#1 2011-09-19 10:48:06

SweetY =] KittY
Stay Strong.
From: L.A., baby
Registered: 2010-04-08

Re: Какво да правя в случая ?

Знам, че има хиляди теми за приятелки и др., но просто искам съвета ви.

Миналата година класовете се смесиха и имаше деца от различни паралелки. Та седнахме по чиновете, всеки с който си е бил в предишния клас и аз седнах с едно момиче от бившия ми клас. Но понеже, че тя е малко по-пълничка и всички я обиждат, дори и през часа и само се обиждам с момчетата, а на мен това ми пречи. Тя нито пише в часовете, нито нищо.. Занимава се с хартийки, хималки и т.н. Таа след това с едно момиче от другия клас си допаднахме и решихме да излезем няколко пъти, за да се опознаем повечко и накрая, тя ми каза, че не иска да седи вече с това момиче от предишния си клас ( то е много мълчаливо и срамжеливо ) и ми каза, че иска да седим двете, а и аз исках. И така двете седнахме и си станахме най-добри приятелки.. Споделяхме си всичко, но гадното беше, че зарязахме момичетата с който седяхме.. Та след като с това момиче станахме приятелки, едно друго момиче почна да се влачи по нас ( по скоро по приятелката ми ) и трите си станахме приятелки. Така нека уточня: М - момичета с, което се сдрушихме и станахме най-добри приятелки ; К - момичето, което се влачеше по нас и накрая станахме приятелки. Та така 3те бяхме неразделни един вит, но К стана голяма фукла. Хвалеше се за всичко, което са й купили и т.н. и накрая стана непосносима. Преди завършването всички момичета решухме да кажем на К, каква е станала и разбира се тя се разплака.. И естествено всички я отешавахме, защото си беше гадно все пак.. Та по-нататък.. Отидохме на екскурзия целия клас и аз и М седнахме заедно в рейса, а К седеше сама. Поради някаква причина аз и М се скарахме жестоко на екскурзията и М започна да се влачи само с К. Мен изобщо ник'фа ме няма явно.. И така с М не си роговрихме цяло лято, докато започна тази година. С М си говорихме нали на 15 сеп. и си помислих, че ще седнем заедно. Но какво стана.. М си седна със старото момиче, а К с една нейнаприятелка.. Инъче с М си говорихме и не бяхме скарани, но се оказа, че никой не иска да стои с мен. Така аз седнах до пълничкото момиче, с което си бях и преди с него, а М си седна и тя с предишното момиче.. Но просто аз не искам да съм с нея.. Всички отново й се подиграват, а супер много ми пречи през часовете. Не че ги слушам, ама е супер гадно.. И един до някъде аз нямам приятелки вече.. Не заради т;ва, че са седнали с еди кой си, ами, че ме обягват по един или друг начин..

Надявам се да сте ме разбрали и съжалявам, че се получи малко дългичко!

[list=*]
[*] Never give up on
someone you can't go a day
without thinking about..
[/*]
[/list]

[img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/263/263171lxlble1hnk.gif[/img]

#2 2011-09-19 11:01:38

amfet4e
Member
From: Ney York,New York
Registered: 2010-02-04

Разчупи този лед и без да ти пука сигурно има и други момичета в класа ти които могат да ти бъдат приятелки и най-вече говори с тази твоя приятелка М и ако трябва дории се извини .надявам се ,ще помогне : )

★ Merry ★

#3 2011-09-19 12:10:42

lozanka98
Member
From: Rosewood
Registered: 2009-05-14

Съгласна съм с amfet4e.Поговорете.А и не е нужно да дружиш с пълничкото момиче.Щом ти пречи в часовете-недей да седиш до нея.А ако нещата с М не потръгнат си намери други приятелки.

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]

#4 2011-09-19 12:19:30

fire_cat
Member
From: Garden of Eden
Registered: 2009-09-28

Според мене ако действаш по-смело с М нещата могат лесно да се оправят. И не разбрах защо никой не иска да ти е приятел, не е нужно да обясняваш, ако не искаш, но ако си направила нещо се опитай да се поправиш, а ако въобще не знаеш причината - направо ги питай.

Nothing is impossible,
the word itself says 'I'm possible'!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook