#1 2015-04-26 13:06:06

Renencii
Member
Registered: 2011-09-10
Posts: 708
Website

Re: Пищови.

Здравейте smile
Преди да ме нападнете, искам да кажа че търсих подобна тема, преразгледах сайта отгоре-отгоре и не намерих.

Разбира се, преди да прибегнем към пищовите, е по-добре да седнем и да научим нещо. Но, понякога се налага да ги използваме, било то понеже не сме сигурни в знанията си,забравили сме за тест и т.н.

Искам да ви попитам вие какви пищови сте си правили.
Хващали ли са ви?

Аз лично съм ползвала тей наречените "царски пищови" по литература. Написвам си есето вкъщи (и нали все ги направим когато имаме 2 поредни часа), първия час се правя, че пиша чернова и в междучасието, като стане суматоха да излизат до тоалетна, си вадя моя лист и си го преписвам на беловата и казвам, че чернова не съм писала   chuckle
Друг пищов който съм използвала - нарязвам си листчета на квадратчета около 2-3 см. и ги щраквам с телбод отгоре и си пиша нещата там.
Лепила съм си и пищови на езика на маратонките, понеже по принцип там има етикет с номерата на обувката в различните страни.
Крила съм си ги в ботушите зимата, в ръкавите.
Пуста му и химия, така и не я разбирам, бях си написала нужната информация на облеклото на тетрадката и тъй като обожавам да рисувам, облеклото беше на надписи и рисунки, госпожата така и не разбра, че има пищов там.
Хващали са ме, мисля че само 1 път, по математика - бях си написала формулите на ръката и беше логично да ме хване.

Ще ми бъде интересно да видя вашите начини и случки. smile

Offline

#2 2015-04-30 13:04:23

Harmony
Member
From: Los Angeles, CA ♥
Registered: 2012-04-09
Posts: 643

Re: Пищови.

Това с размяната на листи и аз съм го правила, но даже не си правих и труда да ги преписвам, просто се правя, че през часа пиша, а след това ги разменям в края на часа, когато буквално настъпва суматоха. Имало е пъти, когато г-жата се подписваше на листа, именно за да не използваме царски пищови и макар че винаги съм сядала на първите чинове, пак съм успявала да препиша. Вършат работа и пищовите, които си ги правя с размер малко по-малки от шепата ми, така все някак си, пак се получава. От телефона доста съм преписвала.. за др в момента не се сещам.
В нета бях попаднала на снимка на мин. вода, от вътрешната страна на етикета, на която имаше пищов, но все още не съм изпробвала този метод, би трябвало да се получи..  laugh  laugh


Because love will mean falling & he's afraid of heights...

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook