#1 2010-04-11 06:48:41

mihaela_krasimirovaa
Member
Registered: 2010-04-08
Posts: 197

Re: Есе за безизходните ситуации

Трудността в живота идва след успеха, затова много често попадаме в така наречените безизходни ситуации. Съществуват ли те?!? Наистина ли са без изход или рано или късно се намира решение на този труден и "неразрешим" проблем?!?
В живота на всеки човек се появява поне една "безизходна" ситуация, а понякога и повече. Тогава не бива да се отчайваме и предаваме. Всяка една ситуация има изход, независимо колко е оплетена и трудна за разрешение.
Всичко е възможно, стига да вярваш. Много често в обикновеното ежедневие се сблъскваме с трудно решими проблеми, тогава  повечето хора се отчайват и попадат в депресии, които в повечето случаи завършват със самоубийство. Колко ли са отчаяни тези хора, за да посегнат на живота си?!? Животът ни е дар от Бог и, колкото и трудна да е дадена ситуация, не бива да стигаме до тези крайни решения, а да се помъчим да я разрешим, защото НЯМА безизходни ситуации. Може би трудно решими, но не и безизходни.
Трябва да мислим преди да действаме, а не да действаме преди да мислим, защото всеки отговаря за своите действия и постъпки. За да се разреши една "безизходна" ситуация, трябва да се подходи мъдро, защото дори и една малка грешка е способна да завърже такъв здрав възел, че ще е много трудно той да се развърже. Но ако човек е упорит и  си знае интересите, може да се справи с всичко.
Безизходна ситуация не съществува в реалния свят, а само в малкия свят на човек. А ти?!? В реалността ли живееш?!?


Non t'amo come se fossi rosa di sale,
topazio o freccia di garofani che propagano il fuoco:
t'amo come si amano certe cose oscure,
segretamente, entro l'ombra e l'anima. star(h)(*)

Offline

#2 2012-11-01 12:54:12

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26
Posts: 1,184

Re: Есе за безизходните ситуации

smile Хубаво е.


Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook