#1 2011-09-21 21:01:06

kptg
Member
Registered: 2011-09-21

Re: Сложна работа

Значи работата е такава, че има едно момче от моя клас с което сме може да се каже добри приятели и миналата година по време на училище се сближихме повече нали кат приятели и като дойде ваканцията идваше с едни негови приятели в моя квартал секи ден и така продължение на около 3 седмици след което си отиде на село. И през това време докато си беше на село си пишехме много рядко много .. И по едно време започна да ми пище сърца във фейс и да ми пише по често във скайп и някакви  sun   И аз си поговорих по тоя въпрос с една приятелка и тя каза "аз мисля че той има нещо по тка към тебе" и аз и казах " и аз имам такова чуство" и сега на даскало се държи незнам нормално си , но се закача така много често, седи зад мен и молеше да прая някакви мили очички и тем подобни .. Таа искам да се консултирам с вас  laugh  Вие какво мислите по въпроса защото аз съм объркана вече .  laugh

#2 2011-09-21 21:03:33

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Явно те харесва,но ми е малко странно как така изведнъж ...

П.С. - правописни грешки!  smile

#3 2011-09-21 21:11:48

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз пък не мисля така(не че искам да те отчайвам, де), но в нашия клас много често правим така - закачаме се, гушкаме се.Вие пък при най-малкото внимание и вече за харесване си мислите. laugh

И все пак - Да, може би те харесва. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#4 2011-09-21 21:22:13

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Аз пък не мисля така(не че искам да те отчайвам, де), но в нашия клас много често правим така - закачаме се, гушкаме се.Вие пък при най-малкото внимание и вече за харесване си мислите. laugh

Е,не във всички класове е така,радвам се че вие сте сплотен клас  smile

#5 2011-09-21 21:26:52

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Не мисля, че те харесва, или поне не толкова, колкото ти си мислиш.
Тези сърца във фейса, не означават нищо. Във фейсбук, всички си пращат сърца, целувки и тн.
Закача се с теб. И ? Това не означава, че със сигурност те харесва.
Не ми се пишат дълги обяснение, затова просто, ще кажа направо какво мисля.
Това момче, за мен, просто е навлязло, най - сетне в модата на тийновете и сега, се прави на контактен, забавен, харесван и тн.
Все пак, преди това, не е имало подобни изпълнения от негова страна, до колкото разбрах.
Виж, дали се закача и с други момичета и въобще, как общува с тях.
Ако само с теб се държи така - ок, явно има някакви симпатии към теб.

#6 2011-09-21 21:41:01

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Е,не във всички класове е така,радвам се че вие сте сплотен клас  smile

Е ние не сме баш целия клас така.Но така да го кажа "моята групичка" сме така, а другите са само момичета и нямат момчета в тяхната група!  laugh
Мисълта ми беше, че не трябва да влага много надежди.
smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#7 2011-09-21 21:43:15

kptg
Member
Registered: 2011-09-21

то аз не влагам толкова надежди просто исках странично мнение да видя все пак и вие какво мислите, да се консултирам  laugh

#8 2011-09-22 07:18:35

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Не въпроса не е да влагаш надежди,а друг.На колко си години.Защото ако си до 7клас,вероятно те харесва или така правят по-малките,но ако си по-голяма го приеми просто като закачка.

#9 2011-09-22 07:50:41

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

И при мен е така с закачането,но нищо повече. smile @kptg може пък и да те харесва.. smile

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook