#1 2014-12-07 21:36:52

youngmoney9
Member
Registered: 2012-04-03
Posts: 900

Re: Защо всичко се прецаква?

Имало е само един за когото ми е пукало, но приключихме около нова година и от началото на 2014г съм сама. Беше ми много трудно да го забравя и много страдах по него. След него си харесвах няколко момчета и излизахме, всичко беше супер в началото и точно преди да станат сериозни нещата... те се прецакваха. Или спираха да ме търсят изобщо, или тръгваха с други, или изведнъж ме вкарчаха в приятелската зона. Последното момче, което наистина вече харесах много също спря да ме търси. Излизахме всеки ден в продължение на 1-2 седмици и той се държеше много добре с мен, звънеше ми да ме чува как съм и какво правя, беше много мил и изведнъж един ден видях, че ме е махнал от приятели и спря да ме търси. Не съм спала с тези момчета, за да им загубя интереса толкова бързо, ако някой си мисли това. Изобщо не се е стигало дотам. Не знам вече какво да правя и се чувствам толкова самотна... Много хора имат сериозна връзка, а аз не и не мога да си обясня защо. Не искам да прозвучи нескромно, но съм убедена, че не е от външния ми вид или от отношението ми към тях, мила съм винаги и се държа много добре с всички, с които съм излизала досега. Много ми е гадно вече...


NO PAIN IS FOREVER!

Offline

#2 2014-12-08 08:45:44

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26
Posts: 12,623

Re: Защо всичко се прецаква?

Според мен имаш някакви очаквания и точно затова се разочароваш. ( Те момчетата (свестните) в днешно време са рядкост ( и жените не са цветя, де)) .
Не знам защо се отдръпват и не мога да ти кажа нищо по този въпрос, но според мен когато излизаш с някого не бива да имаш каквито и да е очаквания към този човек. По думите ти разбирам, че се чувстваш самотна и се хващаш за всеки като удавник за сламка с надеждата, че няма да те "прецака".
Според мен не трябва да очакваш нищо и от там нататък можеш само да се Очарова, не и РАЗОчароваш.


Those who talk behind your back are behind you for a reason!


Джордже Балашевич

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook