#1 2014-05-12 21:21:10

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Posts: 1,008
Website

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Дебнеше я вече от един час, досущ като хищник, какъвто действително беше, а това предизвикваше изненада дори в самия него, породена от търпението, което проявяваше и което беше крайно нехарактерно за неговия нрав. Трябваше да я отстрани бързо, с възможно най-голям финес, без да привлича никакво внимание, далеч от хорските очи и уши. Бяха го уверили, че задачата му няма да е трудна и че ще приключи бързо, тъй като жертвата му е по природа антисоциална, обичаща уединенито и самотата. Уви, никой не го предупреди, че тя е жена. По ирония на съдбата, крехкото същество стоящо на десет крачки разтояние от него, наливащо се с алкохол така, както никога преди, предполагаше той, бе избрало именно деня в който щеше да умре, да бъде този, в който да започне да живее на пълни обороти. Но не трагичната й съдба бе това, което го притесняваше и го караше да се съмнява в своя професионализъм и хладнокръвност. Тя беше пияна, странна смесица от отчаяност и преповдигнато настроение. Иначе плашещо бледата й кожа сега се бе зачервила, тъмната й права коса се бе сексапилно разрошила, посипвайки нежно голия й гръб и гърдите й, а очите й блестяха с копнеж за нещо, което дори той не бе способен да отгатне. Изглеждаше така, сякаш току-що бе правила див секс, а това не убягваше на нито един от мъжете в бара, най-вече на него. Благодарение на отличното си обоняние можеше да подуши възбудата й, чиито аромат бе по-силен от този на текила по тялото й, което говореше, че тя едва ли бе изписала повече от три чаши, а това само доказваше предположението му, че тя едва ли някога дори бе опитвала алкохол. Той бе тук, за да изтиска живота от тялото й, а единственото, което искаше да направи, бе да зарови лице в меката й плът. Чудеше се как някой до сега не го бе изпреварил. Тя изглеждаше крехка и срамежлива дори под влиянието на алкохол. Той познаваше този вид жени, защото се срещаха рядко в днешни дни и знаеше, че ако някой реши да вземе от нея онова, което искаше и той, то тя би била повече от беззащитна.
Напрегна се, когато видя тялото й да се изправя, опитвайки се да премине през тълпата от танцуващи хора, движейки се тромаво и хаотично, с надеждата да се добере до изхода. Изпи чашата си на екс и загаси цигарата, нетърпеливо изчаквайки да минат десет минути, преди да я последва, знаейки, че не бива да се втурва толкова настървено и целенасочено в нейна посока, правейки някой от присъстващите подозрителен, ако в крайна сметка решеше да я убие.
Нечий писък, нейният писък, изтръгна съзнанието от мислите му и спря досадното броене на оставащите минути. Знаеше, че никой друг не би чул очевидния й зов за помощ, заради силната музика, която свистеше във въздуха, затова се прокле мислено на ум, недоволен от факта, че някой друг се опитва да убие неговата мишена. Изправи се рязко, почти преобръщайки масата и забърза към изхода. Когато отвори вратата пред очите му се разкри единствено празната улица. Затвори очи, успокои дишането си, забави сърцебиеното си и се ослуша. Бяха му необходими няколко секунди, за да долови нечие чуждо сърцебиене. Проследи забързаните му удари, а след това усети и миризмата на кръв. Отдалечи се значително от бара, само за да се намери заклещен между стените на поредната затънтена, тъмна уличка, където вече бе достатъчно близо до убийството, за да установи, че кръвта, която надушваше не бе нейна. Пъхна ръце в джобовете на тъмните си дънки и се приближи с бавна крачка към нея, оглеждайки трупа в краката й, а след това и скованото й тяло, което не смееше дори да трепне, въпреки страха и шока течащ във вените й. Знаеше, че усеща присъствието му, но въпреки това не каза нищо, а това страшно много му се понрави. Не искаше да изтъква очевидното, констатирайки, че току-що бе убила човек, така, както биха направили повечето хора на нейно място. Запита се дали не трябва да й наметне горнището си, като бонус за самообладанието, което беше проявила, но тази мисъл бързо го напусна, осъзнавайки, че тя все още бе негова мишена, а той не искаше да се привързва към нея, ако смяташе да изпълни обещатанието си. Нито пък желаеше сладкия й аромат по дрехите си, мисълта за който го превръщаше дори в още по-голям садист и го караше да пожелае да я изчука тук и сега, върху мръсната земя, покрита с лепкавата кръв на онова копеле или срещу грапавите стени, смесвайки болката и насладата в едно.
Устните му се разтегнаха в усмивка, развеселен и неспособен да задържа хищника и убиеца в себе си, който очевидно се наслаждаваше на цялата ситуация. Очевидно първоначалното му предположение, че тя е напълно беззащитна се оказа грешно, въпреки че той рядко грешеше. Хората бяха лесно разгадаеми, а и той беше безупречен в това да усеща не само техните емоции и мисли, но и на онези като него.
Жената вдигна глава към него, очевидно вече усетила погледа му по тялото си. Възмущение се изписа по лицето й.
-    На какво се смееш? – във въпроса й се долови недоволство и осъдителност, въпреки че тя се опита максимално да ги подтисне и да запази мекотата и смирението на гласа й лицето си. Не искаше да ядоса единствения човек, който беше станал свидетел на тази грозна случка и можеше да я използва срещу нея.
-    Огледай се дали не си изпуснала нещо свое, - кимна към окървавения нож на земята, умело игнорирайки въпроса й – вземи и оръжието, с което го уби и ме последвай, преди някой да е минал оттук и да е извикал полиция.
-    Разбира се, че ще го направя, не съм глупа ... – не й даде възможност да продължи. Обърна се с гръб към нея, отново пренебрегвайки думите й и започна да се отдалечава от мястото на престъплението със същата ленива крачка, с която се бе и приближил.
-    Тогава не се прецаквай, сладурче и направи това, което ти казвам, преди да е прекалено късно. – Предупреди я за последен път, сигурен, че тя ще се върже било то дори само заради любопитството, което изпитваше към него самия. Беше наясно как влияе на жените, също толкова, колкото беше и сигурен, че тя би била в пъти по-голяма безопасност навсякъде другаде, но не й при него. Но тя не го знаеше. Все още.



Кратка е, защото не съм пускала нищо отдавна и не знам дали ще има някакъв интерес.

Offline

#2 2014-05-12 21:59:18

Cookie Monster
Member
Registered: 2012-02-29
Posts: 49

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Определено ми харесва. За жалост обаче съм забелязала ,че вече интересът към личното творчество се е загубил, но все пак ,ако аз съм ти достатъчна като читател, с удоволствие ще следя историята.

Offline

#3 2014-05-13 03:58:56

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Posts: 1,008
Website

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Благодаря ти за отделеното внимание! Иначе броя на читателите не ме притеснява и не ми е толкова важен. Въпроса е, че ако дори един чете, то тогава имам причина да пускам написаното и тук. Знам колко е досадно да караш някого да чака.

Offline

#4 2014-05-13 11:29:30

famouss__girll
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-11-27
Posts: 1,783

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Прекрасно е! Наистина много ми хареса и с нетърпение ще чакам следващата част.


[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.

Offline

#5 2014-05-13 11:59:45

mimSsy_
Member
From: Враца !
Registered: 2010-01-24
Posts: 92

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Историята ти предизвика интереса ми.. умееш да твориш. Браво!  smile


Целуна ме, така че да се влюбя и тихо ми прошепна: От утре отново сме просто приятели..

Offline

#6 2014-05-13 12:03:03

Sissy_love
Member
From: in purple clouds
Registered: 2012-03-30
Posts: 221

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Впечатли ме. Харесвам точно този тип творчество. Харесва ми и поведението на главните герои. С три думи "Давай, хареса ми!"


Здравей.
Е,
обичам те
винаги съм и винаги ще те.
Това е.
Чао.

Offline

#7 2015-03-31 20:19:28

Taking a Stand
Member
From: Manhattan
Registered: 2012-03-30
Posts: 4,176

Re: Y'all know how hard it is to choose a title.

Не съм влизала отдавна тук и не съм чела нищо, но преди тук се пускаха само сълзливи, любовни, еднотипни, сапунени, нетърпящи се истории. Но тази история определено има нещо, което те грабва, не е като другите, в нея има онова чувство, което те кара да искаш да прочетеш и следващата страница. Завличате изцяло.
Написала си я много прецизно, явно знаеш как да "откраднеш" интереса на читателите и да го задържиш върху историята си.
Браво, ще почакам да прочета и следващата част! smile


“True confidence leaves no room for jealousy. When you know you’re great, you have no need to hate.”

-Nicki Minaj

Offline

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook