#1 2010-01-27 21:03:10

ziky
Member
From: София
Registered: 2010-01-26
Posts: 19
Website

Re: Предаването за поздрави на живо в ефир

Информация:
Предаването ще се излъчва на живо в ефир всеки делничен ден от 22:00ч. и ще е с продължителност до 00:00ч.В предаването  ще се излъчва предимно поп-фолк музика , съчетна с вашите поздрави изпращани на скайпа на радиото - "radio.ziky".Може да добавите този скайп предварително преди старта на предаването, за да се запознаем през това време с новите ни слушатели от вас.Старта на предаването очаквайте много скоро.Ще бъдете информирани за това в главния раздел на форума на радиото.

Начин за поздравяване:
Намерете скайп "radio.ziky" и напишете вашия поздрав точно, ясно и конкретно от кой за кого е предназначен.След като изпратите своя поздрав и получите знак от нас ( (y) ), вашият поздрав ще бъде излъчен след песента която звучи вмомента, за да се избегне накъсване и постоянно спиране на песента.Както казват някои - "Това е все 1 да тичаш и някой да те спъне.."

ВАЖНО!!
- Моля, пращайте по един поздрав на песен, като той не трябва да съдържа анонимност ("Поздрав за Иван от таен обожател") или нецензурирани изказвания, също така обиди подчертаващи расизъм.
- Моля, пишете свързано, грамотно и по възможност без диалеткни форми, защото съгласете се - "Аре вьйе, ко стана?" , "6a moi li edin pz" , "kf0 staa e?tuka li sa pz-tata" - при наличието на 10 такива и още 10 подобни работата се усложнява и това нажежава обстановката от наша страна спрямо четенето и от ваша страна спрямо чакането за вашия поздрав.Кирилицата се толерира!
- Имайте търпение, не флудете, не пишете всяка дума на един ред с цел по- бързо пускане на поздрава и т.н, защото не забравяйте - не сте единствени и всеки чака своя ред.Между песните се четат по 10 до 13 поздрава , взависимост от това колко дълги са те.Вашия поздрав излиза последен най- отзад, което означава че трябва време докато се прочетат предните и дойде вашият ред!
- Избягвайте постоянното поръчване на песни, защото това затруднява работата, тъй като не всяка песен сме способни да имаме.Съгласете се - 100 човека поръчват 100 песни а времето е 2 часа, в което е включено и говоренето на вашите поздрави.
- Избягвайте говоренето с дадения водещ на отделни теми, които не са свързани с предаванетъо и поздравите, също така избягвайте въпроси от рода - "Има ли предаване?", "Кой е водещ днес?", "Тази песен имате ли я?", "Пускахте ли еди коя си песен?", "Може ли да се запознаем?", "На колко си години?", "От къде си?", "До колко часа са поздравите?" и т.н.Все пак и ние сме хора и имаме за съжаление само по 2 очи и няма как да гледаме на 16 места и да мислим за 16 различни неща в един момент.
- Съобразявайте се и с времетраенето на предаването.Логично е ако пишете поздрав през деня, той да не бъде излъчен, тъй като няма предаване.Може би в повечето онлайн радиа няма ред и всеки води когато си поиска и както си поиска.Но всеки за себе си. smile

Водещи:
Цветан Стефанов - Зики
Марио Трендафилов - Тренди

Благодарим Ви за разбирането и наистина се надяваме работата да спори и да се забавляваме взаимно!


Цветан Стефанов

Offline

#2 2010-01-28 19:02:51

Black Diamond
Member
From: Пловдuв
Registered: 2008-11-28
Posts: 41,121

Re: Предаването за поздрави на живо в ефир

Може да добавите този скайп предварително преди старта на предаването, за да се запознаем през това време с новите ни слушатели от вас.

Цял ден пращам пълномощни в скайп, че ми е страшен мерак просто да се запознаем, също най- вече и за поздравите  wasntme .. надявам се до 22 часа да ни приемете!


"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, не са достатъчно амбициозни."
Мерилин Монро

Offline

#3 2010-01-28 19:13:09

ziky
Member
From: София
Registered: 2010-01-26
Posts: 19
Website

Re: Предаването за поздрави на живо в ефир

Съжалявам за неудобството!Забравил съм да вметна че пълномощните са изключени, тъй като постоянното им изникване от нищото пречат на работата в ефир.Ако някой е добавил скайпа, просто нека пише нещо за да му дадем пълномощно.

Offline

#4 2010-06-06 10:07:32

demito_didito
Member
From: Stockholm, Sweden
Registered: 2009-09-18
Posts: 2,246

Re: Предаването за поздрави на живо в ефир

Добра идея е радиото

Offline

#5 2011-01-12 19:07:25

divacheTyy
Member
Registered: 2011-01-06
Posts: 1

Re: Предаването за поздрави на живо в ефир

Еии чакам отт много време да ме риемете в скайпаа ии много ще се зарадвам ако мее приеметее защотоо много искам да слушамм ии да пращам поздравии !  smile  И другото което ее преди можехх да слушам радиоо аа сега немогаа защоо така стана ?  sad Много щте се зарадвама ако някои ми кажее !  wink Мерсии предварително !!  kiss

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook