#1 2014-08-26 14:51:45

miimity98
Member
Registered: 2011-10-01
Posts: 1,447

Re: Моето друго аз

За първи път пиша история и се надявам да ви хареса.

                                1.
Беше много приятна нощ. По това време всички излизаха и заведенията бяха пълни с млади хора, които си говореха закачливо по между си. Всички бяха изпълнени с енергия и жажда за развлечения. Кейт танцуваше с новото си гадже, който през цялото време я опипваше. Тя ми е като сестра, но откакто родителите и починаха в катастрофа тя се промени. Беше отличничката на класа, а сега едвам мина годината. Станала е толкова лекомислена, че не забелязва как тъпото и гадже Кайл я използва, но как да и го кажа след всичко, което и се случи.
-Анастасия пак си се замислила – извика се Кейт – идвай да танцуваш с нас, аз отивам до тоалетната след малко се връщам.
-Ето, че пак останахме насаме красавице – каза Кайл галейки ме по крака.
-Остави ме намира или ще кажа на Кейт какви ги вършиш.
-Бедната Кейт толкова е влюбена в мен, че няма да ти повярва.
-Кажи и, че си тръгвам и да знаеш, че няма да оставя нещата така.
Бях изгубила представа за времето а вече трябваше да съм си у дома. Тръгнах с бърза походка мислейки за това, което се случи. Отдавна съм достигнала до извода, че мъжете са абсолютни боклуци, особено този Кайл. Толкова е сив и безличен, също като боклука в контейнера. Телефона ми падна и когато се наведох да го взема чух стъпки. Останах неподвижна и бавно се изправих и видях мъж, който стоеше до мен леко усмихнат, небрежен и толкова красив.
-Аа познаваме ли се? – попитах учудено.
-Не, но ще се запознаем. Не успях дори да отговоря, когато той захапа врата ми. Не можех да помръдна. Усетих пареща болка, дори не можах да извикам. Тайнствения мъж се отръпна, извади кърпичка и избърса моята кръв от устата си с трепереща ръка.Погледна ме в очите и сърцето ми заби бясно, останах като хипнотизирана и каза:
-Забрави за всичко и се прибера у дома.
-Ти си луд. Ще звънна на полицията и какво ми направи? – изкрещях му, треперейки и изведнъж той изчезна. Всичко беше като на сън. Не можех да преосмисля какво стана. Замаяна се прибрах в полунощ и майка ми ме чакаше на вратата.


[img]http://media2.giphy.com/media/AINIL9Oy8KAvu/giphy.gif[/img]

Offline

#2 2014-08-26 15:55:16

geri-1
Member
Registered: 2012-03-24
Posts: 6

Re: Моето друго аз

Продължение smile

Offline

#3 2014-09-17 11:39:27

porcelanowa
Member
From: В леглото на Деймън
Registered: 2012-05-05
Posts: 173
Website

Re: Моето друго аз

Некст


____________________
[img]http://data2.whicdn.com/images/57421356/tumblr_mgt3uqfUR41s01urto1_500_large.gif[/img]

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook