#1 2011-09-15 13:51:44

hrisi123
Member
From: LA, California
Registered: 2010-12-02

Re: She wanna be a bad girl..

Здравей те преди доста време със семейството ми се преместих ме в града. Имам няколко добри приятелки и един куп врагове.  Семейството ми бе заможно, но преди време се случиха някои неща. Ходих с момче на има Нейт. Беше красив от добро семейство- богат, но и женкар. Докато бях ме на купон заедно с приятели го видях да се натиска с друга и знаете какво последва. Бях доста наранена и доста време страдах докато един ден не реших да променя нещо в себе си. Беше страхотен ден. Слънцето изгряваше, чуваха се птички да чуруликат, а майка ми се провикна за закуска. Станах и погледнах часовника, видях, че е време за училище след което отидох до огледалото и се огледах в него. Видях в какво се бях превърнал. Приготвих се за училище и слязох долу. Бях усмихната, но имаше и малка промяна в мен. Когато всички напуснаха къщата се върнах обратно. Свалих си униформата и си облякох дрехи, които на мен ми харесваха. Беше голяма промяна за мен. Не отидох на училище и не си вдигах телефона. Отидох на по магазините промених себе си изцяло онази Сара вече я нямаше. Бе оставена сред нищетата и щеше да потъне в прах като стара вещ.
На следващия ден се появих в училище съвсем различна. Униформата ми не бе облечена както трябва. Бях такава каквато исках да бъда в този момент. Вдигнах високо глава и минах през шкафчетата, а всички си шушукаха. Не им обръщах внимание те не бяха важни. Косата ми бе небрежна както и униформата ми. Флиртувах с красивите момчета докато не стигнах до най-добрата си приятелка.
-Сара какво се е случило с теб? –гледаше ме объркано, леко ядосано и доста строго. –Къде отидоха обноските, които имаше?
Засмях се беше ми странно не бях получавала такъв въпрос. –Ам знаеш ли реших да бъда себе си и този начин на живот ми харесва. Вече не искам да бъда прилежна ученичка затова.. –замълчах защото си помислих, че тя ще се зарадва. –Уредих маса в най-готиния клуб в цял Ел Ей. Така, че миличка трябва да отидем да си на пазарим. Зарежи тези учебници!! –смеех се. Това не беше онази Сара, а кучката Сара. Тя ме погледна и с учудено изражение повдигна вежда.
-Какво?! Виж Сара не знам на какво се дължи тази промяна, но не ми харесва!! И как ще те пуснат в този клуб? Та ние дори нямаме 18.. искам да знам или ще платиш на някой за да ни вкара? –говореше все едно ми се караше и тя ми се караше. Но винаги правеше всичко с мен.
-Добре Флор виж.. баща ми познава управителя на хотела. Всичко е уредено просто трябва да отидем там и да се позабавляваме. –смеех се. –Хайдееее Флор ще бъде забавноо.. от кога не си излизала по клубове? Всъщност никога!! –засмях се. –Нооо довечера ще отидем и ще си прекараме супер!!
Целия ден мина по-различно. Аз бях различна и исках да променя и приятелката си. Срещнах бившия си който не можеше да ме погледне в очите. Минах покрай него, усмихнах му се и му намигнах. А той остана потресен от реакцията.

Ако има интерес щя е продължа.. wink Критики/Мнения..! Дано ви хареса!! Приятно четене!!! smile

#2 2011-09-15 14:00:24

newsy_95
Motherfucker. ××
From: Варна
Registered: 2011-09-12

Супер е  sun Още  :p

you say you hate me? i just love you more. :3
[img]http://data.whicdn.com/images/38616824/1348799191233779_animate_large.gif[/img]

#3 2011-09-15 14:08:00

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Не ми хареса нещо.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#4 2011-09-15 15:19:13

emity_bebety
Member
From: Miami
Registered: 2010-05-19

Харесва ми (:

#5 2011-09-15 20:35:13

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Не ми хареса много, дай повече описния т.н.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#6 2011-09-18 17:34:14

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

бива  sun

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#7 2011-09-18 17:41:38

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Интересно е, но включи и описание на героите.  wink

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#8 2011-09-18 18:18:20

Leonore.
Member
Website

Само заглавието ти, ме привлече.
'' Здравей те преди доста време със семейството ми се преместих ме в града. ''
Пише се - ЗдравейТе и ПреместихМе се.

'' Имам няколко добри приятелки и един куп врагове. Семейството ми бе заможно, но преди време се случиха някои неща. ''

Ок, случил се е някакъв голям обрат, в живота на момичето.
Разкажи ни го. Можеше да започнещ главата, точно с това, дори. Не е казано, че трябва да се водиш, по точен план.
Върни ни назад, към старите и спомени. Покажи, какво точно е станало в 2 - 3 глави. Не е нужно, да пишеш само за това, естествено. Но и не избързвай толкова. Докато разказваш, в тези 2 глави, ще вмъкнеш и приятелките й, които ще й помагат, както и враговете й, които пък ще се опитват да й натякват случилото се и тн.
Недей, толкова ограничено, да се изразяваш.

'' Ходих с момче на има Нейт. Беше красив от добро семейство- богат, но и женкар. Докато бях ме на купон заедно с приятели го видях да се натиска с друга и знаете какво последва. ''

Мнението ми тук, е почти същото.
Можеше, съвсем спокойно, да опишеш купона, обстановката, действията на Нейнт, на главната ти героиня, нещата които си казват и тн. Героите не се разбират, изцяло какви са, още в първите 3 реда. Това е глупаво. Когато ти, описваш действията, реакциите им, чувствата и всичко останало, в различните ситуации на произведението ТОГАВА, показваш какви са всъщност. Да не говорим й, че така е по - интересно за читателя. Когато, на него му бъде дадено, всичко на готово, той сам отгатва, какво може да се случи. А мисля, че целта е читателите, да се държат под напрежение и неизвестносто, до последната глава.   

#9 2011-09-18 18:24:09

hrisi123
Member

Хорааа.. такааа на кратко.. историята съм я писала в едно такова.. абе никакво настроение..  laugh А колкото за правописните грешки.. УПС.. ОПСС.. за тях неволни са.. благодаря, че поне я прочетохте.. а сега можете да направите.. КОШ!!  laugh  laugh  laugh  laugh

Leonore.  Мерси за мнението и обяснението.. wink;);)

#10 2011-09-18 18:36:49

Leonore.
Member
Website

Няма проблем. Всеки допуска грешки.

И, още нещо. Ако смяташ да спираш, да пишеш, само, заради няколко грешки и коментари - недей.
Седни, когато имаш време / ако наистина, искаш да продължиш да пишеш, естествено / и напиши всичко наново. Без да бързаш. Изключи, напълно, предишните си идеи. Съсредоточи се, само върху главната тема и започни да пишеш. Не, както сега, а така, сякаш разказваш на приятелка, нещо, което ще помниш цял живот, само че с подробности.

#11 2011-09-18 18:39:17

hrisi123
Member

Не съм човек, който би се повлиял от няколко отрицателни коментара, но благодаря за съвета.. просто това, което съм писала в историята е доста объркано и мързеливо.. wink

#12 2011-09-18 19:22:32

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

Да ти кажа честно - не ми хареса! smile

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook