Pages: 1
#1 2011-09-02 15:48:43
- SeSiTy1
- Member
- Registered: 2011-02-19
Re: ~Just another love story~
Моята история е като вашата. Но искам да ви я споделя, а вие да ми изкажете мнение. Просто ще пренапиша един текст, който написах на едно листче:
'' Какво става с мен? Толкова неща трябва да реша. Толкова отговори трябва да дам. Най-важният е: Обичам ли го още- върпос, който милиони момичета се питат. Някои ще кажат, че незнам какво е истинската любов. Но не е така, аз съм обичала мноого силно. Нп толкова неща се случиха между нас. Но той е женкар, той си играе с мене. Как да кажа, че не ми пука? Помня веднъж когато сестра ми четеше спомени за любовта.Аз бях съвсем малка тогава. Вдъхнових се и се опитах да напша нещо и аз. Единственото, което написах беше : Любовта е..... Незнаех какво е любовта. Сега съм сигурна . ЗНам какво е да обичаш. Обичала съм. А него толкова много че чак се плаших от себе си. Искате да ви дам пример. Ето: На 15 юни (завършването ми) исках да се издокарам исках той да ме ззабележи. А честно казано ако той не беше в моето училище едва ли щах да се издокарам. Щях да се облеча просто. И той ме забеляза.Посочи ме и каза: Виж! на приятеля си. Оооо такава радост беше. Да понякога той показва намеци че може би ме харесва. А понякога НИЩо! Случвало ли ви се е ? Сега знам какво е любов и мога да довърша онова изречение. Любовта е необходима болка. За някои предизвикателство, приключение изпълнено с любов.А за други само болка, несподелени чуства и тъга.
Коментари съвети?? Благодаря ви
#2 2011-09-02 18:40:29
Любовта е предизвикателство, в това си права.
Ще бъда обаче напълно себе си и честна и това е моята позиция, не целя обида.
Любовта невинаги е болка, не е винаги страдание. Любовта е повече и по-малко. Няма понятие като "твърде много го обичам". Твърде много любов няма, но често твърде много от любовта остава неразбрана, неоценена ...
Любовта винаги е много и винаги е повече от това да се "издокараш" за някого. Разбира се, старанието, което отделяш за да изглеждаш добре за НЕГО, означава нещо, просто не е символ на обич. Любовта е много по-голяма.
И сега честно, той не си пада по теб. Да, забелязал те е, харесало му е как изглеждаш ... сигурно не само ти си го привлякла по този начин ... Ако имаше нещо към теб, щеше да действа.
Колкото до теб сега, състоянието ти е напълно безсмислено. Знам какво ти е, губила съм много, прекършвала съм се ... твоето не е загуба. Не можеш да изгубиш нещо, което не притежаваш, а и е абсурдно да стоиш и с години да се мъчиш по някого ... на 15 юни ли е била последната ви "среща" ? Уау. Момиче, действай. Направи нещо, пиши му ... дори и да не си пада по теб, дори и да не си падне по теб - нищо не ти пречи да опиташ. Всичко ще е по-добре от това, което е сега.
cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
#3 2011-09-02 19:10:29
- miss_cute_kiss
- Member
- From: Somewhere in the oceans
- Registered: 2010-11-20
Колко си права само! И колко талантлива )
[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]
Pages: 1