#1 2017-02-09 18:13:48

miss_kapriz_ne6te_kiss
Member
Registered: 2010-11-24
Posts: 14

Разберете какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви

Всеки от зодиакалните знаци се свързва с определена планета, която влияе на характера му. Въпреки че е добре да следим движението на всички планети, защото те преминават през астрологическите домове на всеки зодиакален знак, най-важната от тях е управляващата планета, която най-пряко направлява съдбата ни.

Марс + Овен
Марс е римският бог на войната. Това не означава, че Овните са войнствени и агресивни, просто са заредени с неизчерпаема енергия и хъс. Овните обичат да се движат бързо – във връзките, професията и в живота като цяло. Те са наследили тази неуморима амбиция от вечно движещия се Марс, който обича преди всичко да действа. Овните трябва да „благодарят“ и на своята планета за това, че лесно се палят. Те просто са много страстни и непримирими и затова са предразположени към разгорещени спорове.

Венера + Телец
Телците са привлечени от лукса, красотата и романтиката, затова не е изненадващо, че тяхната планета е Венера, наречена на римската богиня на любовта. Телците обичат да флиртуват и обикновено правилно разгадават околните. Това им дава преимущество в любовта, но не си мислете, че ще го използват за лошо – те обичат да глезят както себе си, така и любимите си хора. Венера ги е направила и толкова наблюдателни - те обръщат особено голямо внимание на всеки детайл – от работата до личните разговори.

Меркурий + Близнаци
За всички, които имат близък приятел Близнак, едва ли е изненада, че управляващата им планета е Меркурий. Той е богът на комуникацията и красноречието, затова Близнаците са толкова приказливи. Те са общителни, дружелюбни и често не млъкват, което напълно отговаря на Меркурий, който е виждан като божествения вестител. Меркурий влияе и върху тяхната разнородна природа. Те често се менят като хамелеони, което им позволява да мигрират без проблем от група в група и да имат голям кръг от приятели.

Луната + Рак
Знаем, че Луната не е планета, но нейното огромно значение е почетено от астролозите. По принцип Луната управлява настроението ни и вътрешното ни Аз, затова не е чудно, че тя е управляващата планета точно на Раците. Представителите на тази зодия изглеждат корави отвън, но са чувствителни и раними отвътре. Те са едни от най-грижовните и мили хора. Техния стремеж към сигурност и домашен уют е продиктуван точно от Луната. Тя ги подтиква и често да остават насаме с мислите си.

Слънцето + Лъв
Още една управляваща планета, която реално не е планета, но влиянието й е достатъчно голямо, за да управлява зодиакален знак. И нещо повече – Слънцето е в центъра на нашата Слънчева система, както несъмнено Лъвът е центърът на зодиака. Усещаме влиянието на Слънцето в типичната щедрост и лоялност на Лъва, както и в неговата безстрашна, дръзка и властна природа. Лъвовете винаги подхождат смело в живота и нямат нищо против да са в центъра на вниманието, защото обичат да блестят също толкова ярко, колкото и тяхната управляваща звезда.

Меркурий + Дева
Също като Близнаците, Девите са управлявани от Меркурий, но влиянието на планетата е различно. Девите не са приказливи като Близнаците, но умело се справят с множество задачи едновременно. Меркурий често е представят като божествен вестител, който бързо препуска от едно място на друго. Девите също нямат умора, те са работливи и вършат всяка задача с прецизност.

Венера + Везни
Двата най-чаровни зодиакални знаци – Телците и Везните, се управляват от една и съща планета – Венера. Докато Телците използват въздействието на Венера в любовта, Везните са по-склонни да използват чара си, за да печелят нови приятелства или за да потушават спорове. Те са отлични дипломати. Везните просперират, когато усещат, че всичко около тях е в хармония, но това не означава, че те са готови да пожертват себе си за общото благо. Любовта на Везните винаги е двупосочна – те щедро дават любов, но искат същото количество в замяна. Все пак са Везни и във всичко търсят баланса.

Плутон + Скорпион
Само един толкова тайнствен знак като Скорпиона може да бъде управляван от също толкова мистериозна и далечна планета. Въпреки че наскоро на Плутон му беше отнето правото да се нарича планета, неговото влияние върху зодиакалните знаци остава силно. Заради него Скорпионите са привлечени от мистериозната страна на живота. Те са много интуитивни и умело разчитат околните. Въпреки че често прикриват истинските си чувства, можете да сте сигурни, че под спокойната повърхност се крие вулкан от емоции.

Юпитер + Стрелец
Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система и логично управлява зодиакалния знак с най-ярък характер. Юпитер е символ на мъдростта, растежа и късмета – неща, които всеки Стрелец цени високо. Представителите на този знак често са импулсивни и винаги търсят нови и вълнуващи възможности. Стрелците обичат да правят големи планове и да мечтаят с размах, защото енергията на Юпитер им вдъхва малко оптимизъм в повече. Те нерядко се надяват на невъзможни неща, но хубавото е, че не са склонни да се отчайват. Освен това те са най-големите късметлии в зодиака, благодарение на Юпитер.

Сатурн + Козирог
Сатурн е планетата на дисциплината и зрелостта – две неща, от които Козирозите имат в излишък. Много често Сатурн е виждан като авторитетна фигура сред боговете, защото е смятан за първия бог в пантеона на римските богове. По същия начин и Козирозите излъчват авторитет и са родени да бъдат лидери. Те са трудолюбиви и отдадени личности. Козирозите трудно се отказват и обичат да преследват целите си. Те се справят толкова успешно в работата си именно заради енергията, с която ги снабдява Сатурн.

Уран + Водолей
Индивидуалистичният знак Водолей е перфектният дом за Уран – планетата на иновациите и креативността. Водолеите обичат да вдъхновят, да наблюдават и да променят света около тях. Тяхната планета ги подтиква към прогрес и развитие. Ако познавате някой Водолей, който е особено голям бунтар, заслугата е изцяло на Уран. Но дори онези Водолеи, които не обичат да се бунтуват чак толкова често, се славят като индивидуалисти и понякога имат нужда да остават сами.

Нептун + Риби
Ако ви се струва, че Рибите са големи мечтатели, които често витаят в облаците – прави сте! И заслугата е на Нептун. Той обича да замъглява погледа ни и да изпълва мислите ни с фантазии и мечти. От него Рибите са наследили чувствителността, въображението и интереса към духовното. Освен тези ярки характеристики, планетата е отговорна и за някои други качества на Рибите – те влагат цялата си душа във всичко, което правят и очакват същото и от околните. Въпреки че никога няма директно да си поискат нещо в замяна, те лесно се разочароват, ако не отговорите на техните очаквания.

Offline

#2 2017-02-11 02:44:01

drebosy4eto_
Member
Registered: 2015-07-11
Posts: 1,504

Re: Разберете какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви

Нептун + Риби
Ако ви се струва, че Рибите са големи мечтатели, които често витаят в облаците – прави сте! И заслугата е на Нептун. Той обича да замъглява погледа ни и да изпълва мислите ни с фантазии и мечти. От него Рибите са наследили чувствителността, въображението и интереса към духовното. Освен тези ярки характеристики, планетата е отговорна и за някои други качества на Рибите – те влагат цялата си душа във всичко, което правят и очакват същото и от околните. Въпреки че никога няма директно да си поискат нещо в замяна, те лесно се разочароват, ако не отговорите на техните очаквания.
wasntme

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook