#26 2011-07-19 13:40:31

nedi
Independent
From: Albuquerque, New Mexico
Registered: 2010-05-20

Re: Проблем със съученичка

Да, знаят.Класната също знае, правила и е забележка, престава за 2 дена и после пак почва с кавгите.О, да..какво ли не съм правила за собствената си самозащита, но наистина съм по-неуверена и кротка и тя си позволява да ме тъпче.

[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...
[/*]
[/list]

#27 2011-07-19 16:58:24

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

На всяка нейна обида отвръщай със затапване, за да не може ти да излезеш глупавата накрая wink Че тя е по-малка, не й се оставай wink Трябва да си по-смела и да й покажеш, можеш да бъдеш малко по-отворена и винаги да гледаш да я затапваш и да я правиш на по-глупава пред другите wink Намери си други приятели smile Щом най-добрата ти приятелка те е оставила заради нея значи не ти е истинска приятелка wink Щом ти се подиграва - не й се подигравай ти, но й кажи нещо, за което тя да бъде по-глупавата wink Май използвах малко повторения, но laugh
Опълчи й се - както казаха другите smile

#28 2011-07-19 16:58:54

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Покажи и че не те е страх от нея.

Съгласна съм smile (y)

#29 2011-07-19 17:22:15

nedi
Independent

(bow)Благодаря !  hug

[list=*]
[/*]
[/list]

#30 2011-07-22 17:09:10

Nadeto..77
Member
From: Пловдив
Registered: 2011-01-27
Website

И аз имам такава съученичка.Знам кво е просто неи обращай внимание и ако прекали и го варни Затапи я.Тя го прави защото вижда че с това те дразни.Просто неи обръщай внимание. smile  smile

heartYoung,Wild&Free.. heart

[img]http://prikachi.com/images/447/6095447u.gif[/img]

#31 2011-08-01 12:18:41

™ПрАсКоФкЪ™
™®•†•?ДøСтЪп ЗåБрАнЕн?•†•®™
From: Там , където теб те няма !
Registered: 2009-09-08

И аз имах такива съученички, но общо взето не ми пукаше, какво говорят и правят зад гърба ми. А ако някоя ми кажеше нещо в лицето я правех на нищо или си получаваше боя. Така, че да не ти пука! А и по много теми съм писала, че ПРИЯТЕЛКИ НЯМА, приятелство може да има само между две момчета или момче и момиче, затова и мойте приятели са момчета. Ако имаш приятели от мъжкия пол излизай с тях, говори стех... понеже те са много по-разбрани като характер и ако кажат, че ще помогнат го правят, докато при нас момичетата не е чак така... не си държим кой знае колко на думата. Не искам да обидя никой, но в повечето случай си е така, момчетата са по-добри за приятели....

ПС.Сорка за пунктуационите/правописните грешки, но пиша на бързичко, понеже имам малко време ...

#32 2011-08-01 13:25:09

syn_princess
Мис Depp*
From: We found love.
Registered: 2010-03-21

На всяка нейна обида отвръщай със затапване, за да не може ти да излезеш глупавата накрая wink Че тя е по-малка, не й се оставай wink Трябва да си по-смела и да й покажеш, можеш да бъдеш малко по-отворена и винаги да гледаш да я затапваш и да я правиш на по-глупава пред другите wink Намери си други приятели smile Щом най-добрата ти приятелка те е оставила заради нея значи не ти е истинска приятелка wink Щом ти се подиграва - не й се подигравай ти, но й кажи нещо, за което тя да бъде по-глупавата wink Май използвах малко повторения, но laugh

Напълно вярно. А и работата с момчето ще даде ефект. smile

#33 2011-09-14 16:37:09

nekwa_
Member
From: Асеновграdd
Registered: 2011-02-10

Хъм ;; Ами и аз имах същата история .. та кой ли не е имал подбна историйка ..
Ткам .. Просто когато ТЯ ти каже нещо ,, ти не си казвай не съм силна или че те е страх .. !
Започни дда и се отваряш .. така може да и затвориш келявата уста .. !
И аз познавах такива който секи ден или се бутат или нещо казват , но ги псувам , (отвръщам им ) и сега се спряха .. ,но има и такива който скачат на бой е ии ?
Един път ще си изядеш боя ,. после ти ще ги мачкаш .. !
Заяждай и се ти .. те си мислят че си няква безпомощна . няма безпомощни ххора .. не си по различна с останалите .. То неможее да го търпиш това , Започни да и зееш малко по малко , не им доказвай че си лесна .!

#34 2011-09-14 16:48:03

kikitouuu
Member
From: Антарктика
Registered: 2009-05-19

Имах същия проблем. Беше отвратително. Абе няма да ти обяснявам сега, защото си имаш достатъчно проблеми, но бъди силна! Ще се справиш, спокойно! Отиди и кажи в лицето ако има нещо да ти казва дати го каже. Кажи и, че явно е прекалено слаба щом действа така. Явно, щом използва само лъжи. Кажи и, че не ти се занимава с хора под твоето ниво и най-важното ИЗСМЕЙ И СЕ В ЛИЦЕТО. Това най-много ще я подразни! Не показвай, че ти влияе. Смей се! Ще видиш има огромен ефект. В началото може да е трудно, но като го направиш, ще видиш колко добре ще се почувстваш!! ((:

[img]http://25.media.tumblr.com/c953272b4723f40c3a49b05a6a98cf2b/tumblr_mfmg9wUy2D1s1xlwlo1_500.gif[/img]  Nirvana.

#35 2011-09-15 08:43:25

nedi
Independent

Благодаря на всички  smile  smile

[list=*]
[/*]
[/list]

#36 2011-09-16 15:25:54

martinaN
Member
Registered: 2010-01-04

съгласна съм ;п

Снимките в профила ми са си лично мои ! sun smile
~~~
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002550442638 Фейсбука ми !

#37 2011-09-17 11:45:54

nedi
Independent

Благодаря на всички  smile

[list=*]
[/*]
[/list]

#38 2011-10-28 18:28:29

h0neyy^^
fucker
From: in the dark xx.
Registered: 2011-09-13

Аз съм десети клас и от толкова време на мен проблеми не ми са създавали.Смисъл,че се водя до някъде с по-големите и гаджето ми почти всеки ден идваше в училище.Може би е заради това,предполагам ще има голям ефект.Изпробвай както казаха по-нагоре. smile

[list=*]
[*]LOVE YOU MORE THAN THOSE BITCHES BEFORE.[/*]
[/list]

#39 2011-10-29 08:53:01

poxleitner
Member
Registered: 2011-09-08

Хич да не ти пука!!
Е намери си гадже и тогава ха да видим какво ще ти каже,като знае после,че ще яде тупаници !

Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.

#40 2011-10-29 11:38:02

~Валз
Member
Registered: 2011-10-19

О, мила, така е в училище.Всеки заема страната на по-могъщия.Те не с й приятели, просто й се подмазват wink Не се случва само с теб.Понякога и с мен става така, но аз съм по-отворена, после пък заемат моята и така.Отпусни се и спри да бъдеш ''малкото ангелче''.Ударят ли те-удрай и ти!Само не пред свидетели, че ще ти извъртят думите wink

vvvvvvvvvvvvv[img]http://prikachi.com/images/572/4230572U.gif[/img]
vvvvvvvvvvvvvvvvvvv[img]http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/129/f/8/Supernatural_by_pauleta48.gif[/img] [img]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/261/8/3/damon___stamp_v_by_flaminia-d2yzhop.gif[/img] [img]http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/131/d/6/Doctor_and_Donna_by_BlueRavenAngel.png[/img] [img]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/129/0/0/house_stamp_by_rikku2011-d3g08gw.gif[/img]

#41 2011-10-29 12:01:26

JuSst_me<3
Member
From: Really close
Registered: 2010-10-10

случвало ми се е..
само идеята за момчето е добра, иначе не ги слушай хората, които са писали мнение без да са изпадали във въпросната ситуация  |-(
въпроса не е да си по-отворена или нещо подобно.. всичко се превъзмогва.това няма да стане бързо, но рано или късно всички ще разберат що за кучка е тая.. дотогава ти си намери нови приятели, кажи им как се чувстваш, сближи се с тях. те ще те приемат и ще те защитават, независимо какво става...

#42 2011-10-29 19:35:44

nedi
Independent

Благодаря на всички  hug

[list=*]
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook