#1 2010-04-09 09:47:01

bambinkata
Member
Registered: 2008-07-22

Re: Топ шеги за деня на лъжата за всички времена

1. Шведското бране на спагети през 1957 година

Уважаваното шоу за новини „Панорама” по BBC обявява, че благодарение на мекия климат шведските фермери се наслаждавали на добра реколта от спагети. Много хора се обадили в BBC, за да разберат как да си отгледат свое собствено спагетено дърво. Дипломатичният отговор бил: „поставете спагети в консерва от доматен сок и се надявайте.”

2. Цветна ТВ през 1962 година

Тогава е имало само един телевизионен канал в Швеция, излъчван в черно-бяло. Там съобщили на 1 април, че телевизорите могат да се пренастроят на цветни само като се постави найлон върху екрана им. Стотици повярвали.

3. Алабама променя стойността на Пи през 1998 година

Вестникът „Нови мексиканци за наука и разум” съдържал статия през април, че в щата Алабама се гласувало да се промени числото Пи (3.14159) и стойността му да стане кръглата 3.0. Разпространена и чрез Интернет, новината накарала много хора да се обадят бесни в редакцията.

4. Хамбургер за левичари през 1998 година

Бургер Кинг публикувал реклама на цяла страница на USA Today, че новото им меню включва левичарски хамбургер (специално за 32 милиона американци, служещи си с лявата ръка). Всичко било същото, но извито на 180 градуса за по-голямо удобство. Хиляди клиенти се хванали и си поръчали вкусотията за левичари, а десничарите поискали „старата версия” на бургера

5. Летящи пингвини през 2008 година

BBC обяви, че за сериите си „Чудеса на еволюцията” са филмирали пингвини, летящи във въздуха. Според научния канал те летели до Южна Америка, където да се сгреят на тропическото слънце. От BBC дори създали фалшиво (ето как са го създали) видео на феномена.

surprised http://www.youtube.com/watch?v=9dfWzp7r … r_embedded  laugh

[img]https://31.media.tumblr.com/20a5efbac31c04a0f54827a4851bc529/tumblr_mzv2tqTGk51s55p6bo1_500.gif[/img]

http://ask.fm/SummerPrincess ~> Питайте! tongueout

#2 2010-04-09 09:54:38

ludoto_muniche
Member
From: София
Registered: 2010-03-28

laugh:D:D(rofl)(rofl)(rofl) хаха rofl(rofl)(rofl):D:D:D

music ...По лицето ми усмивката е трайна!
Щот на сърцето ми не пише MADE IN CHINA!!!. . . music

music ...Жив пример как последния стана пръв!
Не можеш да ме видиш, но съм в тебе като кръв!... music

Страничката ми в facebook . sun :3

Tumblr . :3

#3 2010-04-09 09:59:39

weschy.xD
Изгонен(а)
Registered: 2009-06-21

Тогава е имало само един телевизионен канал в Швеция, излъчван в черно-бяло. Там съобщили на 1 април, че телевизорите могат да се пренастроят на цветни само като се постави найлон върху екрана им. Стотици повярвали. rofl  rofl

#4 2010-04-09 10:04:37

d0nuty
Member
Registered: 2010-01-31

Мен това за пингвините ме изкефи  rofl

#5 2010-04-09 11:13:32

nezi_tokio_hotel1
Member
From: Forks ;]
Registered: 2008-12-24

1. Шведското бране на спагети през 1957 година

Уважаваното шоу за новини „Панорама” по BBC обявява, че благодарение на мекия климат шведските фермери се наслаждавали на добра реколта от спагети. Много хора се обадили в BBC, за да разберат как да си отгледат свое собствено спагетено дърво. Дипломатичният отговор бил: „поставете спагети в консерва от доматен сок и се надявайте.”
laugh  laugh  laugh

Колкото повече обичаш един човек..толкова повече те боли,
когато се наложи да го изхвърлиш от живота си..
brokenheart

#6 2010-04-14 12:35:01

Dennni
Member
Registered: 2009-12-30

Тогава е имало само един телевизионен канал в Швеция, излъчван в черно-бяло. Там съобщили на 1 април, че телевизорите могат да се пренастроят на цветни само като се постави найлон върху екрана им. Стотици повярвали.
rofl

Научи се да оценяваш това, което имаш, преди времето да те накара да оцениш това, което си имал, (:

#7 2010-04-14 20:49:35

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18

Тогава е имало само един телевизионен канал в Швеция, излъчван в черно-бяло. Там съобщили на 1 април, че телевизорите могат да се пренастроят на цветни само като се постави найлон върху екрана им. Стотици повярвали. rofl  rofl

хахахахаххахахаха

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook