#1 2011-07-31 12:16:18

bebence
Member
From: breznik
Registered: 2009-10-03
Website

Re: Моята детска любов

Казвам се Марго.На 21 години съм с кестенява коса и светли очи.Имам голям апартамент в центъра на София живея сама.Получавам добра заплата.Живота ми беше идеален до този ден в който се появи той.Днес си тръгнах по рано от работа бях много изморена тези дни не спирах да работя.Качих се в бмв-то.Офиса беше доста далеч от апартамента ми пътувах някъде около 20 минути.Когато излязох пред блока видя моята любов от детството. 
- Госпожице Марго този господин търси вас обърна се към мен портиера.Бях вцепенена той беше толкова красив.Неговото име беше Мартин.Покани ме на кафе аз разбира се приех.Качихме се в колата му и отидохме в най-близкото кафене.Започнахме да си разказваме истории от детството и не спирахме да се смеем.Погледнах часовника беше 23:00 часа.Трябва да ставаме виж колко е часа казах аз.И каза времето с теб лети толкова бързо.Аз се засмях.Откара ме до вкъщи.                                          - Hадявам се пак да се видим
Tой само ми се усмихна.Когато се качих пред апартамента ми имаше букет от рози.На картичката пишеше от мартин и телефонният му номер.                                                                               
                                                                                                                  Извинявам се ако има правописни грешки.Искам мнения

#2 2011-07-31 12:26:59

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Нещо не ме грабна..Много бързо се развиват действията,а и имаш правописни грешки,пряката реч се отделя на нов ред със тире..Продължи го,може да стане по - интересно..Но не ми хареса й това,че пак се разказва за някаква любов,вкарай нещо друго в самата история и може би ще се получи по - добре . ( :

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#3 2011-07-31 12:32:01

emity_bebety
Member
From: Miami
Registered: 2010-05-19

Става,продължи може да стане интересно. smile

#4 2011-07-31 14:25:48

yoo_97
Opportunity
From: Lawrence, Kansas
Registered: 2010-02-19
Website

Нещо не ме грабна..Много бързо се развиват действията,а и имаш правописни грешки,пряката реч се отделя на нов ред със тире..Продължи го,може да стане по - интересно..Но не ми хареса й това,че пак се разказва за някаква любов,вкарай нещо друго в самата история и може би ще се получи по - добре . ( :

+1. Но не се отказвай, продължи го. Нека пак да си има любов, просто малко още му трябва да го дооформиш и ще стане наистина интересно.

[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0wp7qHfRl1r5gctwo1_500.gif[/img] 
this is how I spent my summer, Luke, wanting you.

#5 2011-07-31 21:59:22

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06

1. Изключително много правописни грешки.
2. Прекалено бързо развитие на действията.
3. Никакво описание.
4. Никаква информация за самите герои, дори имената им.

За да се получи хубав разказ трябва да го обработиш отначало и да се постараеш повече и вероятно тогава ще ти се получат нещата!

[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook