#26 2010-04-20 18:41:40

AnOnImKaAa
Member
From: Габрово
Registered: 2010-02-13

Re: Гледали ли сте този филм ?

Ми.. начи ще ви го кажа с мои думи. Там на няква жена и умира детото и тя го е видяла как пада от терасата и се отвинява, че не го е спасила и полудява. И си отрязва клитора  rofl  и там няъв психятър се отипва да и помогне, ама тя почва да го тероризирва и му отгризва зърното  rofl  дупчи му краката и му бърка в раната и му прай там и някви чикий, ама то всесто сперма излиза кръв. Омфг .. тоест аз не съм го гледала, ама ся си го свалям, а тва ми го каза едно момиче, дето го е гледало неска ..  lipssealed  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

xhayuxayx Определено тряя са гледа тъй кат чета ши е хипер як laugh:D

Ехх, най-накрая една сродна душа в тоя сайт.  sun  heart  rofl

]

(y)  (y)  (y)  (y)  rofl  rofl  rofl

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с л*йна по стената, чете се но няма да е приятно !

#27 2010-04-20 19:28:47

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Гледах трейлъра  lipssealed Направ0 .. нямам думи  rofl

#28 2010-04-20 19:41:49

PinkBubble
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2010-02-07

азз сега го тегля  laugh

The Greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return!!!

#29 2010-04-21 11:03:54

weschy.xD
Изгонен(а)
Registered: 2009-06-21

Само от трейлъра се видя,че е пълна простащина ;xx  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

#30 2010-04-22 18:17:08

LaPe7yYy
Suнshине..
From: LA.. <33
Registered: 2009-03-07

Ми.. начи ще ви го кажа с мои думи. Там на няква жена и умира детото и тя го е видяла как пада от терасата и се отвинява, че не го е спасила и полудява. И си отрязва клитора  rofl  и там няъв психятър се отипва да и помогне, ама тя почва да го тероризирва и му отгризва зърното  rofl  дупчи му краката и му бърка в раната и му прай там и някви чикий, ама то всесто сперма излиза кръв. Омфг .. тоест аз не съм го гледала, ама ся си го свалям, а тва ми го каза едно момиче, дето го е гледало неска ..  lipssealed  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

Това е историята на живота ти сигг wondering  rofl  rofl  rofl

Damon & Elena
[img]http://prikachi.com/images/737/2554737b.gif[/img]
Don't let go, don't run away love,
I still got feelings you are my passion.
Don't let go, don't run away love
you are the one for me..
heart

#31 2010-04-23 10:12:45

talani
Member
From: Там дет' не си ти хD
Registered: 2009-05-31

Като прочетох тва за клитора.. rofl  lipssealed  Не съм го гледала и няма да го гледам laugh

The Vampire Diaries star
t3dencet0 star anity_kiss star  MiSteRry star Wiikkii star y0nit0y96 star Black Diamond star  monnssy star katsu star

#32 2010-04-23 12:00:02

sunny13
Bitter*
Registered: 2009-07-26

Олеле  rofl  rofl Определено може да го гледам  rofl  rofl  rofl

"Ако си решил да променяш живота си,давай.Не се обръщай назад,защото времето никога не чака."

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook