#1 2010-03-28 16:03:31

polina6
Member
Registered: 2008-07-15

Re: есе

хора трябва ми някакво начало на есе или цяло есе на тема дали смехът лекува.Знам че темата е лесна но сега не мога да е направя имам малко проблеми и немога да мисля ся .Моля помогнете мерси предварително (exclaim)

Никой не знае какво притежава докато накрая не го изгуби

#2 2010-03-28 16:15:53

phoebe
The Vampire Queen
Registered: 2008-10-10
Website

Re: есе

Мога да ти дам само малко информация относно влиянието на смеха върху емоционалното състояние.Ти избери какво да включиш.За увода незнам,ама може да го използваш за теза или изложение. ;с

Който се смее по-често, боледува по-рядко, смехът допринася за отпускането на мускулното напрежение и укрепва усвояването на кислород от организма. Да си щастлив, означава да познаваш себе си. Щастието не е случайност. Дайте му шанс". Това са правилата на Екарт фон Хиршхаузен, лекар, шоумен и автор на книги, посветени на щастието. От сцената той достига много повече хора, отколкото преди в кабинета.

Същевременно Хиршхаузен подчертава, че щастието не трябва да се възприема като даденост, то всъщност представлява едно по-изключително състояние, не е правило."80 процента от делника ни са много далеч от екстаза", посочва експертът. "Има хора, които просто са щастливи, те са в хармония с всичко и са доволни от всичко, затова и не допринасят с нищо за напредъка на света. Ако бяхме щастливи през цялото време, щяхме още да сме в пещерите".

[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/27500000/drink-damon-salvatore-27519840-450-254.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook