Pages: 1
#1 2011-09-17 18:31:29
- hrisi123
- Member
- From: LA, California
- Registered: 2010-12-02
Re: Summer Almost Over.. (Нова Част)
Слънце, плаж, море, купони, свалки. Всичко беше страхотно. Слънцето си печеше както обикновено. Тя лежеше на шезлонга заедно с другите си приятелки. Бе сложила черните си очила. Добре изваяното й тяло подлудяваше всяко момче, което минеше покрай тях. Вниманието, което всички й даваха бе повече от страхотно за нея. Изведнъж някой закри слънцето й.
-Меган! –строго някой застана пред нея и изрече името й.
-Пазите ми сянка! Дойдох да хвана тен не да стоя на сянка! –без да помръдне нито един мускул на тялото си тя изрече тези думи. Все още бе затворила очи под големите черни очила.
-Меган! –отново изрече името й. –Мислех, че си малко по-учтива! Тук не си на витрина ясно ли е? Всички момчета те зяпат. Покрий с нещо тялото си ако обичаш!
-Че какво му е на тялото ми?! Оуу разбрах! Вие се комплексирате!! Нали?! –засмя се и махна черните си очила. Съжалявам.. не съм прекарала толкова време във фитнеса за да не показвам това тяло!! –намигна й пак сложи черните си очила. –Бих те ли се отдръпнали? Така слънцето не може да докосне копринената ми кожа и красиво тяло! Благодаря предварително! –засмя се и отново затвори очи, отпусна глава. Госпожата им се изнерви определено малката нямаше да си мръдне и пръста за да покрие тялото си поне малко. Тръгна си и отиде в едно от заведенията на плажа. След около 10 минути едно високо с черна коса и сини очи момче. С добре оформено тяло. Доста привлекателно.
-Не се отказвате лесно! Добре ще закрия за малко тялото си! –махна си очила и видя красавеца, който й се усмихваше доста палаво и сладко. Явно това бе начина му да свали някое маце.
-Не е нужно да скриваш това тяло.. –засмя се и й намигна. –Така ми харесва повече! –усмихна се отново палаво.
-Оуу.. и аз така си помислих! Е с какво мога да ти бъда полезна! –прехапа долната си устна и се усмихна.
-Довечера хотела на баща ми организира парти.. ще се радвам да дойдете!! Поканете и приятели!! Ще бъде ето там! –посочи на Меган. –Е ще се видим ли?! –повдигна вежда и отново се усмихна с искрящо бели зъби. Беше просто мечта момче.
-Е ще се видим там значи! –намигна му и взе воала си и го върза на талията си. –Беше ми приятно да се запознаем! –засмя се и си сложи очилата. –До довечера! –тръгна напред.
Дано ви хареса!!
#2 2011-09-17 19:04:45
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
харесва ми
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#3 2011-09-17 19:25:23
- lozanka98
- Member
- From: Rosewood
- Registered: 2009-05-14
И на мен ми хареса.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9xxdbGAmX1qj7lb4o1_500.gif[/img]
#5 2011-09-17 19:41:55
- jniuhhnjhio
- Member
- Registered: 2010-11-26
#6 2011-09-18 19:36:10
- hrisi123
- Member
- From: LA, California
- Registered: 2010-12-02
Мег, така я наричаха приятелите й накратко. Влезе в стаята си и се погледна в огледалото. Усмихна се подло и прехапа долната си устна. Бе намислила определено нещо, но какво не се знаеше. Отвори гардероба си и избра най-предизвикателните си дрехи, които имаше на тази почивка. Остави ги на леглото и влезе в банята. Но веднага след нея влезе най-добрата й приятелка.
-Мег?!? –провикна се и видя дрехите на леглото й. –Оу.. определено някой е замислил нещо! –засмя се. Чу душа в банята. –Определено ще е забавно! –засмя се отново и започна да избира какво да облича за довечера. След около 10 минути Мег излезе. Видя Флор да си избира дрехи.
-Какво правиш!? Довечера сме на един купон.. запознах се с един готин сладур баща му управлява хотела до нас.. аййй страхотен е но нали знаеш какво обичам да правя така и така няма да го видя повече.. хаха.. –смееха се.
-Кучка!!! Хаха.. радваш ме момиче.. –смееше се и й дава гепи. –Е какво да облека? Тази ставали.. –сложи една сексапилна рокля пред себе си и се погледна в огледалото. –Какво ще кажеш?
-Ай секси още сега бих я скъсала ако бях момче разбира се.. –смее се. –Супер си!! Измисли ли си как ще е косата ти?! Моята ще е небрежно секси.. –повдигна вежда и прехапа устна си. –А дрехите ми ще са ето тези.. –намига й.
-Супер са.. определено онзи сладур за когото говориш ще поиска да ги разкъса с зъбки.. –стисна зъби и след това се засмя. –Сега отивам да си взема душ!! –смееше се и влезе в банята. Мег веднага започна да види гримовете си от една малка чантичка и ги остави пред огледалото. Започна да облича дрехите си, а Флор излезе от банята. Мег се обърна към нея.
-Тези обеци ще си отиват с това колие нали? –показа колието на врата си и положи леко обеците на ушите си.
-Стои супер!! –намигна й. –Знаеш ли къде са ми онези черни обувки с панделката? Последно вчера ти ги обу! –облече роклята и отиде до нея.
-Не знам мила.. не помня нищо от снощи! Може да са под леглото. Провери там! –сложи обеците си. Флор провери под леглото и за нейно щастие ги намери там.
-Да тук са!! –изправи се и ги остави до вратата. –Готова ли си?!-започна да се гримира.
-Почти привършвам! –сложи червеното си червило, което и придаваше увереност и го разтри с устни, разроши кестенявите си коси, което й придаде секси вид, обу обувките си, които й придадоха секси фигура, както всички знаем обувките винаги оформят по изящен начин фигурата на жената и й придават привлекателност. Огледа си и се усмихна. –Нощта започва бейбе.. дръж се!! –засмя се и леко прехапа долната си устна. –Е Флор готова ли си?! Защото аз определено ДА! –намигна й.
-Да почти!! –обу обувките си и се изправи. –Вече да.. да вървим!! –намигна й и тръгнаха. Мег загаси лампата в стаята й затвори вратата след, което я заключи. Определено нощта и на двете сега започваше.
2-ра част! Приятно четене!!
#7 2011-09-26 20:13:04
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Уникалноо.! Давай ОЩЕЕ! !!
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
#8 2011-09-27 08:25:16
- jniuhhnjhio
- Member
- Registered: 2010-11-26
Уникалноо.! Давай ОЩЕЕ! !!
#9 2011-09-27 12:13:41
- D i f f e r e n t
- Member
- From: My worLd..
- Registered: 2011-09-08
И на мен ми хареса.
[img]http://i39.tinypic.com/5ogtgk.gif[/img]
Tres metros sobre el cielo ♥
#10 2011-09-27 14:06:33
Предсказуема, повърхностна, безинтересна и с НИЩО не се различава от повечето истории във форума... |-( Само дето те са от 1-во лице и са много по-добри. Да се надяваме, че си приготвила нещо не чак толкова постно за по-нататъшните глави.
we are all in the same game, just different levels, dealing with the same hell, just different devils
Pages: 1