#1 2011-08-13 01:26:08

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Re: The whole universe smiles (:

Темата с тестролите на Одри /audrey/,и тя самата,ме вдъхновиха и аз да пусна своята,което от много време искам.От време на време си разсъждавам и търся разни отговори на разни въпроси,а си и записвам понякога...тук ще споделям това,което минава през така вятърничавата ми глава :<

Ето първото нещо за което се сещам...

Коя съм аз и кои сте вие ? Защо живеем ? Винаги ми се е искало да знам.Често мисля по този въпрос,но не намирам отговора.Само възможни варианти.Дали сме тук ,за да продължим родовете си,дали имаме някаква по-висша цел ?Въпроси,толкова много въпроси.
В един период от живота си,силно вярвах,че всяко едно същество е създадено със своята мисия.Каквато и да е тя.Че всички сме част от един голям план.Вярвах,докато не дойде денят,в който започнах да си задавам въпросите : „А какъв е този план ? Как очаква автора му да го следвам сляпо и без следа ? А и кой е този автор ?” Тези въпроси изпариха почти цялата ми вяра в това.На моменти още се прокрадва тази „нотка на знание”,но главно,още не съм научила защо съм тук.
За миг си представям,че този план е реален.Следват още въпроси.Каква би била моята мисия ? Дали ще доживея до края му ? Още въпроси без отговор.Иска ми се да е истина,иска ми се да съм част от това,но уви нищо не ми дава знаците,които са ми нужни,за да повярвам.Аз имам нужда от нещо,в което да вярвам,за да продължавам напред и може би намирам това нещо в лицето на този план.
А какво мислите вие ? Как си обяснявате съществуванието ни ? Коментирайте,моля.

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#2 2011-08-13 06:12:38

karit0y
Member
Registered: 2010-03-31

Много ми хареса  smile , ще има ли продължение  wasntme

#3 2011-08-13 07:30:05

- cloud
Member
Registered: 2010-07-04

Наистина много е красиво и СМИСЛЕНО. Обожавам, когато намеря в човек, който се интересува как и защо се е появил тук, защото и без това са един на милион, и не смята, че единствената му цел е да възхвалява огледалото, ако ме разбирате :ДД Иии, да, продължавай!

believe. [img]http://i145.photobucket.com/albums/r212/Mimorii/gif/CAT.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lr5xdqzN0D1qfehcto1_500.gif[/img]

#4 2011-08-13 08:32:31

devka_ta
Member
Registered: 2010-04-08

Много ми хареса

#5 2011-08-13 09:11:32

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Много ми хареса. sun

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#6 2011-08-13 09:15:25

p0oniichkka
Member
From: Berk0wicaa <33
Registered: 2011-02-28

хареса ми sun

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsyznPH1B1qih3qko1_500.gif[/img]

#7 2011-08-13 09:19:49

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Първо, много се радвам, че съм послужила за нечие вдъхновение, макар че ти отдавна си си го замисляла (каза го), не се прави сега.

Така, сега съгласна съм наистина с теб, обаче задаваш ли си ги тези въпроси, покой няма да намериш. Едва ли им е времето сега - има толкова много неща да се случат - откриване на всичко ново и всичко първо за теб, откриване на истинското вдъхновение, на собственото ти аз, на призвание, на правилниЯТ път ... за всичко има време, а мислим ли го много, здравата ще се измъчим и отчаем. Точно за това (според мен) е най-добре просто да живеем сега и тук - младостта ни няма да се върне. Да, бъдещето се гради от настоящето и трябва ТУК И СЕГА да поемем по правилния път, но той ще ни отведе в края си много много напред в бъдещето ( и слава богу !).

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#8 2011-08-13 09:33:15

xXx Fallen Angel xXX
Mrs B.
From: Los Angeles
Registered: 2010-04-01
Website

Хмм.. хубава тема за размисъл. Наистина мислих много върху това. Повечето от нас, поне според мен, мислят, че някъде горе на небето има, да речем, една черна дъска, различна за всеки човек, на която пише каква е мисията в живота на същия този човек. Да, ама според мен такова нещо изобщо не съществува. Според мен ние сме създадени, за да правим каквото ние искаме. За да се опознаем достатъчно, че да сме категорични в отговора на въпроса "А какво е твоето най-голямо желание?". По мое мнение Раят не е горе, не е място, където отиваш след като умреш ако си бил достатъчно добър и али-бали. Ние сами трябва да си създадем Рай на земята. Как? Не знам. Но знам, че е възможно. Защото иначе, ако всички бяхме част от някакъв голям план, замислен от незнаен автор, може би този автор щеше да ни праща някакви.. сигнали. Накъде да вървим, какво да кажем, за да се наредят нещата точно по план. Вместо това ние имаме свобода. Свободата да правим каквото ние пожелаем, когато пожелаем и както пожелаем. Защото ние сами си определяме мисията в живота.

- Hey, babe, whatcha doing?
- Just thinking..
- Me too! What are you thinking about?
- About you of course! And what are you thinking about?
- Well, I was thinking about baby dinosaurs, but it's nice to know you care about me.
- ...

Tumblr
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_lovt27luE01qlp80y.jpg[/img]

#9 2011-08-13 12:48:17

Brutallity
Member

Благодаря на всички,които коментираха и по темата,и с мненията си (: Ако ще продължавам,то това ще е някога идните вечери м/у 2:30-5:00 am. :}

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#10 2011-08-19 00:27:21

Brutallity
Member

Тази вечер направих една извадка от разхвърляния си дневник...реших да я постна,защото отдавна не съм поствала нищо...и така.Надявам се да се хареса на някой...
sheet-1.jpg

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook