#1 2010-04-10 16:44:51

mihaela_krasimirovaa
Member
Registered: 2010-04-08

Re: Тайните за красота на Мариана Маринова

Какви са тайните за красота на Мариана Маринова?

Как би описала красотата?
Мариана Маринова: Красотата е много субективно понятие, всеки един от нас намира различни неща за красиви и грозни. Както се казва, на вкус и на цвят. Много е важно да се чувстваме добре в кожата си, да живеем в хармония сами със себе си, защото харесваме ли се ние, ще ни харесват и околните. Това дава самочувствие, а самочувствието ни носи успех.

Красиво ли е голото женско тяло и би ли показала своето пред широка аудитория?
Мариана Маринова: Намирам всяко едно женско тяло за много красиво и е крайно време публиката да разбере и да отхвърли твърдението, че е срамно да се съблечеш за списание или някаква фотосесия. Това е изкуство и то много красиво, ако е направено от професионалисти. Да, бих се снимала гола, ако срещна такива професионалисти.

Как се отразява майчинството на красотата?
Мариана Маринова: Положително и то много, жената с раждането придобива едно много специално и очарователно излъчване, което нищо друго не може да й даде.

Влюбена ли си?
Мариана Маринова: Да, много, вече 2 години в един и същи мъж.

Каква е връзката между любовта и красотата?
Мариана Маринова: Всяка влюбена жена е красива, тя сияе някакси по един много специален начин. Смятам, че всяко едно нещо в живота се отразява на красотата, а какво остава за любовта.

Страх ли те е от старостта?
Мариана Маринова: Не, защото днес има толкова развита пластична хирургия и всякакви методи, за да запазим младостта за по дълго време.

Какъв е стилът ти на обличане?
Мариана Маринова: Различен, зависи според настроението. Понякога можеш да ме срещнеш някъде много официално облечена с прическа и т.н, а много често съм по дънки и тениска и с коса вързана на опашка, което за една мисис май не е много похвално, но какво да се прави животът е много динамичен. Старая се обаче винаги да съм по-различна от другите, да има нещо в облеклото ми, което да ме отличава.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери?
Мариана Маринова: Обичам много Долче и Габана и Ди енд Джи, Гучи, но напоследък в кризата преоткрих марки като Зара и Манго.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш?
Мариана Маринова: Не съм много запалена по това. Обичам да пазарувам, но не е болезнено.

Колко чифта обувки имаш?
Мариана Маринова: Наскоро ги броих и аз от любопитство, около 100, не е много.

Малки или големи чанти?
Мариана Маринова: И малки, и големи, но повече големи. Малките са просто, защото на определени тоалети не върви.

Какви бижута носиш?
Мариана Маринова: Запалена съм много, ама много, по евтините бижута. Просто не мога без тях. Това стана в следствие на загубата на един много скъп пръстен с голям диамант, дотогава носех малко, но скъпи бижута. Тогава прецених, че удоволствието от носенето на едно бижу се губи, ако постоянно го мислиш. Сега съм фенка на всякакви дрънкулки и те ми носят голяма наслада.

Каква козметика използваш?
Мариана Маринова: Хубава и специално избрана за моята коса, кожа и т.н. Не много скъпа.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?
Мариана Маринова: Със ставането си взимам душ и си мия зъбите. Използвам една специална скраб за тяло - ароматизирана спа скраб, която е за релакс и с нея започвам деня си. Почиствам си лицето с пяна и после се започва с кремовете за крака, ръце, лосион за тяло и кремчето за лице. Гримирам се около 20 минути, парфюм, обличам се и излизам. Денят ми завършва по подобен начин, разгримиране с тоалетно мляко, душ и т.н., а и нощно кремче.

Какъв грим предпочиташ?
Мариана Маринова: Зависи от повода, но никога не излизам без основа, фон дьо тен и руж, спирала и гланц. А за специални случаи предпочитам да се възползвам от услугите на специалист.

Кой е любимият ти парфюм?
Мариана Маринова: Versace Crystal Noir.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й?
Мариана Маринова: Харесвам пластичната хирургия. „За“ съм за това всеки човек да се възползва от нея, ако открива някакви дефекти в себе си, но без да се прекалява. Възползвала съм се и не го крия.

Коя част от тялото си би коригирала?
Мариана Маринова: Имам 3 корекции - на бюст, нос и устни.

Спазваш ли диети?
Мариана Маринова: Не, хапвам си от всичко, когато ми се яде. Но не съм с голям апетит.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти?
Мариана Маринова: Домати, зелена салата, общо взето зеленчуците.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения?
Мариана Маринова: Нямам изкушения. Нещо, което да искам и да не си го хапна – Не! Обичам много салатки и супи.

Как поддържаш фигурата си?
Мариана Маринова: Спортувам, но не редовно, а от тази зима съм фенка на сноуборда.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик?
Мариана Маринова: На фризъор два пъти в месеца за боя, тъй като съм руса и това изисква грижи повечко, а за прическа зависи, може и да не отида нито веднъж, а може и през ден, зависи от ангажиментите ми. Маникюр много често, всяка седмица.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура?
Мариана Маринова: Да, харесвам много. Обичам турската баня. Действа много успокояващо. Шоколадовата терапия ми е много любима.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера?
Мариана Маринова: Не, едното без другото не е нищо. Аз съм казвала и може би ще се повторя, но една жена без чар и без излъчване е нищо, колкото и да е съвършен външният й вид.

Как поддържаш духовната си красота?
Мариана Маринова: Най-общо казано с медитация. Обичам всеки ден да оставам сама със себе си някъде на тихо и спокойно място и да си правя равносметка. Слушам хубава музика, чета книги за душата и се оглеждам около себе си.

Каква е цената на красотата?
Мариана Маринова: Моралната цена, която плащаш, е голяма наистина, защото постоянно има някой, който да те критикува и обсъжда допълнително, а материалната не е нищо в сравнение с другата.

Non t'amo come se fossi rosa di sale,
topazio o freccia di garofani che propagano il fuoco:
t'amo come si amano certe cose oscure,
segretamente, entro l'ombra e l'anima. star(h)(*)

#2 2010-04-25 21:11:44

Milki6
Member
Registered: 2009-12-07

Re: Тайните за красота на Мариана Маринова

Мисля, че за всеки влак си има пътници. Всеки е чаровен по свое му и дори и да дава милиони пари и да не прилича на нищо, тъй като няма вкус за обличане и гримиране,  няма спасение. Човек трябва да се поддържа, останалото идва от характера му wink Не съм почитателка на изкуствените барбита.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook