#1 2011-08-13 11:58:26

несu-
Lısα Sımpsσn
From: Видин
Registered: 2010-08-07
Website

Re: Всичко започна от една усмика.

Седеше срещу мен и се усмихваше по най - сладкия начин.
Очите ти обхождаха всяка една част от мен, започнах да се изчервявам, а усмивката ти продължаваше да си седи върху лицето ти. Исках да те заговоря, но бях толкова срамежлива тогава, че дори не смеех да те погледна в очите. Избягвах погледа ти, а ти продължаваше да се усмихваш. И ето, че ти пръв ме заговори, гласа ти приличаше на най- нежната мелодия, думите които изговаряше най- нежния стих, а усмивката не падаше от лицето ти.
И да искам не бих могла да я забравя. Бе по - красива и от слънцето.. усмивката, която стопи леда в сърцето ми.
След този наш разговор щяхме да излезем на кафе, или просто да се разходим. За мен нямаше голямо значение, стига само да бях с теб и да гледам сладката ти усмивка.
Господи и сега ме изгаря от вътре, само при спомена за нея.. тази усмивка ще стои като белег в ума ми.
След тази наша среща ти поиска да се срещнем отново и така нещата се повтаряха докато не се влюбих в теб. В твоята усмивка и в дълбокият ти син поглед..
Времето минаваше, а аз все по - силно те обичах. Усмивката ти продължаваше да ме грее и в най- студените дни. Усмивката, която разтопи сърцето ми.
Събрах кураж и признах чувствата си, а ти ми отговори само с една усмивка.
Господи как я обичам, как обичам всичко свързано с теб.
Но аз си тръгнах, сърце не ми даваше да седя и да те гледам, да гледам усмивката ти, която никога не слизаше от лицето ти.
Но така и не те попитах тогава защо само се усмихваш, нямах сили след като признах всичко което чувствам.
И ето, че след толкова много време пак се срещаме. А ти си все така усмихнат. Аз вече не съм толкова слаба и събирам смелост за да те попитам, но ти ме изпреварваш.

"Още в първия ден когато те видях, ти стана притежателка на сърцето ми, от тогава не спирам да се усмихвам. А когато каза, че ме обичаш не знаех какво да ти отговоря, защото каквото и да бях казал, нямаше да е истина, защото е твърде малко в сравнение с това което изпитвам към теб.. защото аз не само те обичам, а те боготворя, защото ти си причината за моята усмивка, ти си причината да ставам сутрин, ти си причината да живея."
Не знам какво да ти кажа, вместо това и аз се усмихвам. Тези твои думи докоснаха сърцето ми. Тези твои думи ме накараха да повярвам във всичко отново.. Обичам те, просто защото си себе си. Обичам те, защото аз съм себе си, когато съм с теб.
И винаги ще помня онази усмивка, която видях още първия път, защото тя никога няма да се промени.
Обичам те.

и аз отново съм на любовна вълна  chuckle
критика/ мнение?

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942069_497765786943234_23506927_n.jpg[/img]

#2 2011-08-13 12:00:37

p0oniichkka
Member
From: Berk0wicaa <33
Registered: 2011-02-28

Хреса ми  sun

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsyznPH1B1qih3qko1_500.gif[/img]

#3 2011-08-13 12:03:42

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21

Хубаво е.

#4 2011-08-13 12:03:49

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Прекрасно е smile

#5 2011-08-13 12:09:17

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Това приказка ли е? Наистина ли съществуват такива момчета? Това.. това беше много силно.  cry Прекрасно е.

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#6 2011-08-13 12:52:48

devka_ta
Member
Registered: 2010-04-08

хубаво е

#7 2011-08-13 12:52:54

Chocolate_97
Member