#1 2011-07-26 11:05:47

PiinkAngel
Member
From: Sf
Registered: 2010-11-23

Re: ~My story~

За първи път пиша нещо такова. Надявам се да ви хареса! (:

Телефона звънеше, а не можех да го открия в суматохата. Бях станала туко що и все още бях сънена. Намерих го, звънеше ми най- добрата ми приятелка Ники.
-Хей, Викс! Къде си? Чакам те от 30 минути на спирката.-Мамка му! Бях се успала и съвсем бях забравила за срещата ми с Ники.
- Ъъ... ей сега идвам, хайде чао!- Затворих телефна и започнах да се приготвям. Времето беше топло и затова облякох къси дънкови панталони и широк бял потник. Сложих малко спирала на миглите си, нареших косата си и сложих сини мънистени обеци. След това тръгнах към Ники.
Междо другото аз съм 14 годишно момиче, с дълга кестенява коса и светло кафяви очи. Живея в голям град със семейството си. Имам малко братче- Сашко, куче и преди време котка. Името ми е Виктория, но ми викат Викс. Напоследък ми се случиха доста неща и живота ми се преобърна.
  След 20 минути бях на спирката където ме чакаше Ники.
- Чаках те цял час!- обвини ме тя, а аз направих кучешка муцунка, след което и двете избухнахме в смях. Автобусът дойде и потеглихме към центъра.
- Хей, разбрах че са отворили ново магазинче близо до училище, искаш ли да отидем?-Знаех, че Никс обича да пазарува и бях сигурна, че идеята ще и допадне.
- Разбира се! Но после трябва да си купя маниста, защото спешно се нуждая нови обеци.
Влязохме в магазина и започнахме да разглеждаме. Докато тя пробваше някаква рокля телефонът ми позвъни. Беше Стефан- момче, с което се запознах преди няколко седмици и си бяхме станали доста близки. Заради него си бях навлякла доста проблеми, но с него си прекарвах наистина добре.
- Хей, как си?- попитах веднага.
- Ами.. горе-долу... нали..ъ... знаеш, че щях да заминавам за месец, но бях убедил баща ми да не ходя?
- Да, проблем ли има?- Попитах доста разтревожено, защото с него прекартвах голяма част от ежедневието си и наистина ми беше много близък.
- Ами... виж проблемът е, че трябва да замина и не знам кога ще се върна.- по гласът му личеше, че и той не е доволен от този факт.
- Ами тогава нали ще се видим преди да тръгнеш?- опитвах се да звуча оптимистично, но всъюност ми се искаше да му се хвърля за врата и да го умолявам да остане.
- Виж... заминавам след час и наистина няма как да се видим. Съжалявам, ще ти се обадя като пристигна обещавам.
- Дддобре, чао!- затворих телефна, а настроението ми вече изобщо не беше добро. Макар да го познавах от скоро бях прекарала последните седмици с него и щеше да ми липсва. Никс забеляза промяната в настроението ми и се опита да ме развесели като обиколихме повечето магазини, но не се получи.
- Хайде де, нищо не си купи днес. Разбирам, че си в кофти настроение заради него, но това не значи да спреш да се забавляваш докато го няма! Хайде да се разходим в парка и може да ти мине!
- Добре де... - Не бях очарована от идеята, но все пак се съгласих и тръгнахме към близкият парк.
Щом стигнахме седнахме на една пейка и Ники започна да ми разказва някаква история, за да повдиггне настроението ми, когато го видях...

Надявам се да ви е харесало. smile

Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145

#2 2011-07-26 11:16:53

karit0y
Member
Registered: 2010-03-31

Звучи интересно. Постни следващата част, но вмъкни малко описание и на приятелите.

#3 2011-07-26 11:20:59

mimetoo23
Member
From: София.
Registered: 2009-11-02

smile Много е хубаво пусни следваща част  wasntme

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2fx42Ocei1rt4zajo1_500.gif[/img]
Тumblr.

#4 2011-07-26 13:08:10

smile_97
Member
From: София
Registered: 2010-02-01

Хубаво е  smile Продължавай!  sun

[img]http://prikachi.com/images/461/4216461i.gif[/img]

Мразя си ника...

#5 2011-07-26 13:39:16

sladur4ety_23
Member
Registered: 2009-09-23

Хубаво е  smile Продължавай!  sun

#6 2011-07-26 14:15:09

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Хубаво е smile

#7 2011-07-26 14:21:56

ecei
Е ' Т И °
From: College Princeton °
Registered: 2010-12-25

Банално,банално...
Къде е описанието на Ники? Никъде..
Апък и такива истории вече стават банални..
Не ми хареса,ама си я продължи .

†  †   † † † † † † † † † † † † † † † † †

#8 2011-07-26 14:32:13

PiinkAngel
Member
From: Sf
Registered: 2010-11-23

Банално,банално...
Къде е описанието на Ники? Никъде..
Апък и такива истории вече стават банални..
Не ми хареса,ама си я продължи .

Мерси за мнението. Наясно съм, че не е нищо особено, но честно да си призная съм чела 2-3 историйки преди да започна да пиша тази и нямам много опит. Ще се постарая следващата част да е по- добра. Мерси на всички станали за хубавите коментари! smile  Скоро пускам следващата част.

Красиво коте търси дом!
http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=224&t=15145

#9 2011-07-28 08:16:42

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Не ме грабна.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#10 2011-07-29 01:20:41

kiss_love10