#1 2010-07-05 11:43:34

Demolina
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-07-04

Re: Проблем.. /И на това му се казва приятелка../

Здравейте.. Не знам къде да пусна темата.. Имам сериозен проблем с една фр. От доста време ми бара гримовете.. /краде ги/ .. Вчера преди да изляза си сложих само гланц /тубичка на Ейвън/ и го прибрах в чантата .. а другият гланц е бял и е леко "спукан" .. понякога изтича и за това го бях увила в една мокра кърпичка /вече суха/. След като излязохме на центъра, се прибрахме у нас.. И аз случайно отидох до кухнята и като се върнах чантата беше права, попринцип такива неща ги помня много добре, а преди да отидя до кухнята беше легнала .. Тогава пак щяхме да излизаме и тя ми каза, че отива да се "обува". И аз се досетих и прерових чантата, и ето - нямаше ги! .. Просто вече съм изумена от това което прави .. ;хх И други неща ми е крала .. Навик и е от малка .. И не е бедна .. ;хх Просто вече не знам какво да правя.. Да и кажа че знам, че ги краде? .. Не мога да го докажа .. Все ще измисли нещо .. Просто не знам какво да правя .. Моля ви за съвет!!

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]
Destroy what destroys you.

#2 2010-07-05 11:47:25

ligochka
kawaii asian girl ♥
Registered: 2008-10-09

Направи така , че да я хванеш уж отиваш до другата стая и я чакаш и като почне да бърка влизаш  и си изяснявате всичко ( за да може да не си измисля ако си сигурна , че е тя )!! разговорите помагат , но не веднага да почнеш да я нападаш за всичко си има причина !

#3 2010-07-05 11:48:41

xhuxhaxhu
Member
Registered: 2009-06-14

ако държиш на приятелството си с нея, седнете като големи хора сподели й, не я карай да се срамува, а я накарай да види грешката си и да продължите напред. Ако не - не ти е приятно в нейната компания повече и прекратявате взаимоотношенията си. Има и такава болест, нарича се клептомания .. не дай си боже, но и това може да е. ^^

#4 2010-07-05 11:56:38

Brutallity
Member
From: София
Registered: 2010-03-13

За бога каква приятелка ти е щом те краде.. !? Кажи и че знаеш и първо,най-учтиво я помоли да спре.Ако не спре..ба ли го.m179.gifГепи я на местопрестъплението,уточнете се и я разкарай.

All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage.

---- A morbid obsession in black and white.
-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#5 2010-07-05 11:56:39

Mystery
Member

Ако ти беше истинска приятелка никога нямаше да открадне от теб.
И аз имах такъв проблем преди..но вече дори не разговарям с момичето.Ако държиш на нея,най-добре кажи да престане,ако ли не - зарежи я..
(exclaim)

[img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/2864/2864245qz8ows323e.gif[/img]

#6 2010-07-05 12:08:13

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Не си мълчи повече . Най-добре ще е да й кажеш и да си изясните всичко,но  ако и  това НЕ подейства пребегни към "разкарването" . Тоест хвани я в крачка. И ..Край . Що за човек би крал от приятелката си ?  (question)

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#7 2010-07-05 12:08:56

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster
From: Vampville ]:)
Registered: 2009-10-19

Най-вероятно страда от една болест в която се включва кражба, но не го осъзнава. Моя съвет е да я "скъсаш" (да се скарате) и да не излизаш с нея.
Кажи й всичко което мислиш за нея!

•What doesn't kill you make you stronger...! •

Paper Monsters
vbox7: punk_princess28
[img]http://prikachi.com/images/9/3510009P.gif[/img]

#8 2010-07-05 12:12:29

ligochka
kawaii asian girl ♥

Най-вероятно страда от една болест в която се включва кражба, но не го осъзнава. Моя съвет е да я "скъсаш" (да се скарате) и да не излизаш с нея.

е ако е болна от това , момичето  не е виновно

#9 2010-07-05 12:14:15

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*
From: градът на прокълнаtиtе . !! .
Registered: 2010-03-06

Ъъ .. хвани я на местопрестъплението ... и поговори с нея . think
Ако не ти даде логичен и приемлив отговор бий й шута .. wink

ето повече за болестта, за която говорят .. http://www.evropea.com/kleptomania.html

[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]

#10 2010-07-05 12:18:23

ligochka
kawaii asian girl ♥

Ако това момиче е болно от тази болест и ако наистина много държиш на нея се опитай да я разбереш и да и помогнеш !! лекува се с психотерапия !
Симптоми на клептомания
Натрапливо желание за кражба на неща, от които не се нуждаете
Нарастващо напрежение, което води до кражба
Чувство  на удовлетворение  и удоволствие, докато крадете
Чувство на вина или срам след кражбата

#11 2010-07-05 12:22:26

Demolina

Дам. Четох. Мерсии на всички. Но честно казано, не вярвам да се промени. Също знам, че не съм единствена. Ако опитам да поговоря с нея, тя ще ме помисли за 'луда'. Но мисля, че е най-добре да я зарежа. Просто много мерси за информацията за тази болест. Може и да не е най-правилното решение, но просто нямам достатъчно смелост да говоря с нея. Благодаря ви отново.

[img]http://25.media.tumblr.com/398691630e132faf794925842d2e1713/tumblr_mezad3I7LK1rmixhao1_500.jpg[/img]

#12 2010-07-05 12:22:31

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster

Казам мнението си!  smile  sun

Paper Monsters

#13 2010-07-05 12:24:30

ligochka
kawaii asian girl ♥

Казам мнението си!  smile  sun

и аз  smile

П.П към авторката  - както си решиш  smile

#14 2010-07-05 12:24:34

Brutallity
Member

Все си мисля,че шанса да е болна от това,не е много голям.Такъв ни е манталитета.До възпитание е според мен.Ако я знаех каква е (1 час ми тряя.) щях да ти кажа със сигурност.Ние станахме,както казват в Тийнпроблем " Мониторните лекари/психиатри/учители/сексолози."

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#15 2010-07-05 12:26:50

ligochka
kawaii asian girl ♥

Все си мисля,че шанса да е болна от това,не е много голям.Такъв ни е манталитета.До възпитание е според мен.Ако я знаех каква е (1 час ми тряя.) щях да ти кажа със сигурност.Ние станахме,както казват в Тийнпроблем " Мониторните лекари/психиатри/учители/сексолози."

какво имаш предвид ако не ти се занимава недей пиши  smile  който иска да помогне ще помогне  smile

а това за възпитанието какво имаш предвид

#16 2010-07-05 12:31:03

Brutallity
Member

Подяволите,къде видя " НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ИДИОТИ" ?! m133.gif а относно възпитанието и манталитета.. замисли се.. колко хора са болни от тази болест и не е ли по - вероятно да краде от завист ?

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#17 2010-07-05 12:33:32

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*

Ъъ .. какво ти възпитание ..
ако е психически проблем .. надали ще гледа как са я възпитали ..
ако не е психо проблем, тогава важно е възпитанието .. |-)
а и щом има такъв раздел, мисля, че ще има и такива теми ..
не си и длъжна да пишеш .. smile

по темата: Ако не държиш толкова на нея ''бий й шута''

#18 2010-07-05 12:33:57

ligochka
kawaii asian girl ♥

Авторката казва , че тя си има пари , за какво да завижда пък  и тя си знае ние само може да гъдаем ! АЗ СИ ИЗРАЗЯВАМ САМО МНЕНИЕТО ... НЕ СЕ ВПРЯГАЙ

п.п къде прочете , че съм написала , че ти си казала " НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА С ИДИОТИ" ?!

#19 2010-07-05 12:36:13

Demolina

Възпитанието и е добро. Родителите и са много добри. Само че често я наказват, карат я да учи. Често се караше в училище с момичетата и то заради момчета. Баща й рядко й позволява някои неща. Карат и се. Но пък я карат където си иска, купуват и каквото иска ..Не знам.. Питайте ако нещо ви интересува .. Знам почти всичко за нея .. И не виждам на какво да ми завижда.. Е може, но няма на какво. Момчетата както се казва "са и в краката'' .. Не знам .. Може и да не е болна от това.. Но аз не съм единствената пострадала от това. Преди две години беше взела фибичките на една фр, като бяхме малки играехме на кукли .. Крадеше там дрехи, а ние с още 2 момичета се организирахме срещу нея .. Често сме се карали.. Но не знам .. [/i]

#20 2010-07-05 12:39:40

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*

Възпитанието и е добро. Родителите и са много добри. Само че често я наказват, карат я да учи. Често се караше в училище с момичетата и то заради момчета. Баща й рядко й позволява някои неща. Карат и се. Но пък я карат където си иска, купуват и каквото иска ..Не знам.. Питайте ако нещо ви интересува .. Знам почти всичко за нея .. И не виждам на какво да ми завижда.. Е може, но няма на какво. Момчетата както се казва "са и в краката'' .. Не знам .. Може и да не е болна от това.. Но аз не съм единствената пострадала от това. Преди две години беше взела фибичките на една фр, като бяхме малки играехме на кукли .. Крадеше там дрехи, а ние с още 2 момичета се организирахме срещу нея .. Често сме се карали.. Но не знам .. [/i]

Ъъ варианти .. :
1/ болна от болестта ..
2/ прави го за адреналин ., и не те уважава достатъчно ..
това е .. : ))

#21 2010-07-05 12:40:41

Brutallity
Member

Тъй,тъй с това за възпитанието исках да кажа че не ми се вярва проблема да е психически.Хах.Къде видяхте да съм казала че съм против тая тема...просто съм против това да се задават въпроси на който не може да се отговори от растояние.

"какво имаш предвид ,ако не ти се занимава недей пиши (: който иска да помогне ще помогне (:"

-- Cognac, Lilac.
-Morgenstern.

#22 2010-07-05 12:47:08

ligochka
kawaii asian girl ♥

Тъй,тъй с това за възпитанието исках да кажа че не ми се вярва проблема да е психически.Хах.Къде видяхте да съм казала че съм против тая тема...просто съм против това да се задават въпроси на който не може да се отговори от растояние.

"какво имаш предвид ,ако не ти се занимава недей пиши (: който иска да помогне ще помогне (:"

това не означава нищо , преовеличаваш както и да е !!! Тука става въпрос за проблема на авторката ! То ако става за въпрос от разтояние нищо не може да се каже не само дали е психически проблемът , тука само предполагаме и даваме насоки на този , който иска ...

#23 2010-07-05 12:51:03

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster

това не означава нищо , преовеличаваш както и да е !!! Тука става въпрос за проблема на авторката ! То ако става за въпрос от разтояние нищо не може да се каже не само дали е психически проблемът , тука само предполагаме и даваме насоки на този , който иска ...

Не спамете, защото ще заключат темата заради вас и няма да се реши проблема! Спрете!

Paper Monsters

#24 2010-07-05 12:55:00

XxXchocolatefullyxXx
Cookie Monster

Аз ти предлагам да направиш следното:

Избягвай я няколко дни и не я кани у вас! Виж как се държи с другите без теб и направи изводи!
Аз съм имам един проблем с една бивша фр. Когато се скарахме за едни учебници си показа рогата...но това е друга тема.. .
Ако искаш направи това което ти предложих и после пиши дали е станало и какви изводи си направила за нея!
smile

Paper Monsters

#25 2010-07-05 13:04:02

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Спрете спама!
А относно проблема :Или е болна или просто не ти е приятелка.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook