,че ти си един от първите който мисли така.. ;дд Евалата!
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#12 2011-09-19 22:51:36
- newsy_95
- Motherfucker. ××
- From: Варна
isityyyy написа:
(y)you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]
#13 2011-09-20 11:02:13
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Лично аз харесвам момичета които уважават и ценят.А ако говорим за повърхностните детайли... цветът на косата не ми е от голямо значение, не ги харесвам кльощави и не ми трябват големи цици... всеки си има гледна точка и вкус.А от към държание , не понасям лигави , надути и много мълчаливи.Когато едно момиче е прекалено мълчаливо е трудно да улучиш темата на разговор която я интересува.Представете си момчета... говорите и за всякакви неща и тя само да мълчи, това е доста кофти.
мхм,понякога момчетата говорят едно,а съвсем друго вършат,така поне аз съм забелязала. Но има и други типове хора"
#14 2011-09-20 12:30:52
мхм,понякога момчетата говорят едно,а съвсем друго вършат,така поне аз съм забелязала. Но има и други типове хора"
Ами да , права си.Но не всички са така има си и момчета които са точни и на място.
#15 2011-09-21 18:31:01
- amfet4e
- Member
- From: Ney York,New York
- Registered: 2010-02-04
(y) (y)
★ Merry ★
#16 2011-10-10 12:57:25
- chipmunkie
- Member
- Registered: 2010-04-18
съвременното момче:
да не е мн. грозна. Не ме инт. ква коса. Да има МНООООООООООООООООООООООООООГО големи цици, МНООООООООООООООООООООООООООГООО Як и голям гъз.. ако ще да е умна и ако ще да ме обича, важното е да има цици и гъз!!
Всеедно ние момичетаа да казваме ами да има яко стегнато дупе, голям пенис и т.н.
#17 2011-10-10 17:41:53
- needar
- Member
- From: Бургас
- Registered: 2011-09-25
За мен е важно, момичето да е свястно, да държи на мен, и изобщо да ми харесва характера, не мисля че човек може да се влюби по външен вид...
Момче може да се влюби дори и в момиче, което не е от най-красивите, но да е с такъв характер, че за него тя да е красива и тн ..
Месо се прави с месо, от баничка мускул НЕ става.
Train like an animal, to build the beast.
No pain, no gain !
Train insane or remain the same.
Train hard or die trying.
1. Trust Yourself
2. Break the Rules
3. Don’t Be Afraid to Fail
4. Ignore (Don’t Listen to) the Naysayer
5. Work Your Butt Off
6. Giving Something Back
#18 2011-10-10 18:16:48
- ~smiley___face~
- Member
да, но от една страна трябва и момичето да е хубаво, а не някакъв оръгфяк . И характера е важен, но неможе да се пренебрегне и красотата.
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#19 2011-10-10 20:15:13
Повечето забелязвам, че от последно време казвате ( говоря не само в тази тема ), че не гледате толкова външния вид на момичето, от колкото това, което е отвътре. Кого самозълъгвате ? Първо - половината си мислите така, но накрая правите точно обратното. Второ - всичко е относително и зависи от много други неща. Единици са тези от вас, които биха тръгнали с пълно момиче, примерно. Нека си кажем истината. Ако момичето се промени след време, да, няма да имате проблеми тогава, но преди това, едвали ще го имате за повече от приятелка. Ако момичето е красиво, но пък глупаво .. е, тогава ще го използвате за кратък период и ще го захвърлите, защото ще ви доскучае. Просто нещата за всеки са различни, но при повечето е точно така, няма какво да се правим на ангелчета. Дори аз съм така с момчетата. И само да отбележа, че тук говорим за харесване, или предпочитане, както е написано, а не за любов, затова казвам всичко това. Има разлика.
#20 2011-10-11 08:57:22
- ~smiley___face~
- Member
Повечето забелязвам, че от последно време казвате ( говоря не само в тази тема ), че не гледате толкова външния вид на момичето, от колкото това, което е отвътре. Кого самозълъгвате ? Първо - половината си мислите така, но накрая правите точно обратното. Второ - всичко е относително и зависи от много други неща. Единици са тези от вас, които биха тръгнали с пълно момиче, примерно. Нека си кажем истината. Ако момичето се промени след време, да, няма да имате проблеми тогава, но преди това, едвали ще го имате за повече от приятелка. Ако момичето е красиво, но пък глупаво .. е, тогава ще го използвате за кратък период и ще го захвърлите, защото ще ви доскучае. Просто нещата за всеки са различни, но при повечето е точно така, няма какво да се правим на ангелчета. Дори аз съм така с момчетата. И само да отбележа, че тук говорим за харесване, или предпочитане, както е написано, а не за любов, затова казвам всичко това. Има разлика.
(y) (y)
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
Pages: 1