#1 2010-03-04 17:02:31

sladyrana95
Member
From: iN mY wOrLd ;)
Registered: 2010-01-01

Re: Защо живея???

Ако случайно нямате свободно време и не ви се чете толкова много,моля не четете и не пишете комент преди да сте го прочели,защото бих искала да се прочете от хора който могат да го разберат,а като не ви се чете едва ли ще го разберето smile
а за тези който мислят да го четат,приятно четене,дано ме разберете и се надявам да не съжелявате за изгубеното време,защото аз не изгубих време,и си мисля че някой неща който ще прочетете
присъстват и във вашия живот...
Приятно четене!!!

Защо живея?
Тоя въпрос си задавам всеки ден от шибания ми живот...
толкова мноо неща не разбирам,
защо всеки се мисли за велик и си преписва заслугите на друг
какво удоволствие им прави да наранявате невинни,независимо дали това ще е психически или физически...
чудя се защо винаги аз съм лошата,може би защото искам да помогна, а обърквам всичко.
ами не съм виновна за тва че всеки се мисли за БОГ и за някой който може всичко
омръзна ми да живея в измислен свят
с фалшиви хора, и дори фалшиви лъжи
чудя се какво ли ще стане ако го няма всичко тва лошо чуство в хората и нуждата да нараняват
ами може би няма да е интересно,
защото както във всеки филм си има лоши хора
така е и в живота,а представете си филм в който няма лоши и няма интриги...едва ли ше ви е интересно
със сигорност в моя филм (живот) не искам лоши хора,чуства и интриги,може да ми е скучно,но поне няма да плача толкова често..
"Как да бъдеш истински в един фалшив свят" е това е нещо мноо вярно
как да искаш да си добър след като всеки втори мисли за себе си и не вярва в доброто,
мислите си че ме интересуват чуждите мнения
ами всъшност спрях да мисля за тва
щот колкото повече ме интересува нещо
толкова повече ме наранява.
В живота си сигорно съм обречена винаги да губя това което най-много обичам
но продължавам,защото вярвам че един ден ще ми се върне и ще спечеля нещо което никога няма да загубя
макар да знам,че нищо в тоя мизерен живот не е вечно.
Омръзна ми да чета спомени за любовта,омръзна ми да чета спомени и за приятелството,
може би защото живота ме е накар да мисля така и да не вярвам в тия работи,
не съм чела мноо приказки но знам че тези неща са само там,
само там има вечно приятелство и вечна любов
в реалния живот както казах по-горе всичко е временно.
Ходя на даскало,срещам се с мноо хора и се чудя как може да се подиграват на другите,
а самите те да са нищожества и да не го виждат.
Всъщност това е другото което ме дразни у хората
гледат чуждото нещастие и се подиграват на това,но не разбират колко се прецакват и че може един ден да си сменят местата...
Интересно ми е как може да говориш зад гърба на някой - "Тая баси клюкарката,мноо ме дразни:ше и е*а маиката, не мога да я понасям" 
и след малко да отидеш да говориш с въпросната "клюкарка" - "Леле тея дънки мноо ти отиват,мноо си готина, искаш ли да идем да пием кафе след даскало..."
ей на такива някой ден така яко ше им го н***ка някой, че просто ше се чудят на кой свят се намират...
Омръзна ми от лицемери/ки,интриганти/ки и шибани п**али/к**ви.
Що живота винаги го начуква на добрите и то по най-броталния начин,
що винаги невинните си го отнасят.Верно,няма идеални,но винаги има по-добри.
В ума ми са минавали куп лудости:"дали да не си прережа вените,тъкмо отивам да се къпя,,,,офф да го е*а в живота скапан,омразна ми вече,ся ше се хвърля от терасата и готово,
и без тва на никой не му дреме за мен,,,," това са само част от нелепите ми хрумвания.
ами всъщност не искам да ме съжелявате,не съм единствената която си го е мислила,все пак живеем в такова време,че на всеки му писва
и всъщност след като увеличиха тока,парното,водата, въпреки кризата си мисля кво друго ще измислята за да ни вгорчат живота,но тва не е моя раота,все пак тва е българия
Тааа да се върнем към моите лудости,ами много пъти съм си ги мислила,но само веднъж реших да го споделя с някой,в скайпа,щот в реалния живот нява с кой...
и всъщност ми помогна много,рабзрах че колкото и да е труден живота да се самоубиеш не е решение,даде ми кураж да продължа
и макар че е по-голям от мен ми е истенски приятел,поне така си мисля и се надявам да не се лъжа.
Така че се отказах да се трепя и реших да живея за нещата,който наистина си струва.
И все пак не разбирам къв е смисъла да се живее след като всеки един ден умира
къв е смисъла да завиждаш след като ше умреш и там няма да имаш нищо,нито този на който си завиждал,нито ти
там долу всички сме равни,докато тук на земята всеки се прави на велик и иска да постигне в живота колкото се може повече (което е нормално).
И наистина варявам в доброто,въпреки всичко...
Знам че истенските хора са малко и ако намеря такъв човек значи имам всичко!
Малко са хората на който разчитам и на който се доверявам напълно,дори на себе си не вярвам понякога
и си мисля че така е по-добре защото прекаленото доверие не е хубаво.
И така след като ви разкрих част от представата ми за света си мисля че е време да разберете че живота ни не е добър или поне моя,
но хората на който разчитам най-много са в скайпа,знам че е глупаво,но е така,затва когато ми се развали компа се чуствам самотна...
И така дойде и краят на моя роман laugh
ако имате нещо да кажете ще се радвам да го споделите и се надявам да ми харесат вашита коментари
сащо се надявам и да ви е харесало това което съм написала,
всъщност то едва ли ще съществува дълго и едва ли ще се види от много хора,защото с времето ще се "заличи"
но все пак ми беше приятно до си излея душата...
Мерси за отделеното време и ако някъде има правописни грешки - се извинявам

И не забравяйте,не се доверявайте на никого докато не ви докаже че може да му се има доверие.
Чао на всички и още един път,мерси за отделеното време!

#2 2010-03-04 17:17:47

y0nit0y96
Member
Registered: 2009-04-22

Всички неща са вярни..но защо си го направила така с фрази като "тва" "мноо" и чак псувни ?! Заприлича ми повече на някоя рап песен !Нещата са вярни,но изобщо не си го измислила добре! Но все пак това е само мое мнение !Като цяло не ми харесва!

[img]http://www.prikachi.com/images/776/3155776w.png[/img]

#3 2010-03-04 17:20:34

sladyrana95
Member

ами може би по навик и от бързане,съжелявам че не ти харесва...

#4 2010-03-04 18:08:40

djenks4eto
Member
Registered: 2009-05-22

нещата ,които си писала са абсолютно верни ,особено онова за "клюкарката" ..ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ до ся не съм срещала човек които да види реалния жинот всъщност какъв е..всеки си мисли, че живее страхотно докато не му разбият сърцето  speechless  ..  smile  smile

#5 2010-03-04 18:41:35

ladygtoo
Member
Registered: 2009-12-13

нещата ,които си писала са абсолютно верни ,особено онова за "клюкарката" ..ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ до ся не съм срещала човек които да види реалния жинот всъщност какъв е..всеки си мисли, че живее страхотно докато не му разбият сърцето  speechless  ..  smile  smile

аз съм сигурна 4е има хора ..мн сред нас ,които съ6то като нас се замислят за това и се 4удят какъв е тоя живот който водят... но  ни е по лесно да го споделим по този на4ин...никои не живее страхотно по скоро си4ки живеем в тази илюзия..за 6тастие..за6тото всеки е егоист ...всеки се оплаква 4е няма истински приятели,но никои не прави ни6то по ? или ако направи,...не полу4ава ни6то в замяна .. или полу4ава но само огор4ение ....и тогава запо4ваме да си мислим за вс тези гадни не6та...и да се депресирамее...но понякога то4но в такива моментии осъзнаваме какви са хората около нас от реална гледна то4ка без да се заблуждаваме..понеже когато 4овек е 6тастлив мн лесно може да буде заблуден и само да стои и да се радва на не6то заслепен ,,...без дори да знае на какво се радва ..за не6тастие такъв е животът..но не наистина не е правилно да си ре6аваме тези проблеми като си режем вените или не6то такова..по добре е да продължаваме напред с малко вяра и може би по предпазливи.... smile

#6 2010-03-04 19:43:39

ladygtoo
Member

Всички неща са вярни..но защо си го направила така с фрази като "тва" "мноо" и чак псувни ?! Заприлича ми повече на някоя рап песен !Нещата са вярни,но изобщо не си го измислила добре! Но все пак това е само мое мнение !Като цяло не ми харесва!

тва да не е есе..4е да не го е измислила добре..пфф... lipssealed   все пак се радвам 4е има хора които се замислят за тези не6та от живота......аз когато ми се слу4ва не6то гадно винаги се старая да го погледна от хубавата страна колкото и тъпо да зву4и отколкото да се  замислям колко е ло6о ..

#7 2010-03-04 19:44:03

CoMe WiTh Me.....
Member
Registered: 2010-03-04

Защото има хора за които да живеем  nod

kапризен  ♥

Всеки човек е луна и има тъмна страна, която не показва никому... : ))

#8 2010-03-04 19:48:35

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Съжалявам, че не го прочетох цялото, преди всичко.
Та исках да разбера, понеже съм изглежда малко невежа - Какво е фалшива лъжа?
Хубаво си го измислила /поне до там, до където прочетох/, но не мисля, че трябва да придаваш такава голяма важност на лошите неща в живота си wink Не мисли за лошите неща като за лоши, а като за една стъпка към нещо следващо, и по-добро.
И всичко това със разбитите надежди, сърце.Предателствата се случват на ВСЕКИ! wink Но както всички знаем - Не може в живота сичко да е розово и прекрасно!

И ето тук една моя мисъл от миналата седмица -
Тя гласи следното: Ако никога не срещаме трудности в живота си, ако всеки ден сме щастливи за абсолютно всичко, тогава как ще разберем, че наистина сме щастливи?И как ще разберем, че наистина има за какво да се радваме?Ако щастието беше всеки ден, и през цялото време тогава щеше да е едно АДСКИ ГАДНО ЕДНООБРАЗИЕ и всъщност нямаше да можем да го оценим, както го оценяваме в момента.Защото щастието след някаква лоша случка, след проблем и т.н. носи много по-голямо удоволетворение, отколкото щеше да носи, ако беше всекидневие!
Просто Радвайте се на живота с хубавите и лошите моменти!

А ladygtoo - Не се коси толкова, не е длъжна да го харесва!

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#9 2010-03-04 20:17:09

ladygtoo
Member

biberonchetoy
Тя гласи следното: Ако никога не срещаме трудности в живота си, ако всеки ден сме щастливи за абсолютно всичко, тогава как ще разберем, че наистина сме щастливи?И как ще разберем, че наистина има за какво да се радваме?Ако щастието беше всеки ден, и през цялото време тогава щеше да е едно АДСКИ ГАДНО ЕДНООБРАЗИЕ и всъщност нямаше да можем да го оценим, както го оценяваме в момента.Защото щастието след някаква лоша случка, след проблем и т.н. носи много по-голямо удоволетворение, отколкото щеше да носи, ако беше всекидневие!

А ladygtoo - Не се коси толкова, не е длъжна да го харесва!

мдаа права си и за дветее..наистина е така.. wait  smile

#10 2010-03-04 20:26:25

phoebe
The Vampire Queen
Registered: 2008-10-10
Website

Лол,лол,лол,така като го чета ми вникват толкова много забележки,които незнам как да формулирам.Извинявай скъпо дете,това което си написало няма абсолютно никакъв смисъл,ако не се лъже,моята умна глава всички си задаваме тези въпроси,тц.Ако питаш мен,трябва да намериш сходството със себе си.Сама си противоречиш,по точно сама си задаваш въпросите и сама се обосноваваш в отговорите си.Таа друго исках да кажа,какво ли беше .. поне да го беше написала грамотно-юзърите знаят,че поне аз съм критик,няма да ми хареса ако не е перфектно написано.Разбирам всички неща,които си нахвърляла и съм обедена,че всеки един сладур тук също го разбира.Да още нещо имаше,милу - ти редактор,няма да станеш.Хайде до скоро,ако се сетя нещо ще добавя.

[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/27500000/drink-damon-salvatore-27519840-450-254.gif[/img]

#11 2010-03-04 20:46:28

sladyrana95
Member

Лол,лол,лол,така като го чета ми вникват толкова много забележки,които незнам как да формулирам.Извинявай скъпо дете,това което си написало няма абсолютно никакъв смисъл,ако не се лъже,моята умна глава всички си задаваме тези въпроси,тц.Ако питаш мен,трябва да намериш сходството със себе си.Сама си противоречиш,по точно сама си задаваш въпросите и сама се обосноваваш в отговорите си.Таа друго исках да кажа,какво ли беше .. поне да го беше написала грамотно-юзърите знаят,че поне аз съм критик,няма да ми хареса ако не е перфектно написано.Разбирам всички неща,които си нахвърляла и съм обедена,че всеки един сладур тук също го разбира.Да още нещо имаше,милу - ти редактор,няма да станеш.Хайде до скоро,ако се сетя нещо ще добавя.

ами 1-во казах че се извинявам ако някъде не съм писала грамотно,и не е нужно да е перфектно написано,аз искам да разберете кво искам да ви кажа ии 2-ро редактор не искам да ставам просто пуснах тази тема щот ми е адски тъпо напоследък и така реших да го напиша и жалко че на теб не ти харесва,но мс за мнението.Харесвам директните хора

#12 2010-03-04 20:48:33

sladyrana95
Member

мн си права smile опитвам се да мисля за нещо по-добро,но нз нещо не се получава...

#13 2010-03-04 21:03:02

phoebe
The Vampire Queen
Registered: 2008-10-10
Website

Пич,не че не ми харесва,това са си всекидневни неща от живота.Имах предвид,че всички ги знаем,по специално аз не мисля,че това  ме поучи с нещо.

[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/27500000/drink-damon-salvatore-27519840-450-254.gif[/img]

#14 2012-11-01 12:52:43

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26

Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook