#1 2011-10-04 13:28:54

karz
- Three Days Grace 4ever. <3 -
From: София.
Registered: 2009-04-05

Re: "Много добра приятелка!"

Ето, че отново ви занимавам с проблемите си..
Има едно момиче, с което се познаваме от съвсем малки. Оказа се, че от 1 до 7 клас сме заедно а след 7, че сме и в едно училище, в един клас.. Нямате си и на идея колко бях щастлива ! Бяхме много добри приятелки, непрекъснато се моткахме напред-назад, седнахме заедно на 1 чин, смеехме се.. Но днес отидох с една друга моя приятелка до един магазин и по пътя тя се колебаеше дали да ми каже нещо.. Когато успях да я накарам тя ми каза, че "много добрата ми приятелка" е говорила ужасни неща за мен..
Казала й е, че едва ме търпи, не може да движи с такава задръстенячка като мен, която не говори с по-известните от класа, че съм супер тъпа, че ще се опита да ме зареже и да не ми обръща внимание и още много други неща, от които ме заболя страшно много. Цял ден съм плакала, 7 години сме били уж приятелки а сега когато разбрах истината ..
Защо не мога да имам истински приятели? Само защото не обувам високи токчета, само защото не слагам 10000 тона грим , само защото не изкарвам като другите лоши оценки и че не се обличам разголено ли? Използвала ме е през цялото време, за да й пиша домашните, да и помагам с четенето на английският език, да и казвам отговорите на тестовете, да и давам пари дори после да не ми ги връща.. + Толкова неща съм й споделяла, толкова много тайни, мислех я за добра приятелка. crylipssealed Наистина много ме боли, не знам какво да правя утре когато отида на даскало и седна до нея.. Моля ви помогнете ми. cry

#2 2011-10-04 13:34:24

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

А ти искаш ли да й го върнеш, че не ти е казала?

#3 2011-10-04 13:37:04

karz

Много бих искала да й го върна..

#4 2011-10-04 13:43:05

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Познато.
Не си виновна ти.Просто си доверчива (като самата мен).
Според мен няма смисъл от изпълнения .. Просто се опитай да се отдалечиш от нея възможно най-много.Обаче не падай на нейното ниво - не говори гнусни слухове.Нека мине малко време .. Виж как ще се развият нещата и просто продължи напред.
И най-важното - не й мий задника със сълзите си.За такива хора просто не си заслужава.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#5 2011-10-04 13:43:18

isityyyy
Hathaway babyy ^^
From: N.Y <3
Registered: 2010-05-01
Website

Според мен има 2 варианта;
1; Тази която ти го е казала да те е излъгала за да си промениш мнението за въпросната "приятелка" и да станеш приятелка с нея
2; да е истина. И аз имах такава приятелка която се мислеше за велика и красива. Опитай да поговорич с нея надявам се всичко да се оправи smile

[img]http://www.prikachi.com/images/783/3287783X.gif[/img]

Профила ми във Vbox7.
We ♥ it.
Профила ми във YouTube .

[img]http://www.prikachi.com/images/156/3064156P.gif[/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/74/E5/3895d6e5591e74e5.jpg[/img]

#6 2011-10-04 13:48:24

little_baby
i am lost in time.

Тогава ако искаш тя да разбере, че вече знаеш всичко седни с някой друг (по възможност) и ако ти каже нещо - примерно ,,здравей" ти й кажи нещо от сорта: ,,Защо говориш с мен? Нали съм била.." - и думите,които е казала за теб.После не й обръщай внимание, а ако много искаш да се сдобрите може примерно след ден-два да й пишеш в скайп все едно си объркала съобщенията и така ако можете да започнете някакъв разговор.Надявам се да бях полезна. smile

#7 2011-10-04 13:49:29

zelenojelence
Member
Registered: 2009-01-25

Едно бих те посъветвала: По-добре да си сама и с достойство, отколкото с някакви двулични използвачки, които само те тъпчат, много са лицемерките и няма да ги промениш.
Все някога ще си намериш човек със сходни интереси, който наистина да те подкрепя. Вината не е в теб.

The quietest people have the loudest minds.
[img]http://prikachi.com/images/906/3980906k.gif[/img]

#8 2011-10-04 13:51:33

karz

Според мен има 2 варианта;
1; Тази която ти го е казала да те е излъгала за да си промениш мнението за въпросната "приятелка" и да станеш приятелка с нея
2; да е истина. И аз имах такава приятелка която се мислеше за велика и красива. Опитай да поговорич с нея надявам се всичко да се оправи smile

1. Не, не ме е излъгала и други ми казаха, че доста често си отваря устата и говори всякакви неща зад гърба ми ..
2. Няма начин да говоря повече с нея. lipssealed

#9 2011-10-04 13:52:15

karz

Тогава ако искаш тя да разбере, че вече знаеш всичко седни с някой друг (по възможност) и ако ти каже нещо - примерно ,,здравей" ти й кажи нещо от сорта: ,,Защо говориш с мен? Нали съм била.." - и думите,които е казала за теб.После не й обръщай внимание, а ако много искаш да се сдобрите може примерно след ден-два да й пишеш в скайп все едно си объркала съобщенията и така ако можете да започнете някакъв разговор.Надявам се да бях полезна. smile

Точно и аз затова си мислех.. Сигурно ще й го кажа, и ще ми е интересно дали всичко ще ми каже в очите..

#10 2011-10-04 13:53:14

little_baby
i am lost in time.

Точно и аз затова си мислех.. Сигурно ще й го кажа, и ще ми е интересно дали всичко ще ми каже в очите..

Ти я познаваш най - добре. smile Успех! sun
А ти искаш ли да се сдобрите отново?

#11 2011-10-04 13:53:47

karz

Познато.
Не си виновна ти.Просто си доверчива (като самата мен).
Според мен няма смисъл от изпълнения .. Просто се опитай да се отдалечиш от нея възможно най-много.Обаче не падай на нейното ниво - не говори гнусни слухове.Нека мине малко време .. Виж как ще се развият нещата и просто продължи напред.
И най-важното - не й мий задника със сълзите си.За такива хора просто не си заслужава.

Не, аз няма да падна на нейното ниво, не съм такава. Но няма и да бъде нищо както преди.
Благодаря ти !

#12 2011-10-04 13:55:40

karz

Ти я познаваш най - добре. smile Успех! sun
А ти искаш ли да се сдобрите отново?

Не, не искам да се сдобрявам с нея, защото съм сигурна, че и друг път ще говори зад гърба ми. В 7-ми клас ме беше обиждала пак и се бяхме сдобрили, но сега не мисля, че ще мога дори да я погледна..

#13 2011-10-04 13:57:53

karz

Едно бих те посъветвала: По-добре да си сама и с достойство, отколкото с някакви двулични използвачки, които само те тъпчат, много са лицемерките и няма да ги промениш.
Все някога ще си намериш човек със сходни интереси, който наистина да те подкрепя. Вината не е в теб.

Благодаря ти за съвета ! Тези, които са сами ги мислят за задръстеняци, а двуличните използвачки са най-обичаните в класа, изобщо в цялото даскало. Но както каза: По-добре да съм сама, няма повече да обръщам внимание на коментарите..

#14 2011-10-04 14:05:33

x_alien_x
Member
Registered: 2010-10-04

В днешно време на себе си дори не трябва да вярваш.И на мен ми дойде вече акъла в главата и мисля доста преди да кажа нещо на така наречените 'приятели' , които за мен са си просто познати  , за да не се укаже накрая аз пак да страдам , защото съм доверчива. : ))  А точно в случея аз бих и казала само едно и то ще е цинизъм така че по- добре да не го пиша..  и т'ва е ; ))

[list=*]
[*]To feel nothing.
What a beautiful feeling that is.
[/*]
[/list]

#15 2011-10-04 14:09:21

deya1234
Member
Registered: 2011-01-10

http://kaprizen.com/?cat=11&img=1776296
турся такива снимки мерси предварително    sad

Бъди себе си !

#16 2011-10-04 14:11:57

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

В днешно време на себе си дори не трябва да вярваш.И на мен ми дойде вече акъла в главата и мисля доста преди да кажа нещо на така наречените 'приятели' , които за мен са си просто познати  , за да не се укаже накрая аз пак да страдам , защото съм доверчива. : ))  А точно в случея аз бих и казала само едно и то ще е цинизъм така че по- добре да не го пиша..  и т'ва е ; ))

Точно така.  : )

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#17 2011-10-04 14:12:09

little_baby
i am lost in time.

http://kaprizen.com/?cat=11&img=1776296
турся такива снимки мерси предварително    sad

Не е мястото за това тук, но все пак си нова smile
Ще ти пиша ЛС как да направиш тема, ако не знаеш.

#18 2011-10-04 14:21:45

weezy_FTW
Member
From: Miami, FL
Registered: 2011-01-07

имам един въпрос
та тя като е с 1000 тона грим и има лоши оценки ти защо си се движела със нея?! anywayь
според мен не и обръщай внимание, имах подобен случай и сега просто си се усмихваме фалшиво ..
върни и го, ходи с др. хора, вярно е че си си мислела че ти е най-добра приятелка но не бива да си толкова емоционална .. знаеш show must go on

#19 2011-10-04 14:29:38

*.. vampire_
Member
From: Пловдив
Website

Просто и вкарай яки игнор .. и като те пита защо не и обръщаш внимание й кажи:
-Нима те интересува вниманието на една досадна задръстенячка / или нещо такова / изсмей и се в лицето и си тръгни с достойнство !

[img]http://prikachi.com/images/792/5400792Q.gif[/img]

#20 2011-10-04 14:35:42

karz

имам един въпрос
та тя като е с 1000 тона грим и има лоши оценки ти защо си се движела със нея?! anywayь
според мен не и обръщай внимание, имах подобен случай и сега просто си се усмихваме фалшиво ..
върни и го, ходи с др. хора, вярно е че си си мислела че ти е най-добра приятелка но не бива да си толкова емоционална .. знаеш show must go on

Защото я мислех за нормална, за единствената, която ме разбира въпреки това..
Иначе то е ясно, че повече няма да си проговорим като разбере, че вече знам.
Но иначе благодаря за съвета.

#21 2011-10-04 14:48:42

lowet0o
Fashion girl*

Просто и вкарай яки игнор .. и като те пита защо не и обръщаш внимание й кажи:
-Нима те интересува вниманието на една досадна задръстенячка / или нещо такова / изсмей и се в лицето и си тръгни с достойнство !

И аз съм на това мнение вземи си работите и седни до някой друг. smile

--------------------
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2aiqnyeoP1rq17szo1_500.png[/img]

#22 2011-10-04 15:21:23

krisinka :P
Member
From: ВаРнА
Registered: 2009-02-08

няма смисал да си лееш сълзите за няква дето се мисли че като сложи 1000 тона грим по лицето си ии става голямата красавица и се мисли за нещо повече а всъщност не е .... според мен едва ли е само тя в класа ти се с някое др момиче ще се здружиш така че горе главата и да не ти пука wink

Научила съм, че без значение какво ми се случва и колко лошо то ми изглежда днес, животът продължава, и утрешният ден ще е по-добър !

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook