#1 2014-07-13 19:57:42

Annaa
Member
Registered: 2012-07-10
Posts: 219

Re: Среща с проблемите.

Пускам тази история, за да споделяте мнения.
Резюме:
Ади е на пръв поглед нормална седемнадесет годишна тийнейджърка. Няма много истински приятели - само Кали и Джеймс, нейните най-добри приятели, които са й най-близки. На пръв поглед съвсем нормално момиче, но с изключение на това, че отскоро един човек напуска семейството завинаги - баща й. Той е единственият човек, който я разбира напълно и тя е съкрушена от раздялата с него. Сега живее в спокоен квартал край брега на морето в Барселона, заедно с майка си. Има и по-голяма сестра, която се мести в Ню Йорк, в търсене на по-динамичен живот. Дали след като срещне любовта на живота си и разбере, че най-добрият й приятел я харесва, ще я последва, или в този опит ще си навлече проблеми, ще разберете само ако следите историята "Среща с проблемите".

1. Началото
Беше два и половина през нощта. Ади стоеше до отворения прозорец на стаята си и пушеше цигарата си, гледайки спокойното море, огряна от лунната светлина. Очите й сами се затваряха, но тя не усещаше нужда от сън. Държеше я будна мисълта за раздялата с баща й. Това само я изпълваше с безкрайна тъга. Отправи поглед към небето и тихичко продума: "Защо ме изостави, татко? Твърде лоша дъщеря ли бях? Защо ме остави сам, самичка в този голям свят изпълнен с трудности?". Все пак обаче реши да си легне, за да не изпусне часовете по художествена гимнастика сутринта. Тя беше голямата й страст - още откакто баща й я записа преди тринадесет години. Сега продължи да я практикува с още по-голям хъс. Тренировките обясняваха стройното и слабо тяло на момичето. Още една причина всички момчета да желаят да са с нея. Но тя не ги забелязваше - това някак не я влечеше.
На сутринта се събуди от думите на майка си. Тя леко я побутваше и й казваше:
-Ади, събуди се, ще се успиш.
-Но защо ме будиш толкова рано, още не съм се наспала?
-Ами кой да стои до три и да пуши? Не се ли отказа от тези цигари?
Очевидно е, че майката на Ади - Патрисия, не одобряваше пушенето, за разлика от баща й. Той винаги разбираше момичето и я оставяше сама да си вземе решение, и да я посъветва ако не е правилно. Но тя беше много твърдоглава. Държеше да стане каквото иска.
-Татко нямаше нищо против тях!-изкрещя тийнейджърката в лицето на майка си.
-Да, но татко ти е мъртъв сега и аз командвам в тази къща! - изнервено отвърна майка й.
Така започваше всеки един ден в семейството на Ади, особена след загубата.


Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.

Offline

#2 2014-07-14 05:39:06

famouss__girll
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-11-27
Posts: 1,783

Re: Среща с проблемите.

Звучи обещаващо. Нектс.


[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook