#1 2010-08-02 14:35:56

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26
Posts: 12,623

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)

БИК (работа, семейство, родина)

Търпелив и мълчалив, сдържан и уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под малко селска външност. Има дарбата да предизвиква откровеност у хората. Обича самотата. Гневът му се проявява рядко, но за сметка на това е ужасен. За предпочитане е да не му оказвате съпротива в такъв момент, защото може да бъде опасен. Типично за Бика е да бъде началник, той не обича празните приказки, но може да бъде красноречив, ако е крайно необходимо. Родените в годината на бика ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им състояние. Те са властни и привърженици на условностите и традицията.

На жените родени в годината на бика може да се разчита, но от тях не очаквайте смелост или фантазия и в живота и в облеклото.

Родените в годината на бика са работяги, които успяват да осигурят благополучие на семейството си. Предпочитат свободните професии. Ловки са и в интелектуалния и физически аспект, могат да бъдат добри ръководители. Особено им се удава работата на село. В търговията и обществените отношения се ориентират трудно. Ако извършват работа, свързана с пътуване в командировки бързо губят равновесие и здравето им се влошава.

Жената Бик е идеална домакиня. Внимателна съпруга, която често става глава на семейството.

За съжаление бикът рядко бива разбиран от останалите хора. Той обича семейството си и се гордее с децата си. Упражнява властта си без компромиси, но винаги е способен на жертви. 

Бикът се отнася към любовта като към любезна шега. Той може да бъде предан, нежен, чувствителен, но никога не става романтик. Презира флиртуването и бурната страст. Материалистичното му отношение към живота често става причина за много в това число и съпружески огорчения.

Родените в годината на бика не ревнуват своя семеен партньор, за тях съпружеската вярност е висш прерогатив. За тях е идеален брак с хора родени в годината на петела, получава се съгласие между консерватори. Удачни са връзките с хора родени в годината на: плъха, змията и маймуната. Трябва да внимават при контакти с Коза.

Родените през зимата в годината на бика са по-големи късметлии – ще работят по-малко. Тези които са родени през лятото ги чакат години усърден труд.

ТИГЪР (енергия)

Тигърът е недисциплиниран и има избухлив характер. Винаги се противопоставя на тези които са над него. Родените в годината на тигъра често са революционери и вождове. За нещастие не винаги заслужават доверието което им се оказва. Когато викат “Напред” не трябва да им се вярва че те самите ще тръгнат. Тигърът може да докара другите до катастрофа, вкусът му към риск стига до безразсъдство и неосъзнати действия.

Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги премахнат към тях се отнасят с респект и почитание. Ако тигърът поразмисли преди да действа може да достигне до големи успехи. Борец по натура, рязък той е способен да се пожертва в името на някаква кауза. Упорит и дребнав тигърът винаги е в конфликт с някого. Понякога егоист по отношение на дреболиите, тигърът е способен на безкористност в големите неща. Не се доверява на никого.

Тигърът винаги върви напред, презира установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на тигъра стават военначалници, ръководители и даже опасни престъпници. Това се отнася и за жените родени в годината на тигъра, които винаги са готови да се борят за някакви права.

Тигърът е чувствителен, емоционален и склонен към дълбоки размишления и силна любов. Въпреки, че родените в годината на тигъра са доста страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените тигър често се забъркват в любовни приключения, които често свършват зле за тях.

Родените в годината на Тигъра могат да свържат живота си с родени в годините на коня и дракона. Трябва да избягват родени в годината на змията и маймуната.

Родените в годината на тигъра са хора на късмета. За азиатските народи тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Даже имат поговорка – тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци. Но ако в къщи има два тигъра единият трябва да изчезне!

КОТКА (спокоен човек)

Родените в годината на котката са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Най-много от всички знаци се стремят към комфорт и безопасност. Не предприемат нищо преди да са претеглили всички “за” и “против”. Заради тази им  внимателност хората им се възхищават и доверяват. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на котката обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на котката е нарицателна. Умеят да блестят във всички дейности в които се изисква добър вкус, гостоприемство и представителност. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на котката са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на котка са тези родени под знака на козата. Подходящи са също и родените в годината на кучето и свинята. Трябва да се избягва знака на плъха.

ДРАКОН ("не всичко,  което блести е злато")

Родените в годината на дракона имат в излишък жизнени сили и здраве. Те са открити и честни, не са способни на дребнавости, лицемерие, злосоловие. Доверчиви са и лесно могат да бъдат измамени. Те са чувствителни, стремежът им към съвършенство ги прави взискателни както към другите така и към себе си. Често са раздразнителни и несдържани в думите си. Неудържими ентусиасти, те лесно се увличат. Те са горди, с различни способности, интелигентни, волеви, издръжливи и великодушни. Ползват се с влияние върху другите.

Каквато и професия да изберат – артист, лекар, свещеник, военен, политик те винаги ще блестят. В любовта често са обичани, но те рядко се влюбват. Поради тази причина и рядко изпитват любовно разочарование или мъка. Жените дракон определено се ползват с успех сред мъжете.

Родените в годината на дракона рядко се женят млади, често остават без брак, защото са с вкус към необвързания живот. Те се чувстват щастливи сами.

Родените в годината на дракона могат да свържат живота си с хора от знака на плъха. Възможни са добри отношения и с хора от знака на змията. Трябва да избягват контакти с родени в годината на маймуната.

Мъжете дракон се привличат от жени родени в годината на змията. Неуспешни са комбинациите с куче и тигър.

В първата фаза на живота си драконите изпитват доста трудности тъй като изискват прекалено много от близките си. Артистичният им темперамент е причина и за много проблеми и във втората фаза от живота им.

Превъзхождащите обкръжението си дракони често са неразбрани. Те имат труден характер, страдат от неудовлетвореност. Според азиатските народи, знакът на дракона е символ на четирите благополучия – богатство, добродетел, хармония и могъщество.

ЗМИЯ (мъдрост)

Ако змията има лоша репутация в християнския свят, то в страните на Азия тя е почитана за мъдростта, прозорливостта си и волята си. Родените в годината на змията са склонни към дълбоки размишления, те са мъдри, образовани, имат страхотна интуиция. Мъжът змия е сантиментален и приятен, с чувство за хумор. Обикновено каквото започнат със сигурност, го довършват до край. Мразят провалите и макар и спокойни по натура вземат бързо решения. Жената змия е красива и често успехът в живота й се дължи именно на красотата. Родените в годината на змията се обличат изискано. У жените се открива даже мания към изискани аксесоари.

Родените в годината на змията не обичат да дават пари на заем. Склонни са към преувеличения. Когато правят на някого услуга толкова се привързват към него, че впоследствие могат да го задушат. Преди да се обърнете за помощ към някой от тях размислете, защото после може да съжалявате.

По отношение на парите, родените в годината на змията не трябва да се притесняват. Те винаги знаят или чувстват как да спечелят повече пари. Те не са мързеливи и могат да вършат всякаква работа. Мъжете  змия са нетърпими и ревниви към партньорите си. И мъжете и жените винаги се стремят към извънбрачни връзки , които в повечето случаи им усложняват живота.

Добра комбинация са партньори родени в годината на змията и бика. Комбинацията с тигър е пагубна и за двата знака.

В първата фаза на живота си змията е относително спокойна. В последната фаза се проявява сантименталния и страстен характер и вкусът към приключения.


Those who talk behind your back are behind you for a reason!


Джордже Балашевич

Offline

#2 2010-08-02 14:40:04

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26
Posts: 12,623

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КОН (честен човек)

Родените в годината на Коня са представителни и умеят добре да се обличат. Обичат зрелища, театър, концерти, събрания, спортни състезания и всичко свързано с много хора на едно място. Умеят да правят комплименти, те са весели, грижливи, симпатични и се радват на популярност.

Родените в годината на коня преуспяват в политиката  от което изпитват дълбоко удовлетворение. Способни са не само на умствен, но и на физически труд. Повече ловки отколкото интелигентни, в действителност те не са уверени в себе си, което не им пречи да демонстрират високо самочувствие.

Родените в годината на коня имат гореща кръв, лесно се поддават на гнева си, който често е необуздан. Те са егоисти, ще стъпчат всеки който им се изпречи на пътя и го правят без всякакво угризение на съвестта. Егоцентрични са и ги интересуват само собствените им проблеми. Независими по природа те не се вслушват в ничии съвети и постъпват както им хрумне на момента. Когато създават семейство, те стават негов център. Те са индивидуалисти, ловки и добри финансисти. Могат да вършат всякаква работа, стига около тях да има кой да ги хвали и да им се възхищава.

В отношенията си с противоположния пол родените в годината на коня често проявяват слабост. Те могат заради любов да зарежат всичко и всекиго. Страстта на влюбените е толкова силна, че всички останали за тях стават безразлични. Поради тези причини, те често търпят неуспехи в живота си. Ако успеят да подтиснат тези си слабости те ще имат щастлив живот. Добър партньор на родените в годината на коня са тези родени под знака на козата. Добри комбинации стават и с тигър и куче. Знакът който трябва на всяка цена да избягват е плъх, особено ако мъжът е плъх, а жената е огнен кон, тогава драмите са неизбежни.

В първата и втората фаза от живота си конете са неспокойни. В младостта си те зарязват семейството си и това не минава без неприятности. Тук трябва да се спомене и за годината на огнения кон, която се редува в период от 60 години. Такава година е неблагоприятна за всички родени в годината на коня – тях ги заплашват нещастия, болести, катастрофи.

КОЗА (капризна)

Елегантни, артистични, влюбени в природата, хората родени в годината на козата биха били най-очарователни в сравнение с всички останали знаци, ако не бяха толкова неспокойни и такива песимисти. Характерни за тях са липсата на всякаква дисциплина, системните закъснения. Те обичат другите да говорят за тях, да им дават съвети. Те са мъдри и нежни, но и доста капризни. Доста от тях са прекалено религиозни. Увличат се от окултизма и свръхестественото, обичат фантастиката. Склонни към благотворителност, те са добри, охотно делят всичко което имат с близки и приятели.

Хората родени в годината на козата нямат особено чувство за отговорност. Те не са способни ръководители, даже когато са под добро влияние успяват да блеснат в пълна степен и да преуспеят. Имат вкус и талант. Могат да бъдат добри специалисти и да изпълняват превъзходно работа свързана технически и артистични умения. Те са умни, но никога не свирят първа цигулка и в този случай това е за добро. Тяхната същност изпълнена с фантазии се нуждае от чужда, по-силна воля.

Козата е женски знак. Хората родени под негово влияние мечтаят за спокоен живот и брак, богатство. От тях стават куртизанки, сутеньори, но също и велики артисти и писатели. Всичко зависи от късмета на конкретния индивид. Не стават за търговци. Говорят ту прекалено бързо, ту пак прекалено бавно и тежко и се изразяват метафорично.

На война те никога няма да бъдат победители, командири и даже войници. При лошо стечение на обстоятелствата са склонни сами да слагат край на живота си.

Когато стане въпрос за облекло, кулинария, комфорт, и въобще изискан стил те са ненадминати. Обичат да контактуват с артисти и хора на изкуството.

Любовният живот на хората родени в годината на козата е бурен и често изпълнен с проблеми. Идеални партньори за тях са родените в годините на котката, свинята и коня.

На провал е обречена връзката между козата и кучето.

Във втората фаза от живота си родените в годината на козата постигат своя мечтан успех.

МАЙМУНА (хитрост)

Родените в годината на маймуната свързваме с тези, които обикновено наричаме “душа на компанията”. Те имат чувство за хумор, но винаги са хитри и лукави. Те са любезни, даже услужливи, но в същото време и доста користни. Прикриват лошото си мнение за другите и се имат за нещо повече от тях. Те са интелигентни и имат жажда за знания. Винаги всичко са чели, всичко знаят и са в течение какво се случва по света. Обикновено се сдобиват с добро образование, имат прекрасна памет, помнят и най-малките подробности. Изобретателни са до крайност и са способни да разрешат и най-трудните проблеми. Имат възхитителната способност да правят останалите на глупаци.

Хората родени в годината на маймуната са дипломатични и винаги се измъкват от сложни ситуации. Способни са и на нечестни постъпки стига да са уверени, че ще се измъкнат. Те са кариеристи, винаги имат своите основания и използват всички шансове. Въпреки отрицателните черти като тщеславие, измамничество и пр. хората от другите знаци търсят сближаване с тях заради проницателния им ум.

Хората родени в годината на маймуната действат с голям размах, хитри са във финансовите сделки. Те са великолепни работници във всички области в които се изискват съобразителност и осведоменост. Обикновено постигат успех във всяко поприще като се започне от политика, дипломация, търговия, промишленост. Ако следват призванието си те винаги постигат слава и известност.

В любовта хората родени в годината на маймуната обикновено не успяват да намерят щастие. Те са страстни, бързо се увличат, но и бързо се пресищат и започват да търсят нова любов. Най-добри отношения постигат с родени в годината на дракона. Комфортни са съюзите и с плъх, а отношенията с коза са непостоянни. Трябва да се избягват връзки с тигър.

ПЕТЕЛ (вятър го вее на бяла кобила)

Родените в годината на петела не се въздържат в изразите си и понякога държането им се определя като рязко или агресивно. Те говорят това, което мислят. Понякога тази откровеност е проява на егоизъм. Те са безразлични към уязвимостта на другите и смятат, че няма никаква причина те да бъдат щадени. Те обичат другите да ги забелязват. Те мислят, че винаги са прави и знаят какво правят. Не се доверяват лесно, за сметка на това щедро дават съвети. Раздират се от абсурдни и неосъществими проекти, които винаги са изява на несбъднатите им мечти. Обичат да съзерцават, да мечтаят, да си въобразяват, че са герои, но това винаги става в уютна домашна обстановка. Понякога съзерцанието избива в мързел. Винаги говорят повече, отколкото могат да свършат.

Родените в годината на петела са храбри и смели до степен да рискуват живота си с усмивка на уста.  Захващат се със задачи, които не са по силите им и след неизбежния провал, дълбоко се огорчават.

Родените в годината на петела трябва здраво да работят за да припечелват средства за живот, но ако полето на изява е благоприятно достигат до мечтаното богатство. Ако се поддадат на леността и мечтанието те се превръщат в онези философи, които се ровят в боклука на живота, стараейки се да обърнат вниманието на обществото към себе си. Реализират се добре в селското стопанство и в професиите които имат общо с други хора. Подлагат се често на финансови рискове. За голяма част от тях думите разорение, банкрут и катастрофа придобиват материално измерение. От тях никога не стават добри икономисти.

В любовта родените в годината на петела трудно правят завоевания и трудно задържат до себе си партньорите си. Мъжът петел обича общуването с жени сред които може да блесне и да бъде ухажван, но рядко стига по-далече. Жените петел обичат компанията на други жени и предпочитат професиите в които преобладават представителките на нежния пол. И в трите фази от живота си петлите имат възходи и падения в както областта на финансите така и в любовта. Пътят им минава от бедност към богатство, от идеалната любов до най-отвратителните й проявления. В старостта си са щастливи.

КУЧЕ (справедливост)

Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в  годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.

СВИНЯ (добра)

Родените в годината на свинята имат рицарски характер, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни. Можете да им се доверите напълно, те никога няма да ви предадат. Имат малко приятели но те са за цял живот и заради тях са способни на големи жертви. Жените обичат да правят подаръци и да организират малки празници. Те са добри майки и домакини.

Родените в годината на свинята никога не влизат в пререкания и спорове с хората които обичат. На каквато и да е професия да се посветят, те са винаги добросъвестни и трудолюбиви. Благодарение на чувствителността си постигат успех в поезията и литературата. Една от най-непривлекателните им черти е минималистичното им отношение към хигиената.

По отношение на себе си те са толкова безпристрастни, че за да се уверят в собствената си правота безкрайно си задават въпроси дали са постъпили честно в този или онзи случай. Необикновено искрени до такава степен, че обезоръжават противника. Ако понякога лъжат, то е в крайни случаи и само при защита.  Винаги вярват на това което им говорят. Те са верни другари, рядко говорят, но когато го правят казват всичко наведнъж до изчерпване на разговора. Родените в годината на свинята са интелектуалци и имат голяма жажда за знания. Четат много. Добре са осведомени, но имат празнини в знанията си. Под благодушния си вид крият силна воля и властен характер. Дават всичко от себе си за да изпълнят дълга си. Дълго и трудно вземат решение, но веднъж стане ли това, нищо не може да ги спре в изпълнението му.

Подходящ съюз е този с родени в годината на котката. Трябва да избягват змията.

В първата фаза от живота си родените в годината на  свинята са относително спокойни. Във втората фаза обикновено се сблъскват със семейни проблеми.

Ако някой (като мен) не знае какво е ето помощ:


ЗНАК

ГОДИНИ

ПЛЪХ
1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
БИК
1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
ТИГЪР
1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
КОТКА
1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
ДРАКОН
1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
ЗМИЯ
1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
КОН
1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
КОЗА
1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
МАЙМУНА
1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004
ПЕТЕЛ
1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005
КУЧЕ
1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006
СВИНЯ
1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007


Those who talk behind your back are behind you for a reason!


Джордже Балашевич

Offline

#3 2010-08-02 15:00:33

radieto
Member
From: Miiami ;;
Registered: 2008-11-13
Posts: 10,495

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

ТИГЪР (енергия)

Тигърът е недисциплиниран и има избухлив характер. Винаги се противопоставя на тези които са над него. Родените в годината на тигъра често са революционери и вождове. За нещастие не винаги заслужават доверието което им се оказва. Когато викат “Напред” не трябва да им се вярва че те самите ще тръгнат. Тигърът може да докара другите до катастрофа, вкусът му към риск стига до безразсъдство и неосъзнати действия.

Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги премахнат към тях се отнасят с респект и почитание. Ако тигърът поразмисли преди да действа може да достигне до големи успехи. Борец по натура, рязък той е способен да се пожертва в името на някаква кауза. Упорит и дребнав тигърът винаги е в конфликт с някого. Понякога егоист по отношение на дреболиите, тигърът е способен на безкористност в големите неща. Не се доверява на никого.

Тигърът винаги върви напред, презира установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на тигъра стават военначалници, ръководители и даже опасни престъпници. Това се отнася и за жените родени в годината на тигъра, които винаги са готови да се борят за някакви права.

Тигърът е чувствителен, емоционален и склонен към дълбоки размишления и силна любов. Въпреки, че родените в годината на тигъра са доста страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените тигър често се забъркват в любовни приключения, които често свършват зле за тях.

Родените в годината на Тигъра могат да свържат живота си с родени в годините на коня и дракона. Трябва да избягват родени в годината на змията и маймуната.

Родените в годината на тигъра са хора на късмета. За азиатските народи тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Даже имат поговорка – тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци. Но ако в къщи има два тигъра единият трябва да изчезне!


Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсна рана.

Offline

#4 2010-08-02 15:04:06

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02
Posts: 15,137

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КУЧЕ - 1994г

КУЧЕ (справедливост)

Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.


[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

Offline

#5 2010-08-02 15:22:40

nadet0oo
Member
From: The Theatre of dreams [h]`
Registered: 2009-06-27
Posts: 10,250

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КУЧЕ (справедливост)

Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.


Qub - I Like My Tunes dance

Offline

#6 2010-08-02 15:35:21

mim3nceto96
Member
Registered: 2009-12-06
Posts: 342

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)


Тя за тебе е приятелка-
ти за нея всичко
когато сърцето ти се чувства пак самичко
когато сълзите не спират и радоста избяга
тогава до теб един човек остава
едно момиче, което много те обича
и винаги добра приятелка ще те нарича
една душа, която винаги ще е до тебе
в щастие в нещастие и във всяко време!

Offline

#7 2010-08-02 15:40:31

reni4ka_96
Member
From: Nice,France <3
Registered: 2009-02-12
Posts: 9,745

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)

Offline

#8 2010-08-02 16:30:07

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01
Posts: 20,590

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Аз съм добра свиня  |-( rofl

Offline

#9 2010-08-02 16:52:58

cweti
Member
Registered: 2009-02-21
Posts: 3,514

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)

Хммм доста вярни неща има  smile

Offline

#10 2010-08-02 17:23:33

bambinkata
Member
Registered: 2008-07-22
Posts: 5,971

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КУЧЕ (справедливост)

Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.


[img]https://31.media.tumblr.com/20a5efbac31c04a0f54827a4851bc529/tumblr_mzv2tqTGk51s55p6bo1_500.gif[/img]

http://ask.fm/SummerPrincess ~> Питайте! tongueout

Offline

#11 2010-08-02 17:35:51

y0nit0y96
Member
Registered: 2009-04-22
Posts: 15,041

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх laugh - Ама всичко е вярно smile


[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]

Offline

#12 2010-08-02 18:04:56

ivet955
Marshall`s girl
From: Rome
Registered: 2010-02-06
Posts: 4,731

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Аз съм добра свиня  |-( rofl

  и аз така  rofl  прасенце laugh


[img]http://prikachi.com/images/239/4746239c.jpg[/img]

Offline

#13 2010-08-02 18:57:32

xhuxhaxhu
Member
Registered: 2009-06-14
Posts: 8,009

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КУЧЕ (справедливост) ^^

Offline

#14 2010-08-02 19:00:51

zyza_ve3e
Member
From: Варна [syn]
Registered: 2010-04-08
Posts: 288

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност) сичко е вярноо laugh sun


  I'm a killer...killing for fun : )) <33

Offline

#15 2010-08-03 02:49:30

nikol_zp89
~ LipS LiKe ExtaZy`'..
From: Dubai~-*
Registered: 2008-12-08
Posts: 3,050

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

ТИГЪР (енергия)

Тигърът е недисциплиниран и има избухлив характер. Винаги се противопоставя на тези които са над него. Родените в годината на тигъра често са революционери и вождове. За нещастие не винаги заслужават доверието което им се оказва. Когато викат “Напред” не трябва да им се вярва че те самите ще тръгнат. Тигърът може да докара другите до катастрофа, вкусът му към риск стига до безразсъдство и неосъзнати действия.

Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги премахнат към тях се отнасят с респект и почитание. Ако тигърът поразмисли преди да действа може да достигне до големи успехи. Борец по натура, рязък той е способен да се пожертва в името на някаква кауза. Упорит и дребнав тигърът винаги е в конфликт с някого. Понякога егоист по отношение на дреболиите, тигърът е способен на безкористност в големите неща. Не се доверява на никого.

Тигърът винаги върви напред, презира установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на тигъра стават военачалници, ръководители и даже опасни престъпници. Това се отнася и за жените родени в годината на тигъра, които винаги са готови да се борят за някакви права.

Тигърът е чувствителен, емоционален и склонен към дълбоки размишления и силна любов. Въпреки, че родените в годината на тигъра са доста страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените тигър често се забъркват в любовни приключения, които често свършват зле за тях.

Родените в годината на Тигъра могат да свържат живота си с родени в годините на коня и дракона. Трябва да избягват родени в годината на змията и маймуната.

Родените в годината на тигъра са хора на късмета. За азиатските народи тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Даже имат поговорка – тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци. Но ако в къщи има два тигъра единият трябва да изчезне!


Той винаги ще има свое място в мен. Там, отляво. [img]http://siteof.me/wp-content/uploads/2009/10/facebook_smiley_heart.gif[/img]

Offline

#16 2010-08-05 11:20:29

gabsityy
Member
Registered: 2010-03-06
Posts: 19

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх-1996

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)

Offline

#17 2010-08-05 11:52:28

cweety
Member
From: Ямбол .
Registered: 2009-08-13
Posts: 1,553

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

БИК (работа, семейство, родина)


البشر هم الملائكة بجناح واحد، يجب أن تبني على الطيران

Offline

#18 2011-08-06 12:02:04

devka_ta
Member
Registered: 2010-04-08
Posts: 933

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)  speechless

Offline

#19 2011-08-06 20:17:49

anitu-bau
Member
Registered: 2009-07-15
Posts: 3,167

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Аз съм плъх..  |-(


[img]http://i56.tinypic.com/2cdyd1x.jpg[/img]

Offline

#20 2011-08-13 21:37:08

cullen_girl
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2009-11-18
Posts: 273

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?


БИК (работа, семейство, родина)

Търпелив и мълчалив, сдържан и уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под малко селска външност. Има дарбата да предизвиква откровеност у хората. Обича самотата. Гневът му се проявява рядко, но за сметка на това е ужасен. За предпочитане е да не му оказвате съпротива в такъв момент, защото може да бъде опасен. Типично за Бика е да бъде началник, той не обича празните приказки, но може да бъде красноречив, ако е крайно необходимо. Родените в годината на бика ненавиждат нововъведенията, които могат да разколебаят спокойното им състояние. Те са властни и привърженици на условностите и традицията.

На жените родени в годината на бика може да се разчита, но от тях не очаквайте смелост или фантазия и в живота и в облеклото.

Родените в годината на бика са работяги, които успяват да осигурят благополучие на семейството си. Предпочитат свободните професии. Ловки са и в интелектуалния и физически аспект, могат да бъдат добри ръководители. Особено им се удава работата на село. В търговията и обществените отношения се ориентират трудно. Ако извършват работа, свързана с пътуване в командировки бързо губят равновесие и здравето им се влошава.

Жената Бик е идеална домакиня. Внимателна съпруга, която често става глава на семейството.

За съжаление бикът рядко бива разбиран от останалите хора. Той обича семейството си и се гордее с децата си. Упражнява властта си без компромиси, но винаги е способен на жертви.

Бикът се отнася към любовта като към любезна шега. Той може да бъде предан, нежен, чувствителен, но никога не става романтик. Презира флиртуването и бурната страст. Материалистичното му отношение към живота често става причина за много в това число и съпружески огорчения.

Родените в годината на бика не ревнуват своя семеен партньор, за тях съпружеската вярност е висш прерогатив. За тях е идеален брак с хора родени в годината на петела, получава се съгласие между консерватори. Удачни са връзките с хора родени в годината на: плъха, змията и маймуната. Трябва да внимават при контакти с Коза.

Родените през зимата в годината на бика са по-големи късметлии – ще работят по-малко. Тези които са родени през лятото ги чакат години усърден труд.


I want a love that consumes me.
I want passion and adventure,
and even a little danger.. ♥

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m75rfefa0A1ql3q1xo6_250.gif[/img]

Offline

#21 2011-08-20 09:22:47

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05
Posts: 11,633

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КОТКА (спокоен човек)

Родените в годината на котката са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Най-много от всички знаци се стремят към комфорт и безопасност. Не предприемат нищо преди да са претеглили всички “за” и “против”. Заради тази им внимателност хората им се възхищават и доверяват. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на котката обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на котката е нарицателна. Умеят да блестят във всички дейности в които се изисква добър вкус, гостоприемство и представителност. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на котката са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на котка са тези родени под знака на козата. Подходящи са също и родените в годината на кучето и свинята. Трябва да се избягва знака на плъха.  smile

Offline

#22 2011-08-20 10:09:58

SweeT_BunnY
Member
From: London, UK
Registered: 2010-02-08
Posts: 588

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

КОТКА (спокоен човек)

Родените в годината на котката са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Най-много от всички знаци се стремят към комфорт и безопасност. Не предприемат нищо преди да са претеглили всички “за” и “против”. Заради тази им внимателност хората им се възхищават и доверяват. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на котката обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на котката е нарицателна. Умеят да блестят във всички дейности в които се изисква добър вкус, гостоприемство и представителност. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на котката са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на котка са тези родени под знака на козата. Подходящи са също и родените в годината на кучето и свинята. Трябва да се избягва знака на плъха.


[img]http://prikachi.com/images/442/5059442C.gif[/img]

- Ask.fm

- Tumblr

Offline

#23 2011-08-20 13:25:39

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01
Posts: 1,194

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

ТИГЪР (енергия)

Тигърът е недисциплиниран и има избухлив характер. Винаги се противопоставя на тези които са над него. Родените в годината на тигъра често са революционери и вождове. За нещастие не винаги заслужават доверието което им се оказва. Когато викат “Напред” не трябва да им се вярва че те самите ще тръгнат. Тигърът може да докара другите до катастрофа, вкусът му към риск стига до безразсъдство и неосъзнати действия.

Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги премахнат към тях се отнасят с респект и почитание. Ако тигърът поразмисли преди да действа може да достигне до големи успехи. Борец по натура, рязък той е способен да се пожертва в името на някаква кауза. Упорит и дребнав тигърът винаги е в конфликт с някого. Понякога егоист по отношение на дреболиите, тигърът е способен на безкористност в големите неща. Не се доверява на никого.

Тигърът винаги върви напред, презира установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на тигъра стават военачалници, ръководители и даже опасни престъпници. Това се отнася и за жените родени в годината на тигъра, които винаги са готови да се борят за някакви права.

Тигърът е чувствителен, емоционален и склонен към дълбоки размишления и силна любов. Въпреки, че родените в годината на тигъра са доста страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените тигър често се забъркват в любовни приключения, които често свършват зле за тях.

Родените в годината на Тигъра могат да свържат живота си с родени в годините на коня и дракона. Трябва да избягват родени в годината на змията и маймуната.

Родените в годината на тигъра са хора на късмета. За азиатските народи тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Даже имат поговорка – тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци. Но ако в къщи има два тигъра единият трябва да изчезне!


[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

Offline

#24 2011-09-02 19:09:17

puh4u7
Member
From: Варна.
Registered: 2011-01-17
Posts: 3,248

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъх (агресивност)

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)


[img]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/eu23jt.gif[/img][/IMG]

Offline

#25 2011-09-02 22:01:16

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10
Posts: 1,999

Re: Какъв си според Китайския Хороскоп!?

Плъхът е роден под знака на чара и агресивността. На пръв поглед ще Ви се стори спокоен, уравновесен и весел. Но не се хващайте. Всичко това крие една постоянна възбуда. Достатъчно е малко да пообщувате с роден в годината на плъха и да откриете нервността и безпокойството характерни за един холерик.

Плъхът е създател на неразбории, понякога даже се държи като маниак и е цар на скандалите. Обича да се събира с приятели и охотно сплетничи. Обикновено злослови за другите и затова има повече познати, отколкото истински приятели. Не се доверява никому, сдържан. Родените в годината на плъха се стремят от всичко и от всекиго да извлекат лична полза. Не се ограничават в желанията си, но в същото време постоянно се тревожат за бъдещето си.

Жената Плъх може да бъде видяна на разпродажби, където купува каквото и да е стига да е на сметка. Тя е надарена с развито въображение и е превъзходен критик. Дава полезни съвети. Може да устрои живота си и да преуспее, стига да подтисне вечното си недоволство.

Всеки роден в годината на плъха предпочита да печели повече от хитростта си отколкото от труда си. Областите в които с успех се реализира са бизнеса, политиката или киното. Определено предпочита умствения пред физическия труд. Тези хора са способни да спестят пари и веднага след това да ги похарчат. Те са често сантиментални и способни на великодушие към обекта на любовта си. За тях ще бъде добър избор ако свържат съдбата си с някой роден в годината на дракона. Най-лошото съчетание е мъж плъх да се ожени за жена огнен кон (1906, 1966 г.)(спокойно, годината на огнения кон е веднъж на 60г.)


Всичко е грешно...


Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook