#1 2010-05-09 11:37:16

polina6
Member
Registered: 2008-07-15

Re: Срамежлива!!!

Хора искам малко помощ за срама си. Значи аз съм много срамежлива и всички ми го казват сега излизам с едни приятелки и ходим на мястото кадето работи едната и аз изобщо не приказвам те постояно ми викат да приказвам ама аз просто незнам какво особено като доиде някое момче и ме пита ко ста аз запецвам и само какзвам ми на нищо седя си тука и незнам как да продалжа и ко още да кажа  и просто незнам и как да се държа и то само от срам срам ме е да приказвам незнам моля ви помогнете ми.

Никой не знае какво притежава докато накрая не го изгуби

#2 2010-05-09 11:42:19

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*
From: градът на прокълнаtиtе . !! .
Registered: 2010-03-06

laugh аз не мога да ти помогна .. и аз съм така ..  laugh
но ще чета внимателно съветите laugh  sun

[img]http://prikachi.com/images/452/3028452n.jpg[/img]

#3 2010-05-09 11:57:02

vampire_-
Изгонен(а)
From: На майната си
Registered: 2009-04-29

Боже, колко сте загубени.  |-)  Трябва да бъдеш малко по-самоуверена и всичко ще се нареди. И точно заради това мълчание, нямаш какво толкова да си кажеш с другите. Бъди по-общителна, сигурна съм, че имате много общо с твоите приятели, за което да си говорите. Успех ! : )

Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.
- Тогава започвай да вървиш, Роуз. - промълвих на себе си.
И потеглих напред, за да убия мъжа, когото обичах.

[img]http://prikachi.com/files/1621786v.jpg[/img]

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

#4 2010-05-09 11:58:52

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Аз слава богу нямам този проблем.Ако трябва говорител се мене избират..Защо ли.. blush  laugh
Та моят съвет е да не мислиш за това, че си срамежлива и да се опиташ да го загърбиш.
Защото съм научила, че в днешно време не се стига далече със срам!
Просто трябва да се отпуснеш и да си представиш, че никой не знае, че си срамежлива!
Ако искаш да приказваш-приказвай!За каквото ди дойде на ум, без значение дали е смислено или не/поне аз така правя, изкарвам си всичко/.Ако искаш да споделиш-Споделяй!/Но във граници/
Никой нищо няма да ти каже!Или почни да се събираш с по-приказливи и покрай тях може да се отпуснеш!Просто не се притеснявай, няма нищо страшно да говориш!Преди години и аз бях по-притеснителна, ама вече изобщо не съм!Казвам си всичко, не си мълча на никой и следователно - Никой не ми се кача на главата!
Таа СПОКО, не си единствена, не е болка за умиране!А като видиш момче-Просто си представи, че ти е някоя фр. с която си говорите за всичко/НО не му казвай всичко laugh /
Така де, не съм сиг. дали ме разбра, но както и да е!
Успех на Срамежливките! laugh

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#5 2010-05-09 12:00:19

Breath Of Passion
Bitchy mod

vampire_-  - Тя ако беше по-самоуверена нямаше да пита какво да прави..  |-)
Ако не се изкажеш отрицателно все едно няма да си ти...
Пък и да станеш по-общителен не става ей така, изведнъж.. wink

Джордже Балашевич

#6 2010-05-09 12:06:05

polina6
Member

Ем това е трудно да подхвана тема пак и да подхвана тя си има краи там кадето ходим всички се лигавят се базикат тфа онова а аз ме е срам се отпусна и се одялам на страни  и ми става кофти и си седя сама или пак като доиде някое момче познавам го ама ме е срам да ида го питам оо как си ко стаа даже неска брачед ми седи пред мене аз едно здравей нему казвам смятаите за каф срам става на вапрос идват момчета от моя клас и аз се едно неги познавам

#7 2010-05-09 12:10:01

Breath Of Passion
Bitchy mod

Ем това е трудно да подхвана тема пак и да подхвана тя си има краи там кадето ходим всички се лигавят се базикат тфа онова а аз ме е срам се отпусна и се одялам на страни  и ми става кофти и си седя сама или пак като доиде някое момче познавам го ама ме е срам да ида го питам оо как си ко стаа даже неска брачед ми седи пред мене аз едно здравей нему казвам смятаите за каф срам става на вапрос идват момчета от моя клас и аз се едно неги познавам

Еми като свърши едната тема почвай друга!Или да речем кажи на някоя по-близка фр. да спи у вас, или ти в тях/ако е възможно/ и то като сте само 2те човек се отпуска и става по-приказлив, като не е пълно с хора.
Мисля, че това ще е една малка, но стабилна стъпчица!

Джордже Балашевич

#8 2010-05-09 12:13:24

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Ами някои момичета са като теб.Аз се порових в интернет и намерих една статия за срамежливостта на момичетата.Може и да си я чела, но все пак.

Съвети за срамежливи момичета

Вие сте срамежлива а имате среща довечера. Как ще протече тя зависи от вас. Стеснителните хора обикновено губят дар слово, а при срещите това е недопустимо.
Затова ние ще ви посъветваме как да излезете от срамежливият обръч.

Бъдете готови да отговорите на стандартният набор от въпроси:
* Къде ходиш на училище?
* Какво правиш през свободното си време?
* Колко дълго сте били необвързани?
* Имате ли домашен любимец?
* Как се забавлявате?

Бъдете готови за тях и му задайте и вие същите въпроси. И винаги се опитвайте да проследявате един от вашите отговори с въпрос към друго лице. Така се гарантира разговор 50/50 и от двете страни.

Важни неща, които трябва да запомните:
* Много е важно да запомняте отговорът на другото лице при зададен от вас въпрос.        Тъй като е доста не уважително ако му го зададете отново след 5 минути, това показва, колко внимавате в разговорът ви.
* Езикът на тялото ви никога не трябва да показва, че сте напрегната. Отпуснете се. Трябва да вдъхвате усещане, че се забавлявате и ви е приятно в тази компания.
* Не се извинявайте за всичко, особено за това, че сте срамежливо момиче.
* Не забравяйте да направите поне един комплимент. Комплиментите ласкаят човекът и той ще ви хареса още повече.
Надявам се, да съм ти помогнала поне малко.
Успех!!!

#9 2010-05-09 12:14:09

vampire_-
Изгонен(а)

Офф,, всичко се свежда до  самочуствие, поне за мен. Просто се надъхай и действай.. да комуникираш с хората не е няква наука, че да ти кажем, ако ти сама не решиш, че искаш да говориш, то няма как да стане.

Обърнах се и се втренчих в дългия път, който се виеше пред мен. Въздъхнах. Това пътуване нямаше да е кратко.

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

#10 2010-05-09 12:15:54

polina6
Member

Еми като свърши едната тема почвай друга!Или да речем кажи на някоя по-близка фр. да спи у вас, или ти в тях/ако е възможно/ и то като сте само 2те човек се отпуска и става по-приказлив, като не е пълно с хора.
Мисля, че това ще е една малка, но стабилна стъпчица!

Е да когато сам с една фр.приказвам споделям но съберем ли се 2 3 4 и така на татък аз млъквам и се стеснявам е пак може да казажа нещо ама на 15 мин веднъж laugh а има ли момче краи просто млъквам докато несе пребера laugh по-голям проблем е когато са много хора и когато имаа момчета

#11 2010-05-09 12:20:29

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*

аз просто с едни хора говоря повече
а с други по-малко ..
не мисля, че с някакви малоумници мога да намеря обща тема на разговор
.. ако това ме прави загубена ..  wink

#12 2010-05-09 12:21:12

Breath Of Passion
Bitchy mod

Оф, еми то твоето е много сложно..Тогава като си с много си представи, че не са и готово..
Правилно ти казаха, че ако не се надъхаш и сама не искаш няма нищо да стане..
Или си намери някой срамежливо гадже и двамата ще си мълчите в комбина..
laugh  laugh  laugh

Джордже Балашевич

#13 2010-05-09 12:25:34

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*

polina6 на колко си .. think
човек с годините става все по-общителен
аз когато бях на 6-10 ако някой ми говореше се криех зад майка си ..  |-)  rofl
или се изчервявах ..  laugh  и не говорех мн0г0 ..
сега  whew  съм по-добре .. за щастие .. laugh

#14 2010-05-09 12:26:58

vampire_-
Изгонен(а)

аз просто с едни хора говоря повече
а с други по-малко ..
не мисля, че с някакви малоумници мога да намеря обща тема на разговор
.. ако това ме прави загубена ..  wink

Щом са малоумници няя смисъл да си правиш труда да контактуваш с тях.

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

#15 2010-05-09 12:28:06

polina6
Member

polina6 на колко си .. think
човек с годините става все по-общителен
аз когато бях на 6-10 ако някой ми говореше се криех зад майка си ..  |-)  rofl
или се изчервявах ..  laugh  и не говорех мн0г0 ..
сега  whew  съм по-добре .. за щастие .. laugh

на 15 съм ама имам една фр по малка от мене няма срам няма ни6то нахална  laugh  а имам още една сас всички приказва види ли момче веднага на врата му искам и аз така ма немога  laugh

#16 2010-05-09 12:34:41

blo0dy_so0ul
Member
From: Сейнт Луис, Мисури [h]
Registered: 2010-02-04

Аз слава богу нямам този проблем.Ако трябва говорител се мене избират..Защо ли.. blush  laugh
Та моят съвет е да не мислиш за това, че си срамежлива и да се опиташ да го загърбиш.
Защото съм научила, че в днешно време не се стига далече със срам!
Просто трябва да се отпуснеш и да си представиш, че никой не знае, че си срамежлива!
Ако искаш да приказваш-приказвай!За каквото ди дойде на ум, без значение дали е смислено или не/поне аз така правя, изкарвам си всичко/.Ако искаш да споделиш-Споделяй!/Но във граници/
Никой нищо няма да ти каже!Или почни да се събираш с по-приказливи и покрай тях може да се отпуснеш!Просто не се притеснявай, няма нищо страшно да говориш!Преди години и аз бях по-притеснителна, ама вече изобщо не съм!Казвам си всичко, не си мълча на никой и следователно - Никой не ми се кача на главата!
Таа СПОКО, не си единствена, не е болка за умиране!А като видиш момче-Просто си представи, че ти е някоя фр. с която си говорите за всичко/НО не му казвай всичко laugh /
Така де, не съм сиг. дали ме разбра, но както и да е!
Успех на Срамежливките! laugh

Правилино!!  (y) Аз преди време бях адски притеснителна, когато ходехме на купончета аз просто си седях и мълчах, а всички около мен танцуваха и се забавляваха! На някой хора просто им трябва малко време - при мен тфа е проблема!  chuckle Ноо вече го нямам! И точно вчера напълно го преодолях! Забавлявах се страшно много!  laugh  laugh

Съвета ми е:
Бъди по отпусната, забавлявай се, а ако те е срам от даден човек, знай че там има и много други с който да бърбориш!!!  (talk)  chuckle
Успех !!  star

[img]http://i52.tinypic.com/25q8xfd.gif[/img] [img]http://i55.tinypic.com/10qxfl0.gif[/img]
[img]http://i56.tinypic.com/2uqjhcn.gif[/img] [img]http://i53.tinypic.com/n1xrp5.gif[/img]
We're Chuck and Blair... Blair and Chuck.  <333

#17 2010-05-09 12:50:51

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

като съм сред фр не могат ми затворят устата ама ако дойде някое момче и съм до там  laugh въпреки че след извесно време се отпускам и пак не млъквам  rofl

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#18 2010-05-09 12:50:53

Sisi7u
*-_c0oL StaR_-*

ами щом го искаш ..  Just do it !!
otпусни се и следвай течението ..

#19 2010-05-09 12:54:43

vampire_-
Изгонен(а)

ами щом го искаш ..  Just do it !!
otпусни се и следвай течението ..

Все едно не казах същото.  |-(

Monni < 333
Zii < 333
Wessi < 33
Fallen < 33
Newii < 333
Pepii < 33
Ann < 33
Wiki < 33
Danni < 33

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook