#1 2011-08-10 15:23:50

yoo_97
Opportunity
From: Lawrence, Kansas
Registered: 2010-02-19
Website

Re: Паника ;/

Всичко ми е наред. Имам всичко, за което хората мечтаят. Аз съм разглезено дете. И може би затова съм такава, затова се страхувам, затова пиша тук.  Малко са ме разбрали, малко ще ме разберат.
    Преди две години на един лагер се случи нещо ужасно. Притесних се, изпаднах в паника. От тогава всеки ден изпадам в паника за щяло и нещяло. Ужасно е. Сърцето ти се разтуптява, чувстваш го как тупти все едно не е в гърдите ти, а в главата ти. Усещаш празнота в главата си, все едно не можеш да мислиш. Подкосяват ти се краката, все едно не си тук.  Паник атаката е рязко, изненадващо и обсебващо чувство на ужасен страх. Повечето хора понякога изпадат в паника, но без усложнения. Някои хора, обаче развиват паническо разтройство. Човек влиза в омагьосан кръг и страхът от получаване на нова атака става водеща сила в ежедневието му. 
    За жалост аз съм жертва на паниката, на страха, на фобиите. Освен, че ми съсипва живота, това предизвиква присмех и подигравки от страна на някои хора. За пример давам една "приятелка".  Помогнете ми. Как да се справя? Ходя на психиатър, гълтам хапчета.  Добре съм, докато някой не ме накара да правя нещо, от което ме е страх , което причинява паника. И все пак-аз съм оптимист, и зная, че някой ден всичко ще бъде, както беше преди. Благодаря на майка ми, баща ми, истинските ми приятели и на моят психиатър, които ми помагат с борбата със страха.

П.С. За тези, които не са разбрали нищо да питат. Съжалявам, че съсипвам форума с глупости, просто имах нужда да си излея душата.

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img] 
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.

#2 2011-08-10 15:32:51

z0richka
Member
Registered: 2009-11-14

Когато някой твой ' приятел ' те накара да направиш нещо, от което те е страх ти просто го игнорирай. Или му кажи нещо, с което да го поставиш на мястото му. Представи си колко са плитки, за да се подиграват с такова нещо. |-) Лапешка работа!
Просто се опитай да игнорираш такива хора, мисли си за нещо хубаво и се опитай да не мислиш за нещата, от които те е страх.
Хубаво е, че си оптимист и, че знаеш, че всичко това ще се оправи и всичко ще бъде като преди!

Life si full of Fake people, so Trust no one but yourself.

#3 2011-08-10 15:49:12

Sevi7yYy_65
Member
From: Само за ВИП фенчетаа (*)
Registered: 2010-03-21

Не се дразни от мнението на другите важното е ,че имаш хора на който може истински да разчиташ .

Като четох това разбрах,че си силно и може да се справиш с всичко smile

Еби, ебавай, преебавай, но заради путка, путка не ставай !
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014059_10151552279456984_1676027790_n.jpg[/img]

#4 2011-08-10 16:17:03

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Само едно искам да кажа - ходиш на ПСИХИАТЪР?Не е ли ПСИХОЛОГ?Нали знаеш, че има огромна разлика между двете и се надявам просто да си объркала имената, а не да ходиш наистина на психиатър, защото на психиатър ходят психично болните(буквално лудите)хора. wondering

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2011-08-10 18:23:08

yoo_97
Opportunity
Website

Само едно искам да кажа - ходиш на ПСИХИАТЪР?Не е ли ПСИХОЛОГ?Нали знаеш, че има огромна разлика между двете и се надявам просто да си объркала имената, а не да ходиш наистина на психиатър, защото на психиатър ходят психично болните(буквално лудите)хора. wondering

Ходя при училищния психолог, но ходя и на детски психиатър. smile
И хич не съм съгласна с мнението ти smile
Лудите хора НЕ ходят на психиатър, те само пият хапчета. При моя психиатър идват и напълно нормални деца, които просто са преживели нещо лошо. И разликата между психолог и психиатър е една - психиатърът е лекар, защото изписва хапчета, за разлика от психолога.

#6 2011-08-10 21:51:44

niksan_908
Member
From: Дупница
Registered: 2009-03-20

Чай от мащерка - успокоява и отпуска; или пък зелен чай - повдига настроенито и духа wink друго нищо не мога да ти кажа...възможно е да е от пубертета, на майка една приятелка има проблеми със сина си(той е на 14) има някаква фобия и го е страх да излезе от тях sad казали са на жената, че с времето ще се оправи а до тогава хапчета и психиатър...може и при теб да е нещо подобно

Умните си решават проблемите, а мъдрите не ги допускат!
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=13497 <- снимките ми smile

#7 2011-08-10 22:45:05

yoo_97
Opportunity
Website

Чай от мащерка - успокоява и отпуска; или пък зелен чай - повдига настроенито и духа wink друго нищо не мога да ти кажа...възможно е да е от пубертета, на майка една приятелка има проблеми със сина си(той е на 14) има някаква фобия и го е страх да излезе от тях sad казали са на жената, че с времето ще се оправи а до тогава хапчета и психиатър...може и при теб да е нещо подобно

Мерси . Преди и мен ме беше страх да излизам от вкъщи, но вече го преодолях .

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook