#1 2011-08-05 18:28:58

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Re: Нещо в Нищото

Началото.

Джорджия Кейлър- да,така се казваше тя.Беше със тъмно руса коса и сини очи,на четиринадесет,почти петнадесет години,беше мила, или поне до сега. Е ето какво се беше случила с нея...

Беше 16:42 Джорджи още спеше,е предната вечер се прибра в 07:23,но това нямаше значение.
Да,тя спеше,но телефонът и звънна.
СМС
Тя стана и видя дисплея на телефонът си.
[size=18]-Ей Джо,знам че още спиш,но това е важно,няма да повярваш! Днес Марто ми предложи да тръгна с него,е аз естествено казах ,,Да"[/size]
- Оо не това беше Мая,тя беше най-добрата приятелка на Джорджия.Мая много обичаше да говори.Когато говореше с някой,след двадесет секунди,той спираше да я слуша,но това не беше проблем за Мая тя можеше да говори с часове без никой да я слуша.
-Мамка му !-Каза Джорджия  и се хвана за главата. -Явно хората не искат да спя..-Мрънкаше под носа си тя.Разбира се,наложи се да стане.Започна бавно да се придвижва към банята за да се измие.Първо реши да измие зъбите си,после изми лицето си а после започна да се облича докато си тананикаше една песничка.
-Give me everythink tonight...-Пееше си тя докато обуваше дънките си.
-Let's do it tonight!!!- Така го извика,че майка и дойде.
-Джорджи,Боже,изкара ми акъла не знаех че си станала,мила добре ли си?-попита загрижено майка и.
-Оо майко,казала съм ти да почукаш преди да нахлуеш тук,а и да добре съм просто си пеех една песен.-каза навъсено тя.
Е имаше си причина така да разговаря с майка си,може би не толкова гадна но все пак гадна...Родителите и бяха разведени,тя бе останала при майка си,а с нея не се разбираха добре защото точно тя бе причината техните да се разведат.Тя обичаше майка си,макар и да не го показваше,но и не искаше да го показва.
-Добре мила,когато излизаш ми кажи.-Каза грижовно майка и.
-Добре,чао тогава.-Каза остро Джорджия и затвори вратата.

Три часа по-късно Джорджия се намираше в едно кафене на улица Уейт Кап.
-Говориш глупости Мая,Габриел не ме харесва,той ме има за приятелка,нищо повече.-Спореше тя.
-Оо,моля те виждала ли си го как те гледа,още когато се запознахте не плажа помниш ли?-И Мая започна да и разказва въпреки,че Джорджи нямаше как да го забрави.
-Бяхте на плажа и момчетата играеха футбол,а ти както винаги стоеше и ги гледаше,в този момент се появи той.Попита дали може да по рита с тях,тогава ти го видя и просто омекна..-Тя продължаваше да говори а в главата на Джорджи заплуваха спомените и..
[/b]

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#2 2011-08-05 18:31:29

selena.gomez981
Member

мм .. СУУУУПЕРР   bow НЕКСТТТТ

Miss Kapriss  ..... Ako Iska6 da bude6 zvezda .. se ka4vai na elhata .. smile)

#3 2011-08-05 18:35:33

just meee
Member
From: Велико Търново.
Registered: 2010-02-21

Ами добро е,но сюжета е леко банален.В смисъл еднакъв.Все по-често се правят истории с разведени родители,или пък как някой я харесва и всичко се разбира само с поглед.Но това наистина е лично мое мнение.

#4 2011-08-05 18:38:23

yoo_97
Opportunity
From: Lawrence, Kansas
Registered: 2010-02-19
Website

Не ми хареса. Къде са ти описанията? Ех, малко са различните истории във форума. sad

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img] 
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.

#5 2011-08-05 18:59:50

Ninkaa
Member
Registered: 2009-12-10

На мен ми хареса , продължи го може да стане интересно

#6 2011-08-05 19:39:59

miss_cute_kiss
Member

Как когато бяха насаме,той казваше,че е прекалено красива за да е сама.Колко хубави неща само говореше за нея..Спомените изникваха един след друг,а на нея сърце не и даваше отново да ги затвори в тъмната стая,в която ги затваряше всеки път щом някой от тях успеше да си отключи...
-Помниш ли това?- Запита Мая.
-Джорджиии?
-Оо аз...да,да помня..-Каза Джорджи.
-Е,какво мислиш толкова просто го попитай!-Настоя Мая.
-Мм,не мисля,аз по-скоро ще...-Тя глътна  езика си,в този момент влезе той...
-Ейй Джорджи,сладурче как е ?-Каза Габриел и тя мигом настръхна.
-Хеей ами,супер е а при теб?-Не можа да измисли нищо друго и това беше единственото нещо което устните и изрекоха.
-Ами при мен е супер яко,вчера бяхме на дискотека с четирима приятели и беше много забавно.-Каза Габриел и Джорджия си помисли,че импровизира.
-Ихха,ти не си губиш времето.-Каза неохотно тя.
В този зарибителен  момент телефонът й отново звънна. Бе майка и. Тогава тя машинално посегна към часовника на другата си ръка и видя,че е почти девет часа.
-Ало мамо,извинявай тръгвам сега...-Каза жално тя.
-Добре,до десет минути да си у дома!-Заповяда майка и.
Тогава Джорджи започна да търси портфейла си за да плати за кафето което бе изпила,но тогава нечии пати се появиха пред нея.Бяха на Габриел.
-Аз ще платя.-Каза той -Ти тръгвай,ще те настигна.
Тя го послуша и тръгна.След две минути той вече беше при нея.
-Ей,исках да ти кажа нещо..-Започна той -Но,не нищо.
По гърба на Джорджи полазиха студени тръпки.
-Е хайде,давай.-Подкани го тя.
-Мм...ъъъ...
-Хайде де,моля те кажи ми..-Каза тя.
-Да ти кажа,или да ти покажа?-Каза той и спря с лице към нея.
Джорджи се направи на чалната и каза:
-Покажи ми.
Тогава той я дръпна към себе си и я целуна...
-Ти си нещото което искам от много време.-Каза той,нежно я целуна още само веднъж и тръгна...
Джорджия остана без думи мислейки за това което стана преди малко,майка и тотално бе изхвръкнала от главата и.Остави спомените и мислите и да се слеят в едно цяло и да се разходят из ума...

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#7 2011-08-05 19:46:51

krisinkaa_1997
Member
From: Стамболийски!
Registered: 2010-05-07

Ухха много ми харесаа !! sun

#8 2011-08-05 20:05:36

miss_cute_kiss
Member

Докато се прибираше,Джорджия мислеше само за това което се беше случило преди минути.Просто не можеше да си го представи за част от секундата си мислеше,че е било сън,но после отново се сещаше за усещането.Как устните му докосваха нейните и как езикът му се плъзваше по нейния и ледено студеният му дъх и се сториха като сън който бе толкова реален,но тя знаеше,че беше истина и бе неописуемо щастлива.А и думите които той изрече танцуваха из главата й и само в който те бяха едно я караше да трепери...
Когато най-сетне отвори вратата на апартамента си,майка и я чакаше умряла от притеснения.
-Къде беше,говорех с теб преди тридесет минути,за Бога умрях от притеснение..-Каза майка и.
-Спокойно мамо,малко се заговорихме с Мая преди да се прибра...Извинявай.-Каза невинно Джорджи,а майка и остана с ококорени очи.
Когато влезна в стаята си и затвори вратата,се простна на леглото и започна да си мисли за станалото...
,,Какво ли щеше да е ако това не бе станало,ако си бях тръгнала по-рано,вероятно нищо"-Помисли си тя.
Какво ли си мислеше Габриел сега...

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#9 2011-08-05 20:29:38

miss_cute_kiss
Member

Габриел усети нещо което не бе усещал никога до сега,мислеше,че всичко е за малко,целувката която подари на Джорджи преди малко,той разбра какво става.Той се влюбваше. А това не биваше да се случва,Габриел знаеше,че не е добре за имиджа му,но какво можеше да направи,да беше готин,да беше мил,но единственото което не беше,бе,че никога до сега не бе обичал.Вярно си бе,той беше много готин.Имаше руса коса,зелени очи и перфектното тяло,но уви той беше нещо като ,,Момче което сменяше гаджетата като носни кърпички."
-Боже,какво направих...Не правилното е ,,Защо" го направих?-Казваше той,мислейки,че ще оправи нещата с чувствата,но уви,нямаше късмет...
-Габриеллл,слез за малко моля те!-извика майка му.
Той слезе.
-Да?-Каза Габриел.
-Помогни ми с компютъра,моля те.-Каза жената.
Той помогна на майка си и отново се качи за да размишлява.
Знаеше,че няма да му е лесно да се справи с това,но трябваше.Точно си мислеше,когато някой му писа по скайп.
-Ей Сертори излизай от вас и да ходим на кафе.-Написа Сам.Той беше най-добрия приятел на Габриел и той казваше всичко на Сам,но не и този път...

Ей хора надявам се да ви харесва,останалото утре лека нощ smile

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#10 2011-08-05 21:30:38

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

Не ми харесва. Прекалено банално, блуткаво, повърхностно, лигаво, неспокосано, евтино произведение. Много неща ти куцат. Описания, начин на изразяване. Сюжетът е тъп, нито впечетляващо.

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#11 2011-08-06 03:35:09

jniuhhnjhio
Member
Registered: 2010-11-26

Какъв вие проблема? Много си е хубаво. На всичкото отгоре на почти всички разказчета тук им липсва описание, сюжета е умряла работа, и кфо от тва? Всички сте луднали по някфи вампири смотани и върколаци. Това е за малки деца. Колкото до историята ти - хубава е, но сложи описания на героите. wink  wink  wink

#12 2011-08-06 04:13:50

happy girl
Member
From: Vice city
Registered: 2010-05-30
Website

Какъв вие проблема? Много си е хубаво. На всичкото отгоре на почти всички разказчета тук им липсва описание, сюжета е умряла работа, и кфо от тва? Всички сте луднали по някфи вампири смотани и върколаци. Това е за малки деца. Колкото до историята ти - хубава е, но сложи описания на героите. wink  wink  wink

А на теб какъв ти е проблема? Всеки си казва мнението.

А колкото до историята и на мен не ми хареса..

[img]http://prikachi.com/images/61/6177061C.gif[/img]

Sometimes it's very hard to move on, but once
you move on, you'll realize it was the best decision you've ever made.

#13 2011-08-07 01:49:30

krisinkaa_1997
Member
From: Стамболийски!
Registered: 2010-05-07

На мен много ми харесва ! Давай следващата част ! sun

#14 2011-08-08 21:36:33

miss_cute_kiss
Member

Толкова много неща за един ден,Джорджия беше толкова изморена,че заспа...Заспа но сънува.

В съня си беше на един сал,който се носеше леко из водата,първоначално и се струваше толкова приятно и отпускащо,че не забеляза върху какво е сала...Но изведнъж,около нея започнаха да плуват мъртви тела,тя толкова се  изплаши,че преобърна сала си и падна сред носещите се тела.Сред тях,тя не видя познато тяло,но  секунда след това,видя нечие тяло,то бе толкова познато,но разбира се ! Как не би го познала,това беше тялото на Габриел,Безжизнено и умъртвено,но как бе възможно? Толкова уплашена,тя се приближи до тялото му,докосна леко китката му,тя беше ледено студена..

Джорджия се събуди с крясъци,мислеше,че нещо наистина се е случило с него.Започна да търси телефонът си.
-Оо,хайде,хайде къде те оставих??-Започна да се пита тя.
-Хайде де..о ето те!-Каза с облекчение Джорджия и започна да търси номерът на Габриел.След двадесет секунди тя го откри и звънна.
-Ало?-Каза той.
-Ей аз съм Джорджи,искам да те попитам как си,добре ли си?-Джорджия говореше толкова бързо,че той едва успя да я разбере.
-Да,навън съм със Сам,разхождаме се.Ти къде си,прибра ли се?-Попита разтревожено той.
-Ооо,Слава Богу,ъъ..ох ъ да прибрах се просто се сетих за теб.
-Мм,добре ще ти звънна преди лягане,чао!-Каза той и затвори телефона.
А Джорджия,започна да мисли,какво ли би значило всичко това...

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#15 2011-08-10 19:40:11

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

много ми харесва  sun

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#16 2011-08-11 06:12:46

forsakendidi
Amazingღ
From: Paris
Registered: 2008-08-06

Якоооо !

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lltp07k9Hy1qen474o1_500.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/394/4370394f.gif[/img]

Захапеш ли ме - разkъсвам те. Настъпиш ли ме - размазвам те!

#17 2011-08-12 13:12:21

miss_cute_kiss
Member

Беше 22:48 в този момент телефонът на Джорджия звънна.
-Ало,Джорджи,за Бога какво стана,защо беше толкова притеснена?-Попита Габриел.
-Ъъ..не аз само..-Джорджия се опитваше да измисли една малка лъжа която да изтърси,не можеше да му каже за съня,за каква ли би я сметнал.
-Ами просто,реших,че ще е добре да ти звънна.-Каза тя
-Но ти беше притеснена,чух те..
-Да,ъмм тоест не..сторило ти се е.-Завъртя го тя.
-Криеш нещо от мен,но добре,явно не искаш да ми кажеш е как си ?-Каза Габриел.
-Е,добре съм,хей майка ми ме вика за вечеря,ще се видим ли утре?-Попита Джорджия.
-Да,добре до утре.-Каза той и затвори телефона.
Тя се чувстваше гузно за дето го излъга и то два пъти,но за каква ли щеше да я помисли ако и кажеше,че го е сънувала и това е най-малкото,сънувала го е мъртъв,може да я намрази,може да я сметне за психично болна и какво ли още не.На Джорджия не и се мислеше,тя искаше да избяга от целия този ужас който бе в главата и ,може би да смени мозъка си с този на някое Хипи,те нали бяха спокойни винаги...Уви,нямаше късмет във този свят или в това измерение,всичко вървеше от зле към по-зле,как и се искаше да се промени,цялостно да се промени...

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#18 2011-08-14 20:06:05

miss_cute_kiss
Member

Тя нямаше сили,нямаше сили повече да стои будна,за това просто загаси лапмата с надеждата да не сънува отново този ужасяващ сън....

След като се наспа толкова добре,че беше пълна с енергия,Джорджия реши,че дбешният ден ще бъде невероятен!
-Доброутро мамо,какво има за ядене?-Изтърси Джорджия.
-Спагети.-Каза майка и.
След минута мълчание Джо успя да го усмисли.
-Стига бе!?-Каза тя и започна да тършува из кухнята,като започна да отваря всеки шкаф.
-Не са там,ама ти изобщо знаеш ли къде държим храната?-Попита с насмешка майка и.
-Естествено,чипса седи в шкафа...-Каза Джо и се засмя.
-Ооо,малката ми кога порасна толкова бързо...-Каза майка и и я прегърна.
-Хейй,мамо,мамо,по-полека не съм на 2.-Каза тя.
-Оо да,прощавай,забравих.На 3 си.
-Мамоооооо...не пак не позна на 4 и половина.
-Добре де извинявай,моя грешка,трудно е за една майка да помни толкова много.-Каза жената и двете се засмяха.
-Окей,стига толкова,сега ми дай яденето.-Каза Джо,но не спираше да се смее.
-Млада госпожице,случайно да сте чувала за думата ,,Моля" ?
-Ъъъ? Има такава дума?-Майка и я погледна малко на криво и Джо умекна.
-Добре де.Моля?
-Има напредък.-Каза майка и и подаде чинията със спагети.
Докато нагъваше,Джорджия се замисли за това како ще прави днес...i na tatk ne zn
,,Ще отскоча до Мая,после ще звънна на Габиел,после ще се разходим и на татък не знам..."
Дано само бе толкова лесно и приятно,колкото изглеждаше....

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook