#1 2011-10-02 01:02:05

Princэska___
Member
Registered: 2011-01-07

Re: Нов свят-нова истина,и тя важи за сто години напред.

Знаеш ли каква е иронията в днешният свят?Хората,преживяват дадена болка и колкото и да ги боли това не ги възпира да
я причиняват на други.Просто живота е много по-трагичен,много по-лош и малко по-внимателен,малко по-сантиментален
от колкото трябва и това обърква равновесието в света.Говориш,а не слушаш ... мислиш,а не действаш ... вървиш,
но през по-голямото време само пропадаш!Хората които те правят щастлив,никога не са хората които очакваш ...
а хората които те нараняват,никога не са тези за които мислиш!
Харчиш времето по принуда и живееш по-задължение! Дишаме назаем ... живеем "заедно",но страдами поотделно ...
Не се научихме да си вярваме,затова и живота не ни даваше шансове!Когато бягам към теб,ти бягаш в друга посока,
а когато пътя е един ти навеждаш глава само за да не ме видиш!Не ме търси,когато си самотен ... не ме викай,
когато знаеш че ще отекне само ехото ти,не ме оценявай когато ме няма,а когато съм тук.Спряхме да изричаме думите с чувство,
когато хората спряха да имат душа.
И сега не се опитваш да обекчиш моето страдание,а да успокойш съвеста си и греха ти да придобие смисъл.
Ти ме нарани,изостови,обиди и накрая се оказва че мислиш само най-доброто за мен .
Не лъжите,а несигурноста ти ще бе погуби ...Умът ми е много по-силен от това което можеш да получиш,за да задаволиш
телесните си нужди и терзания и много по-елементарен за да го разбереш някога!
Защо трябва да съм ти близка за да получа похвали и без това,никога няма да покажа болката си,щом ти не си я почувсвал!
Нов свят-нова истина,и тя важи за сто години напред.

------------------------------------------------------------
Специално за Call Again

Любовта е винаги търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута нито суетна. Не е груба, нито егоистинчна. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява и да понесе каквото и да било. Любовта няма край. - Библията

bow  heart

#2 2011-10-02 08:25:55

SuperHiro^^
Member
From: In the middle of nowhere...
Registered: 2011-02-13

Много вярно! smile

Any idea what it is?!
[img]http://i53.tinypic.com/30c3wbk.gif[/img]

#3 2011-10-02 08:44:49

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Много вярно! smile

nod  (y)

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#4 2011-10-02 11:37:22

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

благодаря.нямам думи с които до покажа,колко ме зарадва това kiss  heart

#5 2011-10-02 15:01:18

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

• Много ми хареса.

#6 2011-10-02 15:40:04

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Хубаво е.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook