#1 2014-04-10 18:34:22

MiSteRry
Member
Registered: 2009-04-01

Re: Напрежение

Имам супер много грижи на главата в момента и скоро няма да изчезнат, а ууууужасно много ме напрягат. Постоянно съм изнервена, избухлива и ме избива на рев.. Ако някой има идеи как да премахна излишното напрежение моля да сподели, отворена съм за предложения..

#2 2014-04-11 14:37:07

iorsss
Member
From: New Orleans
Registered: 2011-09-21

Спорт ! Може да започнеш да четеш някоя приятна книга и да си почиваш повече. И си повтаряй,че каквото и да става,няма да се откажеш.  wink  sun

#3 2014-04-12 07:16:46

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Не, че искам да те изкарам луда или нещо такова, обаче познавам няколко момичета, които също бяха много нервни и натоварени и минаха на успокоителни.( Първата ми мисъл също беше спорт, но вече ти казаха, затова предлагам това. )

Ако имаш възможност бих ти предложила да отидеш на ПОЧИВКА, само че истинска. Тоест не при шума на морето, а при тишината на планината. Страшно добре се отразява, знам от личен опит. smile

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

#4 2014-04-12 21:31:48

keminka
Summer Beauty
From: Варна~town
Registered: 2008-11-19

миналата година бях по същия начин,по това време на годината да ти кажа е нормално,гледам доста филми уж да се разсейвам но накрая и те не помогнаха,личната ми е предлагала антидепресанти но отказвах и си мислех боже не съм чак толкова зле че да пия такива неща,но явно вече не се намира тая сила в мен че да ги преодолее тея неща,и при едно посещение при нея тя пак ме пита психически как си,и за секунда 1000 неща се сблъскаха в мен и се разплаках нищо не казах само се разплаках,и тя ми изписа деанксит,той е най лекия и не води до пристрастяване и да ти кажа ефекта е супер,сякаш мозъка ти изключва всякакви негативни мисли,мисля че и без рецепта съм си го купувала даже не е срамно,ако мислиш че няма да се справиш със стреса пробвай ти си решаваш smile

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook