#1 2011-08-08 23:42:35

audrey
Member
From: In your room
Registered: 2010-07-15
Website

Re: Светът на един цветен тестрол

Така, нека първо направя разяснения по заглавието си.
Разбира се, че е породено от любовта ми към тестролите, но то е и нещо много повече. Защо обичам тестролите ? Намирам себе си в тях, ето защо. Те са същества, видими само за една специална и определена група хора. Тези хора или ги харесват или се ужасяват от тях. От това, което виждат, не от това, което са. И всъщност никой, ама никой не се е замислил за тестролите - какво искат те, какво чувстват. Хората ги приемат като част от себе си едва ли не, а не като живи същества. А тези същества се нуждаят от внимание. Както всички други, и те не са добре, когато другите странят от тях ... ала или за прозрачни, или ужасяват - рядко някой ги харесва. Често и аз се чувствам така, често и аз съм тестрол.
А защо цветен тестрол ? Защото когато съм тестрол, аз се нуждая от емоция, от цвят. Тестролите са сиви по принцип, изпадна ли в дупка, сива съм. Ала тогава най-много желая да съм цветна. Не пожелая ли, значи съм още по-надълбоко.

Та това е причината за заглавието. Да, аз съм причината.

А каква е всъщност причината да ви заливам с тези абсолютно излишни за вас неща ? Защо, аджаба, направих тази тема ? Ами, в главата ми се въртят твърде много неща, в този сайт няма блогове, а пък не ми се иска да затрупвам "лично творчество" с някакви мисли, които не попадат в жанр графа, та реших да ги пъхам тук. Ама бива ли тема без заглавие ! А това заглавие не исках да бъде погрешно тълкувано или още по-опасно - погрешно нетълкувано.

cap ou pas cap ?
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m04xsnL8LL1qc0cxpo1_400.gif[/img]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night

#2 2011-08-08 23:58:05

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Нищо не схванах.. wasntme

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#3 2011-08-08 23:59:11

audrey
Member
Website

Беше предупреждение, че ще ви засипвам с "мъдрите" си мисли и хрумвания chuckle

cap ou pas cap ?

#4 2011-08-09 01:47:01

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Просто аз и идея си нямам какво е тестрол, може би затова нищо не можах да разбера.И И все пак ми се струва, че дори да знаех какво е, пак щеше да е някаква странна и трудна за разбиране творба.Пък и не съм от най-умните, може да е заради това! smile  laugh  laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2011-08-09 06:04:51

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

О, давай,започвай го!
[ и аз обичам тестеролите ;д heart ]

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#6 2011-08-09 06:53:17

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Просто аз и идея си нямам какво е тестрол, може би затова нищо не можах да разбера.И И все пак ми се струва, че дори да знаех какво е, пак щеше да е някаква странна и трудна за разбиране творба.Пък и не съм от най-умните, може да е заради това! smile  laugh  laugh

И аз съм така laugh
Все пак може ли някой да обясни какво означава тестрол? wasntme

#7 2011-08-09 07:13:20

Chocolate_97
Member
Registered: 2010-12-19

Тестрола е призрачен крилат кон, виждан единствено от тези, които са виждали и смъртта (т. е. как някой умира). Така ли е?  wasntme

#8 2011-08-09 07:28:56

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02

Тестрола е призрачен крилат кон, виждан единствено от тези, които са виждали и смъртта (т. е. как някой умира). Така ли е?  wasntme

Да.  (y) Точно това е. wink

Та по темата на мен ми хареса. sun

[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

#9 2011-08-09 07:31:16

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

И тебе ли те виждат само умрелите ?  laugh  laugh

Интересно ми беше да го чета  nod

#10 2011-08-09 08:03:20

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21

И аз ги обожавам. heart
Четох го с интерес.

#11 2011-08-09 08:13:16

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Хей,много интересно звучеше  kiss  heart

Нещо ново и необятно!  heart

#12 2011-08-09 08:14:31

xXx_yOur_gurL_xXx
Member
From: Стара Загора
Registered: 2010-12-31

Харесва ми.

http://ask.fm/JDxahax
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7k4mjzP441rxijbio1_400.gif[/img]

#13 2011-08-09 08:28:37

p0oniichkka
Member
From: Berk0wicaa <33
Registered: 2011-02-28

Харесвамм  heart

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsyznPH1B1qih3qko1_500.gif[/img]

#14 2011-08-09 09:29:35

pep4eto13
little bitch
From: St.Tropez (*)
Registered: 2010-12-11

Сега вече като разбрах  какво е тестрол  и ми стнана ясно всичко,смао мога да кажа,че имаш умно мислене ;д hug

[img]http://prikachi.com/images/627/4003627z.gif[/img]
<33

#15 2011-08-09 09:52:59

audrey
Member
Website

Така. Подозирам, че страшно ми обърках с бъркотията, която всях снощи, така че нека поясня. Най-важното беше, че в тази тема ще ви оспамвам с понякога натрапчивите си, прокажни и досадни на моменти, чувства и мисли. Предварително се извинявам. laugh

Стоя си аз в лятото. Тялото ми живее в лятото, съзнанието ми копнее да му принадлежи, ала душата е по-есенна от всякога. Тъмно ми е, празно и студено. Нали ви се е случвало да чувствате една такава празнина у себе си ? Дупка, душевна язва, която сякаш е пречката по пътят към щастието. Сякаш всичко се е подредило. Всичко, освен дупката. В началото е само една, обаче докато се чудите как да я запълните тая дупка, тя образува нова ... или пък новата сама се образува. Знам ли, по това душевните дупки и дупките в София си приличат - не се знае коя е първата, коя е най-дълбоката и къде е следващата. Те просто са си там, плод на нечие невнимание, на нечия немарливост и желание за претупване на нещата.
  Всяко събитие обаче има и следствие и аз потеглям напред с надеждата да не съм ви направила пумпали в обърканите си мисли.
   Та бяхме до дупките. Те са се образували вече, живеят вътре в душите ви, ала ако не внимавате може да паднете в тях. Опасни са, дълбоки, смразяващи и сковаващи чувствата и телата ви. И като съм го подкарала така, бих сравнила дупките с дементори*.
И както казах вече - вътре е есен, а обичайно е през есента да вали. Дупките, мили мои, имат склонността да се пълнят при дъжд. Паднеш ли в дупка, пълна с вода, би могъл да се измъкнеш само и единствено ако умееш да правиш две неща :
       1. Да плуваш
        2. И в най-екстремните ситуациии да запазваш самообладание и по никой начин да не позволяваш на паниката да заеме превез над теб.
    Направиш ли го, загубен си. Аз го направих.
     И съм изгубена ... бях изгубена ... всъщност, полуизгубена съм. Виждам, някой на ръба на дупката. Хвърля ми спасителен пояс, а до себе си държи чувал с цимент. Дали пък той няма да я зазида тая дупка ? И по-важният въпрос - ще успее ли да ме измъкне преди да хвърли цимента вътре. Спасителният пояс е хвърлен, ала е твърде далеч. Протягам се напред, ала студът ме е сковал цяла. Ще успея ли да се измъкна преди да ме вградят в собствената ми болка ...

-------------------------------------------------------------------------------------
* дементори - едни от най-противните същества на този свят, които обитават най-тъмните и мръсни места, тържествуват от разрухата и отчаянието, изсмукват спокойствието, надеждата и радостта от пространството около себе си... Приближиш ли се до диментор, всяко добро чувство, всеки щастлив спомен ще бъде изсмукан от теб. Стига да може, дименторът ще се храни от теб, докато те превърне в нещо като себе си – бездушно и зло."; дименторите са пазителите на страховития магьоснически затвор Азкабан

източник на уточнението http://www.potter-mania.com

cap ou pas cap ?

#16 2011-08-09 10:03:53

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Обичам дементорите  laugh

#17 2011-08-09 17:58:25

little_baby
i am lost in time.

Много ми хареса сега, като разбрах за тестролите smile

#18 2011-08-09 18:11:14

littlepartofme
Rebellion.
From: District 4
Registered: 2011-01-26
Website

Адски ми хареса! heart
(arrow) Продължавай.

[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]

#19 2011-08-09 19:47:02

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

Много ми хареса. Много ми беше интересно, докато четях. И е някакси различно и странно, но е супер интересно.

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

#20 2011-08-12 16:05:33

audrey
Member
Website

На Нечистокръвният ми принц. Винаги ще те наричам "мой".

И връщам се на мястото, където някога съм обичала. Но теб те няма. Знам ли, бил си там ... някога. Някога, сега не си. И истински ли беше в миналото ? Чувствах те такъв. Единствен, различен ... ала не знам. Толкова отдавна беше, че сега е сякаш сън, който си спомням.
      Прекрасен е сънят. Красив. Ала нали точно хубавите сънища предвещават лоши събития наяве !
     Каквото и да е било, ти си усмивка.
Вярно, нищо друго не остана от теб, ала си най-красивата и искрена усмивка, която светът е виждал на лицето ми.
    Обичам те, принце мой, ала не бъркай обичта с любов ! За теб, принце мой, мога още да говоря. Но е мъчително, знаеш ли ? Мъчително е миналото в настоящето. И колкото и да боли, колкото и да не ми се иска, аз ще те погреба тук, принце мой, за да срещна нявга други принцове. Не се безпокой обаче, принце мой, нечистокръвни мои принце, теб единствен ще наричам "принце мой".

cap ou pas cap ?

#21 2011-08-12 21:10:53

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

Ох,Good job мога само да кажа.Мислех и аз да си направя подобна тема,но реших че аудиторията ще ме изяде с парцалите.Продължавай ги тези хубави мисли,пък ако се престраща,някой ден и аз ще направя подобна тема ;р

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#22 2011-08-12 21:21:45

audrey
Member
Website

Мерси ...
И давай смело - аз подкрепям (: laugh

cap ou pas cap ?

#23 2011-08-13 08:32:21

little_baby
i am lost in time.

Прекрасно! smile

#24 2011-08-18 12:54:37

audrey
Member
Website

Ревност, работа, сила.
Ключовите ми думи за днес. Да, проверявам си често същността в една страничка във фейсбук. Смехория, а ? Една игрословица да те определя какъв си ... ама факт. Вчера бях хармония някаква – дружба,щастие, красота. Поезия цяла ! Силата ми днес се пречупва обаче така абсурдно, както някой режисьор видя счупената от Хари пръчка. Колко важни неща изпуснаха във филма, но това е една друга тема за един друг път, който вероятно няма да съществува.
Сега сме на силата. Няма я. Дали е заради алкохола от снощи, който малко ме поизмори, не зная. Знаете ли, виното е най-развеселяващото средство на света. Какво ли не съм пила, с какво ли не съм се напивала, но няма такова нещо като виното ! Сближава, развеселява ... и така бутилка. На сутринта бях бодра, свежа дори на пук на последвалия нееднороден алкохол след въпросното вино. Та сила няма, сила за работа – още по-малко.  Макар че събирам сила за една-единствена работа – ревност.  Не работя ревнивец, работя върху обратното – старая се да не ревнувам. Ревност ... Какво ревнувам всъщност ?Нищото от въздуха, това ревнувам. И все пак работа някаква е. Изграждам си свой свят, затварям се в крепост, а всяка отваряща се врата е дилема някаква, интрига, проблем ... аз ги създадох тези стаи, сама направих вратите ... време е да поставя и ключа в ключалката. Ала лесно ли е ! Едновременно да си строител, зидар, дърводелец и ключар на собствените си чувства ... Какво да правиш обаче – повериш ли задачата на другиго, кой знае какво ще се случи – трагедия някаква. В повечето случаи е трагедия – във всички всъщност, никога нищо не завършва добре ... няма как ... сега ... И все пак трагедията пак е избягала някъде от онези стаи, моите собствени стаи, промъкнала се е през някоя от моите собствени врати ... създанията ми ... творенията ... Едни са дарования, други – не съвсем. Всъщност, дарове са. Емоцията е дар, чувството е дар, колкото и проклети да са. И все пак как мога да рискувам с тази магия ? С пълната си съвест и здраво мислене едва ли бих превърнала дарбата в проклятие, поверявайки я на друг работник. Ала безрасъдството надделява понякога, а сега, изпаднала в дилириум, се чудя – да рискувам ли или да бъда общ работник ?

cap ou pas cap ?

#25 2011-08-27 22:55:54

audrey
Member
Website

На една пропита илюзия

Искам маска с надпис "I really don't care". Искам тя да изпъква.
Вселената не помага - отнема ми всичко, що искам. Спра ли да го искам - пак не ми го дава. Винаги ме оставя на крачка, а после ме разбива. Мразя я, а едновременно ми дава надежда.
  Дълбоко в мен остава мрачината, пред другите съм маска "smile" ... но силите са на батерия - изчерпват се все някога. И докато заредя, слаба съм. Външно, разбира се. Вътре бушуват ветрове и стихии, урагани дълбаят кратера с фуниевидна форма. Благодаря ти, че всичко ми взе, а пак ме градиш. Даваш ми вземайки, наранявайки учиш. Дълбае ме и ме изяжда - душевен глад, душевен кръстопът ... а посоката не е у мен. Държиш я и не пускаш.
  Идваш отново/пак силен и даващ ; преди да ми дариш изчезваш ... после пак така...
   Погреби ме ако трябва или пък ела и ми раздай - дай ми всичко, после си го взимай. Или се приспи у мен ... и без това ще го усетя, само, моля те, безпричинно не дълбай.

cap ou pas cap ?

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook