Pages: 1
#1 2011-09-19 11:36:03
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Re: Разформирован клас
Съжалявам ако има такава тема.Ще почна отначало.Тази година ни разформироваха класа и аз заедно с две проятелки(една така наречена "най-добре приятелка") ни сложиха в класа в които миналата година имах проблем с една, защото харесваше едно момче от нашия клас (и не беше единствена) и аз се целувах с него и тя като разбра ми одари шамар.А те никви не са.После щях да я бия, но намесаха и други хора и не я набих.Както и да е дълга история.И нали преместиха ни в тоя клас.Проблема е, че "най-добрите ми приятелки" станаха боклуци.Смисъл едната щеше да се е*е а е на 13, незнам дали го е направила,също така постоянно лъже,двулична е и как се мазни .Другата започна да пуши,пие и страшно много се лигави.С опитите си да търсат внимание.И проблема е че сега съм 7ми клас и искам да уча за да мога след това да влезна в някое хубаво даскало.Тръгнах да питам класната да ме сложи в един друг клас заедно с "най-добрите ми приятелики".Там е една приятелка от стари клас,която е много мила и добра.Някои от момчетата също са в този клас.Но класната каза не.Мислех да се места в друго даскало понеже класа в които съм е отвратителен, но говорих с майка ми и тя ще говори с класната да ме премести.Гадното е че сега майка ми ще говори само аз да се преместа в другия клас(понеже аз така искам) но пък онея двете "най-добрите ми приятелки" може да ми се разсърдат.А тая дето пие, пуши и се лигави е мега гадна и ще настрои доста хора срещу мен(и не ми се мисли какви глупости ще измисли с нейния ум..:x.Според вас ще ми се разсърдат ли? и също така правилно решение ли съм взела като искам да се првеместа в друг клас?
Тая дето пуши,пие и се лигави.До 5ти клас включително е била отличничка,другата е тъпа.Уча в тва даскало от 5ти клас.
Благодаря на всеки,който е прочел темата ми и ми помогне. [/b]
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#2 2011-09-19 11:45:50
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Забравих да добавя, че вече нямам приятели.Единствената,която може да се окаже добра приятелка е тая в другия клас,но пък в оня клас е най-добрата и приятелка.
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#3 2011-09-19 12:14:55
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
И аз съм 7-ми клас,но при нас няма такива интриги. Еми какво да ти кажа..ти си решаваш с кой дружиш.Но все пак не мисля,че е добре да дружиш с тия двете,които пушат и пият.Защото както казват -с който дружиш,такъв ставаш.Ако не ти харесва класа,премести се. + не е важно дали те ще се разсърдят.Ако си смела им обясни защо не искаш да дружиш с тях.Но тогава сигурно много ще ти се разсърдят.Така че по-добре се премести в другия клас.Или най-доброто решение е да се преместиш в друго даскало. (y)
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#4 2011-09-19 12:16:40
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Е какви бяха тия е*анета и пр. Можеше да не го пишеш по такъв начин..
Или се мести в друго училище или отивай в другия клас. Като не ти харесва в сегашния, имаш правото да се местиш където си поискаш? Казваш, че 'най-добрите ти приятелки' се лигавят и били тъпи т.н., тогава какво те интересува мнението им?
И как така ще ти се разсърдят затова, че си се преместила в другия клас? Като не ти харесва е естествено, че ще се преместиш, да не ти пука за мнението им, така или иначе щом не са ти много приятни няма как да продължите с приятелството ви..
Но, ако те е страх от това, че ще настроят всички с/у теб, то тогава се премести в друго училище, което да е малко по-далеч от сегашното ти..
#5 2011-09-19 12:49:28
- weezy_FTW
- Member
- From: Miami, FL
- Registered: 2011-01-07
седми клас е важен, не им обръщай внимание на тези пачи и си карай сама, ако са ти толкова неприятни недей да движиш с тях, седни сама на някой чин и си гледай ученето
Pages: 1