Pages: 1
#1 2011-09-24 19:00:56
- aziaz
- Member
- Registered: 2010-10-16
Re: Липсваш ми, Вибокс :)
Здравейте ...
Преди месец една приятелка ме помоли да и дам паролата на компютъра ми.. Тя ми е много близка и и я дадох, защото имаше проблем ..
Скоро ( 2 седмици някъде ) получих предупреждение от сайта, а всъщност бях на море.. Ок, оставих нещата защото си казах,че е възможно преди това да съм сторила нещо нередно.. На следващия ден НЕ МОЖАХ ДА ВЛЯЗА... Били ми баннали айпи-то Писах, писах, писах на модераторите и отговор НЕ ПОЛУЧИХ .. и сега какво ?? Така ли си остават нещата.. ???
П.с пише не за да ми кажете колко тъпо съм постъпила, че съм и дала паролата си .. достатъчно се 'мразих' и разкайвах за това
○ Hell is just a word. Reality is much,much worse ○
#2 2011-09-24 19:06:06
- karz
- - Three Days Grace 4ever. <3 -
- From: София.
- Registered: 2009-04-05
WOW. ;OO
Аз не бих дала на никого паролата на компютъра си, да ми ровичка ала-бала и т.н.
Но пише това:
Какво ще стане ако получа бан?
Ако е баннат профила ти:
На мейла, с който е регистриран ще се получи съобщение за това. Профилът ще бъде блокиран и на описанието му ще се изпише “Потребителският акаунт е BAN-нат!” Вече няма да може да ползваш този профил.
Ако си баннат от сайта:
Няма да може да отваряш сайта. Не търси начини да влезеш в сайта от проксита или чрез програми – това само ще ти утежни положението.
Кога ще ми свалите бана?
Бан върху профил:
Бан върху профил не се сваля. Банът е завинаги.
Бан от сайта:
Банът ще бъде свален по преценка на модераторите. Банът е временен.
#3 2011-09-24 19:06:45
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
Е каква приятелка е тя,щом е постъпила така? А вие говорихте ли?Обясни ли ти защо го е направила и изобщо тя ли е била?
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#4 2011-09-24 19:07:55
- lozanka98
- Member
WOW. ;OO
Аз не бих дала на никого паролата на компютъра си, да ми ровичка ала-бала и т.н.
Но пише това:
И аз не бих я дала на никого!
#5 2011-09-24 19:14:24
- aziaz
- Member
- Registered: 2010-10-16
Както казах, не искам да обсъждате каква приятелка е и тем подобни .. Разбрах си грешката и без да ми го натяквате..
Профила ми е и хакнат също доколкото разбрах, но не знам.. Не помня мейла си и предполагам, че това няма да ми е от полза...
Защо го е направила?? Не знам ... Малко е индианец, но ако я познавахте щяхте да разберете.. Няма вече значение
karz много ми помогна благодаря ти
П.С някой знае ли защо вибокс не ми отговарят.. Дали не съм сбъркала мейла : bugs@vbox7.com ????
○ Hell is just a word. Reality is much,much worse ○
#6 2011-09-24 19:30:25
- HotxBitch
- Member
- From: hueco mundo.
- Registered: 2011-09-12
Апф стига се лигави бе И мен така ме баннаха преди година и познай кво ?? ИМА живот без смотания VBOX . . за тва се стегни . . и без тва след 1 година ти връщат достъпа . . все на все ще издържиш
I used to look up to that love.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_map97vS1Xs1rudh26o1_500.gif[/img]
#7 2011-09-24 19:38:50
- lozanka98
- Member
Апф стига се лигави бе И мен така ме баннаха преди година и познай кво ?? ИМА живот без смотания VBOX . . за тва се стегни . . и без тва след 1 година ти връщат достъпа . . все на все ще издържиш
Мхм,няма да умреш,спокс. Пък ако толкова ти липсва и няма да издържиш..направи си нова рег. (ако ти позволява)
#8 2011-09-24 19:45:39
- h0neyLemonade
- Nσt Pretty Enσugh
- Registered: 2010-07-20
Мхм,няма да умреш,спокс. Пък ако толкова ти липсва и няма да издържиш..направи си нова рег. (ако ти позволява)
Пхх , защо не прочете цялата тема за да разбереш за какво става въпрос ? Нали това е проблема , че е БАННАТА ПО ИП АДРЕС , ТОЕСТ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗНЕ В САЙТА И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ РЕГ !!
[list=*]
[*]TUMBLR[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ[/*]
[/list]
Pages: 1