#1 2011-09-06 18:25:45

Kleopatra.98
Member
From: niikade3e ;p ;d
Registered: 2010-11-09

Re: Защо ноктите ми се пречупват лесно!?

Ем..значи винаги,когато искам  да си пусна нокти не успявам.Винаги ми се чупят лесно или самият нокът се наслоява.Как да спра това нещо и да имам хубави и здрави нокти.Ако и вие сте имали нещо подобно бихте ли ми помогнали!Мерси Предварително! star  (exclaim)

dawash mii onezii m0ii mechtii karash me siiLno da te pregurna ..

#2 2011-09-06 18:41:04

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Слагай заздравител.Гледай лакочистителя ти да има витамини.Когато сваляш лака си мажи ноктите и кожата на ръцете с бадемово масло.
Трябва да оставяш ноктите да "дишат"(като ги оставяш без лак и без нищо отгоре, освен бадемовото масло).За друго не се сещам.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-09-06 19:04:08

anitu-bau
Member
Registered: 2009-07-15

Божее, хора, стига сте й предлагали тоя заздравител. Той само замазва положението. Ако искаш да не ти се чупят си вземи серум за нокти от Орифлейм или калциев гел на перфект от козметичните магазини.. За първото имам доста положителни отзиви от приятелки..

[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]

#4 2011-09-06 19:24:38

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Божее, хора, стига сте й предлагали тоя заздравител. Той само замазва положението. Ако искаш да не ти се чупят си вземи серум за нокти от Орифлейм или калциев гел на перфект от козметичните магазини.. За първото имам доста положителни отзиви от приятелки..

На мен и няколко мои приятелки точно "тоя заздравител" помогна.Това, че на други не е, е друг въпрос.Това, че не знаете точно кой заздравител да си купите също е друг въпрос. wink

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2011-09-06 19:31:54

anitu-bau
Member
Registered: 2009-07-15

На мен и няколко мои приятелки точно "тоя заздравител" помогна.Това, че на други не е, е друг въпрос.Това, че не знаете точно кой заздравител да си купите също е друг въпрос. wink

Пхаха, последното нещо, което съм тръгнала да си слагам е заздравител - просто нямам нужда. Рисувам нокти и се интересувам от тях. Просто заздравителите са временно решение на проблема.. Това, че последния факт не го знаеш е друг въпрос.. wink

[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook