#1 2009-12-27 10:45:17

Wiikkii
Предупреден(а) за изгонване
Registered: 2009-08-07

Re: Знаците, че ще си супер гадже

Добър слушател си.
Мъжете искат жена, която се въодушевява от от нещата, които са важни за тях – като се започне от работата и се стигне до любимия им футболен отбор. Когато сключваш поглед с неговия и задаваш въпроси, показваш точно такъв интерес.

Имаш свой живот.

Твоята независимост е едно от най-секси качествата ти, така че не оставяй хобитата или страстите си настрана, когато срещнеш нов мъж. Ако поддържаш своя си начин на живот, значи си интересна и самоуверена мацка – това са все преимущества, на които никой мъж не може да устои.

Смееш се. Често.
Момчетата не си падат по онзи тип момичета, които вечно се кикотят глуповато, но определено държат да ги смяташ за забавни. Когато се смееш на шегите му, го караш да се чувства добре и показваш, че си широка душа.

Предизвикваш го.

Ако той обикновено закъснява или никога не се обажда тогава, когато е обещал,  нищо чудно да те подлага на тест, за да види дали ти прави впечатление, че се държи като задник. Правилният мъж цени жената, която уважава себе си достатъчно, за да му се опълчи.

81% от мъжете мислят, че забивката може да прерасне във връзка.

Чети между думите му.
Той казва: „Толкова си потайна“...
Той има предвид: „Все още не съм те разбрал и не съм много сигурен къде се вписвам в картинката.“

Тайната, която няма да ти каже:

„Защо защитава лошото поведение на приятелите си?“
Приятелите му може да изневеряват, да лъжат и да са пълни гадняри, но въпреки това гаджето ти продължава да е на тяхна страна. Чудиш се защо ли? На момчетата от малки им втълпяват, че трябва да са част от глутницата, тоест – от мъжкото братство, а това изисква на всяка цена да пазиш гърба на приятелите си, обясняват специалистите. И ако твоят човек тръгне против тези правила, може да се чувства по-малко мъж. Най-вероятно гаджето ти въобще не си дава сметка, че изглежда все едно подкрепя гадните постъпки на приятелите си. В неговата глава той просто е добър приятел.

Мъжете признават:
„Причината да я зарежа“.

„Мразя, когато една жена си мисли, че винаги е права. Нагло е да смята, че всеки път тя трябва да има последната дума“.
Деян, 25 г.

„Когато едно момиче обича да клюкарства. Не ме интересува любовния живот на другите хора. Намирам го за неособено привлекателно“.
Ивайло, 30 г.

„Ако момичето не се отнася с нужното уважение към майка ми и не я поставя на пиедестал като мен, ще се наложи да приключа нещата, независимо колко я харесвам“.
Марин, 22 г.

„Не е приятна гледка една жена да се тъпче с шоколад, а в същото време да обяснява колко е дебела. Явно не е уверена в себе си, а самочувствието е секси качество“.
Дилян, 26 г.

„Ако е материалистка и се интересува само от пари, коли и маркови дрехи, аз съм вън от играта. В живота има много по-важни неща“.
Стоян, 23 г.   

*Източник : Списание Cosmopolitan

MiSteRry, anity_kiss, monnssy, phoebe, mimitooo, y0nit0y96,  t3dencet0, bambinkata, sisity17 hug

#2 2009-12-27 11:56:06

vampir4eto_94
Member
Registered: 2008-12-04

Re: Знаците, че ще си супер гадже

„Ако момичето не се отнася с нужното уважение към майка ми и не я поставя на пиедестал като мен, ще се наложи да приключа нещата, независимо колко я харесвам“.
Марин, 22 г.

това е тъпо да оставиш приятелката си защото не ес разбира с майка ти
laugh като майк м ум харесва повече що не се ужени за нея  |-( какви пародии на мъже има

If I stop the time...
Can I make you mine...
And I can`t hold on...
Need you more and more...
If I never try...
I will never know...

music  heart  music
[img]http://gifsoup.com/view2/2017998/the-roommate-o.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook